Skip to content

Wybory 2025

1109110112114115120

Komentarz

• Strona główna Onetu, wczoraj jeszcze nie wszystkie artykuły na głównej były o Nawrockim, dziś już są wszystkie.

• @trep powiedział(a):
    Powiedz mu, żeby spiedralał.

Jak dla mnie to masz coś nie halo z banią.

• Po łapskach od administracji za komentowanie rozmówców! Regulamin daje bardzo precyzyjne zalecenia, co robić albo raczej czego nie robić, jeśli któryś z uczestników forum nam się nie podoba.

• No sztab Nawrockiego musi coś odpalić. Strzałka niebezpiecznie przechyliła się w stronę Trzaskowskiego, potrzebny jest jakiś impuls. Subito ! Bo nie rozmawiamy o 5% a o 1% !

• Być może właśnie sztab Czajkoskiego odpalił. Nie każdy pamięta spiżowe słowa Turkisha: For every action, there is a reaction, and a Pikey reaction is quite a fuckin' thing!

Zobaczymy ile warta jest nasza reakcja.

• @MiejSen powiedział(a):

@qiz powiedział(a):

@posix powiedział(a):
    Pachnie jak desperacja, ta przemowa Tuska.

EDIT: Pochwale się, że załatwiłem jedne głos dla Nawrockiego ( nie głosujący w 1 turze ) .;-)

Ja trzy. Wpisujcie miasta ;)

To może piszcie od razu jak to robicie jesli to m być z korzyścią dla innych.

Postawiłem 3 piwka i obiad. To mój stary ziomek. Planował zostać w domu.

• edytowano 27 May

@MiejSen powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Powiedz mu, żeby spiedralał.

Jak dla mnie to masz coś nie halo z banią.

A, to widzisz, zależy na czym mu zależy. Jak na tym, żeby całej pensji nie wydać na ogrzewanie, to można polecieć ETS-em. Jak nie chce, by mu zboki dzieci w szkole molestowały, to tym. Jak nie jest wrogiem biednych ludzi mieszkających w Warszawie, to sprawą eksmisji, śp. p. Brzeską, przejmowaniem mieszkań.

Jeśli jednak lubi:

czyścicieli,
    zboków w szkołach,
    mieć mało pieniędzy,
    oddać niepodległość w ręce niemców,
    zdejmowanie krzyży w urzędach,
    łgarstwa,
    jałmużnę 20 groszy dla biednej starszej pani,
    bycie marionetką soeroesa,
    mordowanie zasłużonych księży,
    finansowanie pedofilów

to niech nie pyta czy ten jest dobrym menagerem, tylko niech spiedrala, nie zawraca gitary i głosiuje na rafalalę. Wszyscy jego wyborcy to wszystko lubią. Będzie w dobrym towarzystwie.

• @JORGE powiedział(a):
    W piątek Donald Tusk ogłosi swoje odejście i namaści Sikorskiego ? (jak wygra wybory Trzaskowski, z takim warunkiem ?)

Chyba mam u JORGEGO bana, więc jeśli ktoś będzie tak łaskaw, to proszę o przekazanie, że ten temat był tu wczoraj omawiany :)

• Jak w ogóle Pigwa mogła u kogokolwiek banana wyłapać?

• @trep powiedział(a):
    Jak w ogóle Pigwa mogła u kogokolwiek banana wyłapać?

To na razie tylko hipoteza :)

• Co do Sikorskiego to wczoraj Koledzy wyjaśnili że koalicja KO z Konfa nie ma obecnie racji bytu bo Konfa ma za mało posłów. To jednak nie wyklucza Sikorskiego jako premiera

• @trep powiedział(a):
    Jak w ogóle Pigwa mogła u kogokolwiek banana wyłapać?

Też mnie to zafascynowało...

• @Pigwa powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    W piątek Donald Tusk ogłosi swoje odejście i namaści Sikorskiego ? (jak wygra wybory Trzaskowski, z takim warunkiem ?)

Chyba mam u JORGEGO bana, więc jeśli ktoś będzie tak łaskaw, to proszę o przekazanie, że ten temat był tu wczoraj omawiany :)

Bana ? Ty ? Ojeju a dlaczego ?

• No i gdzie tak uradziliście odnośnie Radka ?

• Noooo i pozamiatane.

Ziemkiewicz położył na szalę całe swoje ponad 35 letnie doświadczenie w obserwowaniu polityki, i dowodzi że Trzaskowski na pewno przegra.

A jeżeli Rafał tak mówi to znaczy, że ... za miesiąc będzie rozliczał PiS i Jarosława z postawienia na niewybieralnego kandydata, błędy w kampanii wyborczej i że on od początku ostrzegał, że to może się nie udać.

• Też to tak widzę. Kursy się zrównały.

• @trep powiedział(a):
    Też to tak widzę. Kursy się zrównały.

Ale co widzisz ?

• @JORGE powiedział(a):
    Noooo i pozamiatane.

Ziemkiewicz położył na szalę całe swoje ponad 35 letnie doświadczenie w obserwowaniu polityki, i dowodzi że Trzaskowski na pewno przegra.

A jeżeli Rafał tak mówi to znaczy, że ... za miesiąc będzie rozliczał PiS i Jarosława z postawienia na niewybieralnego kandydata, błędy w kampanii wyborczej i że on od początku ostrzegał, że to może się nie udać.

A to mamy jak w banku.

• @JORGE powiedział(a):

@trep powiedział(a):

Ale co widzisz ?

To, co napisałeś.

• @peterman powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Noooo i pozamiatane.

A to mamy jak w banku.

Ziemkiewicz jest antyzwierzakiem typującym wyniki meczów na imprezach piłkarskich. To na kogo on wskaże zawsze przegrywa.

• @trep powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@trep powiedział(a):

Ale co widzisz ?

To, co napisałeś.

Ale ja pisze o zasadzie odwrotności u Ziemkiewicza i związanej z tym porażką jego wskazania. Raczej to się sprawdzało. Ale to jest na zasadzie wezmisz czarno kurę, to co się wydaje Rafałowi to się wydaje Rafałowi. Może raz w końcu będzie dobrze.

• edytowano 27 May

@JORGE powiedział(a):
    Noooo i pozamiatane.

I jeszcze tradycyjnie zaatakuje Józefa Piłsudskiego i sanację jak to ma w zwyczaju....

• @MarianoX powiedział(a):

I jeszcze tradycyjnie zaatakuje Józefa Piłsudskiego i sanację jak to ma w zwyczaju....

W bańkach, wszyscy żyjemy w bańkach. A skurwysyny nam życie układają. W najbardziej prymitywny sposób. Na rympał.

• Nie zwalajmy na nich winy. To są warunki pogodowe. Obrażać się na deszcz, że pada? Winni są ci, co dobrowolnie wybierają.

• @los powiedział(a):
    Nie zwalajmy na nich winy. To są warunki pogodowe. Obrażać się na deszcz, że pada? Winni są ci, co dobrowolnie wybierają.

Najpierw zaprosiliśmy telewizory do rodziny, a obecnie zastępujemy rodzinę ekranami. Więcej rozmów i kontaktów w realu!

• @los powiedział(a):
    Nie zwalajmy na nich winy. To są warunki pogodowe. Obrażać się na deszcz, że pada? Winni są ci, co dobrowolnie wybierają.

No przecież nie zwalam. Piszę, że pozamykaliśmy się w bańkach i pozwoliliśmy w najgłupszy sposób się dojechać.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@los powiedział(a):

Najpierw zaprosiliśmy telewizory do rodziny, a obecnie zastępujemy rodzinę ekranami. Więcej rozmów i kontaktów w realu!

Młodzi ludzie zauważają, wahadło odbije.

• edytowano 27 May

@ms.wygnaniec powiedział(a):

@los powiedział(a):

Ja już nie. Ostatnio rozmawiałem z kolegą, który się nawrócił (był członkiem PO !!!) i uświadomiłem sobie, że od 35 lat zawsze byłem sam przeciwko wszystkim. W takim środowisku żyłem. Już dość, już nie dam rady, a też i nie widzę sensu. Jeszcze wklejam coś teraz na fejsbuku trochę, jeszcze potrafię wśród nieznanych mi ludzi zjechać piewcę Trzaskowskiego, ale to już koniec. Bój to mój jest ostatni. (i tak mocno ograniczony).

• edytowano 27 May

@JORGE powiedział(a):

@Pigwa powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Bana ? Ty ? Ojeju a dlaczego ?

A bo pisałam wczoraj o Radku :) Wybacz zatem teorię spiskową :)
    EDIT W wątku o Mentzenie, sugerowałam koalicję z Sikorskim jako premierem.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.