Skip to content

Wybory 2025

1103104105106107109»

Komentarz

• Podobno u nas było więcej, mówi redaktor Jankowski:

• @los powiedział(a):
    Ja bym to raczej odczytał: wasz 'wódz' jest zblatowany, jedyna nadzieja w Brownie i Nawrockim. Traci tylko Niemcen.

Traci? Kogo obchodzi czy masło się stopiło, gdy kotlet jest gotowy.

• Jeśli biega o kursy, to podatek jest od stawki. Oczywiście nie ma sensu gra, bo gdy można grzeszyć pychą, że się zna lepiej od buków o parę % to twierdzenie, że się od nich lepiej zna o 20% jest szaleństwem.

Kto dziś mówił o niekorzystnych kursach, chyba nic nie rozumie, jak to działa. Od pierwszego dnia po pierwszej turze drobnym faworytem jest Rocky. Zaczynał od 51% vs 49%, potem mu jeszcze skoszyło na 51,5 do 48,5 - to był max. Potem spadło do tych pierwszych wartości i to utrzymywało się przez kilka dni (u wszystkich polskich buków). Dziś rano Karolowi spadło do 50,7 vs 49,3 a w ciągu dnia jeszcze troszkę do 50,5 vs 49,5. Takie też są obecne kursy.

Frekwę szacuje się na 70%.

• Kto się bawi w obstawianie czegokolwiek, jak podatek jest 12% od stawki?

• edytowano 25 May

Totalni idioci. Chociaż raz z życiu zagrałem - kurs był bardzo niemądry - i wygrałem. Takie rzeczy zdarzają się niezwykle rzadko.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Nikogo nie spotkałem ale było fajnie. Straszny ścisk.

A my szliśmy w 6-osobowej grupie forumkowej ale pod koniec gdzieś się zgubił trep i Kuba. To że nie spotkaliśmy Ciebie ani Edena świadczy że dużo nas było.

Tak było, potwierdzam, choć Brzost znikał co jakiś czas do znajomych.

Sorry, tak się składało że trafiałem a to na kumpla ze szkoły a to na kolegę z pracy a to na znajomego ze wspólnoty. Mam sporo fajnych znajomych :-)

• @Przemko powiedział(a):

@trep polubiłeś post Krula? a tak wierzyłem w Twoją antykorwinskość

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.