@los powiedział(a):
Teraz dostał po ryju. Wielkie mi rzeczy, ja nie jeden raz zaliczyłem i żyję. A mimozki po tzw. "naszej" stronie dostają dygotów.
Nie chodzi o strach przed dostaniem w ryja, tylko przed odpowiedzialnością karną.
Jeden typ sie dziś do mnie pruł strasznie i robił rwetes w budynku publicznym. Ja tam raczej ziewałem na jego wzywanie wszystkich służb. Tylko po wszystkim mu rzuciłem: "To się widzimy na zewnątrz". Ale dobrze, że byłem z ziomkiem i jak tak się zastanowiliśmy nad tym typem, to przecież on by zrobił od razu sprawę z tego, bo to taki typ. Trzeba wiedzieć z kim i kiedy.
Miszczunio, pozamiatał we wszystkich aspektach:
. https://9gag.com/gag/a4P60DQ
.
. [I am] I have gender [and] skin colour dysphoria, I am a white lesbian set in a black man's body, I'm six months pregnant and I love my husband but the lgbtq community won't accept me and they tell me you could be what you wanna be. And also, since I'm a white lesbian I'm also white suprem[ac]ist and I hate black people.
[Transkrypt - mój]
[Poprawienia w nawiasach kwadratowych - moje]
Polecam komęty:
.
.
. what a beautiful and brave woman
.
.
. He's wrong.. he's not white.. this man is pure gold
.
.
.
Niestety, opisy wyczynów aktywistów ze szkockiej organizacji homoseksualistów z początku wieku gdy pracowali w organizacji pośredniczącej w adopcjach, wskazuje że to skutek, a nie deformacja.
Przypomnę, że w czasach gdy publikowano czy czyn pedofilski był homo czy hetero, zrobiono statystykę na podstawie artykułów w GazWybie za 2 lata. No i okazało się, że populacyjnie 1,5% homoseksualistów popełniło 66% czynów pedofilskich.
Trwają prace nad wdrożeniem pozasądowego rozwiązania małżeństwa. Resort sprawiedliwości chce powierzyć to zadanie urzędom stanu cywilnego, ale gotowość deklarują wciąż notariusze.
Kolejny po zapowiedziach liberalno-aborcyjnych ukłon w kierunku elektoratu damskiego (zdecydowana większość wniosków rozwodowych w Polsce składają kobiety) ze strony spin-doktorów Trzaskowskiego.
@trep powiedział(a):
Nowy film Disneja - Królewna Błoto Pośniegowe, kosztował 400 małych baniek a przychód wyniósł 130.
Imdb 1,6
FW 2,2
Aktorka grająca Błoto Pośniegowe 2,2 (jeszcze nie widziałem takiej oceny głównej roli - to chyba rekord).
Czy szatanowi brakuje pieniędzy?
Tak, oni zawsze byli silni kasą ogłupionych normalsów. Dlatego była taka panika z groźbami prawnymi włącznie.
Druga sprawa, to nie główna aktorka zatopiła projekt, Disnej ją dobrał pod kątem profilu ideologicznego projektu, więc to rezultat a nie wypadek. Co prawda ego owej kobiety w porównaniu do jej inteligencji oraz zrozumienia mądrości etapu swoje zrobiły.
Choć matka pochodzi z Kolumbii, to ojciec głównej aktorki "Śnieżki" - Rachel Zegler deklaruje polskie korzenie. Najwięcej osób z tym nazwiskiem występuje w woj. mazowieckim więc pewnie są to korzenie kurpiowskie,
Zbigniew Szczęsny: "Na mocy wyroku Sądu Najwyższego stanu Minnesota trzeba uznać, że kobiety nie naruszają prawa poruszając się w przestrzeni publicznej topless. Sąd uznał, że kobiece piersi nie są "prywatnymi częściami ciała", w związku z czym mogą być wszędzie publicznie eksponowane.
W ogólności, sąd uznał, że nie ma obiektwynych kryteriów "zachowania obscenicznego" - te wynikają wyłącznie z innych kontekstów niż brak ubioru."
Widziałem kiedyś stosowne wideo ale nie umiem odnaleźć, tam dziewczyna na koncercie w tłumie widzów pokazała piersi gdy kamera ze sceny ją uchwyciła na telebimie i sądząc po reakcji zupełnie ale to zupełnie nie przewidziała że natychmiast wyciągnie się w ich stronę las rąk które zaczną je dotykać.
@Brzost powiedział(a):
Mam nieodparte wrażenie że to stwierdzenie nie-prywatności biustu działa w dwie strony.
Tu chodzi o 'intymne', więc z tym tłumaczeniem trzeba być ostrożnym, choć lingwistyczne konsekwencje są zabawne.
Co ciekawe, sąd mając rację jej nie ma, bo gdyby owa niewiasta spacerowała po plaży przeznaczonej do takiej ekspozycji to by nie popełniała przestępstwa, natomiast na terenie publicznym to jest inaczej. Pewnych obrazów nie da się odzobaczyć!
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
Uważajcie chłopy bo intensywne wpatrywanie się to molestowanie! Ale wicie, rozumicie, jak somsiedzi godajo Alles ist wille. C’nie zgadzacie sie?!
Widok niemieckich emerytek, korzystających z takich przywilejów nad tropikalnym basenem, gdzie ich obfite biusty przegrały bitwę z czasem i grawitacją, do dzisiaj pragnę odzobaczyć, choć to było ćwierć wieku temu!
U mężczyzn jest łatwiej, bo brzuch przesłania marszczące zanikanie
Ks Daniel Wachowiak opublikował filmik z bierzmowania w Skawinie, którego udzielał bp Janusz Mastalski, mam więc pytanie do krakusów: było pite czy po głowie bite?
Bo mnie żenadometr wyjechał poza skalę.
Komentarz
Trzeba wiedzieć, gdzie nie ma kamer.
Już słyszę to odczytanie: "oskarżeni umyślnie wybrali miejsce bez monitoringu".
Miszczunio, pozamiatał we wszystkich aspektach:
.
https://9gag.com/gag/a4P60DQ
.
.
[I am] I have gender [and] skin colour dysphoria, I am a white lesbian set in a black man's body, I'm six months pregnant and I love my husband but the lgbtq community won't accept me and they tell me you could be what you wanna be. And also, since I'm a white lesbian I'm also white suprem[ac]ist and I hate black people.
[Transkrypt - mój]
[Poprawienia w nawiasach kwadratowych - moje]
Polecam komęty:
.
.
.
what a beautiful and brave woman
.
.
.
He's wrong.. he's not white.. this man is pure gold
.
.
.
👣
🐾
🐾
Angielski aktywista LGBT winny zgwałcenia 12-latka.
https://www.bbc.com/news/articles/cx28yj34zgpo
Niestety, opisy wyczynów aktywistów ze szkockiej organizacji homoseksualistów z początku wieku gdy pracowali w organizacji pośredniczącej w adopcjach, wskazuje że to skutek, a nie deformacja.
Przypomnę, że w czasach gdy publikowano czy czyn pedofilski był homo czy hetero, zrobiono statystykę na podstawie artykułów w GazWybie za 2 lata. No i okazało się, że populacyjnie 1,5% homoseksualistów popełniło 66% czynów pedofilskich.
Trwają prace nad wdrożeniem pozasądowego rozwiązania małżeństwa. Resort sprawiedliwości chce powierzyć to zadanie urzędom stanu cywilnego, ale gotowość deklarują wciąż notariusze.
https://legalis.pl/rozwod-przed-urzednikiem/
W islamie rozwód załatwia się esemesem, podobno.
Esemanem
Kolejny po zapowiedziach liberalno-aborcyjnych ukłon w kierunku elektoratu damskiego (zdecydowana większość wniosków rozwodowych w Polsce składają kobiety) ze strony spin-doktorów Trzaskowskiego.
Ktoś, kto przed Trumpem zauważył, że są dwie pcie i że się różnią nie tylko jedną małą różnicą
Vera Birkenbihl
Polecam, niestety po niemiecku
https://www.facebook.com/share/v/1CiEWRViaC/?mibextid=wwXIfr
Nowy film Disneja - Królewna Błoto Pośniegowe, kosztował 400 małych baniek a przychód wyniósł 130.
Imdb 1,6
FW 2,2
Aktorka grająca Błoto Pośniegowe 2,2 (jeszcze nie widziałem takiej oceny głównej roli - to chyba rekord).
Czy szatanowi brakuje pieniędzy?
Tak, oni zawsze byli silni kasą ogłupionych normalsów. Dlatego była taka panika z groźbami prawnymi włącznie.
Druga sprawa, to nie główna aktorka zatopiła projekt, Disnej ją dobrał pod kątem profilu ideologicznego projektu, więc to rezultat a nie wypadek. Co prawda ego owej kobiety w porównaniu do jej inteligencji oraz zrozumienia mądrości etapu swoje zrobiły.
Btw, to nie sprawdza się w 100%, ale jak amerykański film ma lepsze opinie na FW niż na IMDb to jest zły.
Choć matka pochodzi z Kolumbii, to ojciec głównej aktorki "Śnieżki" - Rachel Zegler deklaruje polskie korzenie. Najwięcej osób z tym nazwiskiem występuje w woj. mazowieckim więc pewnie są to korzenie kurpiowskie,
Jeśli matka jest Kolumbijką a Rachela ma na imię Rachela, to wiadomo, jakiej narodowości kurpiem był ojciec.
Kurpiem, po prostu kurpiem, nie drill baby nie drill
Freeman i zamek ukradziony z Bawarii
Zbigniew Szczęsny: "Na mocy wyroku Sądu Najwyższego stanu Minnesota trzeba uznać, że kobiety nie naruszają prawa poruszając się w przestrzeni publicznej topless. Sąd uznał, że kobiece piersi nie są "prywatnymi częściami ciała", w związku z czym mogą być wszędzie publicznie eksponowane.
W ogólności, sąd uznał, że nie ma obiektwynych kryteriów "zachowania obscenicznego" - te wynikają wyłącznie z innych kontekstów niż brak ubioru."
https://www.cbsnews.com/minnesota/news/minnesota-supreme-court-women-bare-breasts-lewd-ruling/
Mam nieodparte wrażenie że to stwierdzenie nie-prywatności biustu działa w dwie strony.
Że niby pośladki też nie są prywatne?
skoro nie są prywatne to są publiczne czyli dostępne dla wszystkich
Widziałem kiedyś stosowne wideo ale nie umiem odnaleźć, tam dziewczyna na koncercie w tłumie widzów pokazała piersi gdy kamera ze sceny ją uchwyciła na telebimie i sądząc po reakcji zupełnie ale to zupełnie nie przewidziała że natychmiast wyciągnie się w ich stronę las rąk które zaczną je dotykać.
Otuszto. Nie wiem czy o to im chodziło ale jakby nie patrzeć, taka jest konkluzja.
Tu chodzi o 'intymne', więc z tym tłumaczeniem trzeba być ostrożnym, choć lingwistyczne konsekwencje są zabawne.
Co ciekawe, sąd mając rację jej nie ma, bo gdyby owa niewiasta spacerowała po plaży przeznaczonej do takiej ekspozycji to by nie popełniała przestępstwa, natomiast na terenie publicznym to jest inaczej. Pewnych obrazów nie da się odzobaczyć!
Uważajcie chłopy bo intensywne wpatrywanie się to molestowanie! Ale wicie, rozumicie, jak somsiedzi godajo Alles ist wille. C’nie zgadzacie sie?!
Widok niemieckich emerytek, korzystających z takich przywilejów nad tropikalnym basenem, gdzie ich obfite biusty przegrały bitwę z czasem i grawitacją, do dzisiaj pragnę odzobaczyć, choć to było ćwierć wieku temu!
U mężczyzn jest łatwiej, bo brzuch przesłania marszczące zanikanie
Ks Daniel Wachowiak opublikował filmik z bierzmowania w Skawinie, którego udzielał bp Janusz Mastalski, mam więc pytanie do krakusów: było pite czy po głowie bite?
Bo mnie żenadometr wyjechał poza skalę.