Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

1130131132133134136»

Komentarz

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    To jest smutny artykuł co weseli mi serce ♥️ .

Zwłaszcza te lajfstajlowe kawałki o skromności gabinetu. A wiadomo, że fałszywa skromność to pycha. Narcyzm w generycznej (modne słowo) formie

A misie go miło czytało; miałem wrażenie, że ten pan Hoj to ogarnięty kolo i wie co mówi, jak również wie, czego nie mówić -- co też jest ważną umiejętnością.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    To jest smutny artykuł co weseli mi serce ♥️ .

Zwłaszcza te lajfstajlowe kawałki o skromności gabinetu. A wiadomo, że fałszywa skromność to pycha. Narcyzm w generycznej (modne słowo) formie

A misie go miło czytało; miałem wrażenie, że ten pan Hoj to ogarnięty kolo i wie co mówi, jak również wie, czego nie mówić -- co też jest ważną umiejętnością.

Pobrzmiewa z tego artykułu motto Franza Maurera, że zostaje "do samego końca, mojego lub jej".

• jej, ileż bym dała za to, by te wszystkie porąbane Maurery sobie wyemigrowały w dowolnym kierunku. Przecież im się nigdy Polska nie podobała, Polacy tym bardziej.

• Ignatz, tak gwoli przypomnienia, to Afera Michnika-Rywina polegała na tym, że Agora chciała kupić Polsat. A w wywiadzie:

• spółka technologiczna przynosi straty, a drugą trzeba było zamklnąć
    • GazWyb z trudem osiąga rentowność
    • cyfrowe subskrypcje nie dają rady
    • w radio też się nie udało, więc akwizycja
    • z kin najlepiej wyszły nam popkorny
    • mauzoleum Michnika ma się dobrze (ciekawe123, czy zaleją go w formalinie i będą na zebrania 'słój' wyciągać, jak z tym profesorem z Oxfordu zrobili)
    • dziadersi prawie pogrzebali spółkę, szkoda że im się nie udało
    • w internetach nie mamy podejścia do innych
    • miał być holding multimedialny, a wyszło jak wyszło, czyli wycena po 10 latach jest bez zmian.
  • edytowano 16:31

A w międzyczasie było kilka malowniczych chociaż mało znanych klap, jak na przykład kupno licencji na portal społecznościowy Bebo w 2007, ktoś to w ogóle zauważył?

• Były też i takie sukcesy:

Agora sprzedała firmie Auto Centrum z Krosna swoją spółkę zależną Domiporta kupioną 12 lat temu za 45 mln dolarów

Takich 'świetnych' inwestycji było więcej.
    W pewnej chwili ratowali się wyprzedawaniem nieruchomości po drukarniach.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.