Skip to content

Wybory 2025

1108109111113114122

Komentarz

• @JORGE powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Widzieliście wściekłego Tuska w Polsacie? Aż się trząsł mówiąc o "sutenerze", aż się w pewnym momencie zacukał i zamilkł.
    Rymanowski - świetny.

Jesteś Maniu twarda. Ja nie jestem w stanie oglądać tych kurew.

Jeśli ci ludzie pobędą jeszcze kilka lat przy władzy, w miejscu Polski pozostanie tylko dymiący krater.

• edytowano 26 May

@Mania powiedział(a):
    Widzieliście wściekłego Tuska w Polsacie? Aż się trząsł mówiąc o "sutenerze", aż się w pewnym momencie zacukał i zamilkł.
    Rymanowski - świetny.

Oglądałem na żywo. To był dziwny Tusk, rozedrgany, z latającymi rękami, chwiejący się na boku itp. Raz tylko go takiego widziałem. W Smoleńsku.
    Natomiast procesowo cały czas zapewniał, że nie oskarża Karola Nawrockiego o bycie przestępcą ale że go inni oskarżają, więc wzywa aby Nawrocki skierował pozew w trybie wyborczym.
    Tam jest jakaś zasadzka przygotowana.

• @peterman powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Rymanowski - świetny.

Jesteś Maniu twarda. Ja nie jestem w stanie oglądać tych kurew.

Jeśli ci ludzie pobędą jeszcze kilka lat przy władzy, w miejscu Polski pozostanie tylko dymiący krater.

Stosowne miejsce do życia dla tych, co na nich głosowali.

• Czy bylo jakieś, gdzieś podsumowanie dotychczasowje kadencji prezydenckiej Trzaskowskiego? Dla kolegi pytam. Bo tylko kojarzę, że prezydencki pomysł to była ta kładka nad Wisłą, a cala reszta to były projekty jeszcze z HGW (kolektory, 5 rogów, tramwaje), a kolega w sumie słusznie stwierdził, że i dopinanie cudzych projektów to wartość w zarządzaniu.

• Powiedz mu, żeby spiedralał.

• A odpalili coś nowego po 19-ej czy tylko stare kotlety?

• Wyciągnęli Murańskiego, czym sami zaorali swoją ostatnią deskę ratunku. Nawrocki został prezydentem, można się rozejść.

Dla podkreślenia skali kompromitacji, poniżej wpis lewaka, który prawdopodobnie zagłosuje na Trzaskowskiego (chyba że nie zagłosuje):

Kim jest Murański?

• Strefa Relaksu z palet z zabetonowanym Placu Bankowym.
    Kompletna betonoza pl 5 rogów.
    Wspieranie szkoleń bojówek lewackich.
    Zwężanie ulic aby zwiększyć korki.

W fazie realizacji to tramwaj na Wilanów oraz tramwaj Ochota-Wola przez Dworzec Zachodni.

• Zdejmowanie krzyży, promocja zboczeń, futrowanie zabójczyni bł. ks. Blachnickiego. Znajdzie się trochę.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Rymanowski - świetny.

Oglądałem na żywo. To był dziwny Tusk, rozedrgany, z latającymi rękami, chwiejący się na boku itp. Raz tylko go takiego widziałem. W Smoleńsku.
    Natomiast procesowo cały czas zapewniał, że nie oskarża Karola Nawrockiego o bycie przestępcą ale że go inni oskarżają, więc wzywa aby Nawrocki skierował pozew w trybie wyborczym.
    Tam jest jakaś zasadzka przygotowana.

Podobno nie da się tego wygrać z przyczyn formalnych. Może Rozum się wypowie.

"❗️Wszystkie rozgrzane głowy, które domagają się trybu wyborczego w sprawie publikacji w
    @OnetWiadomosci
    powinny wiedzieć, że taki tryb jest praktycznie niemożliwy do zastosowania w tym przypadku.

I sądzę, że doświadczony
    @OnetWiadomosci
    , obsługiwany przez całkiem niezłą kancelarię o tym wie, wiąże się jedynie z ryzykiem wieloletniego procesu o ochronę dóbr osobistych.

I tak np. w postanowieniu Sądu Okręgowego w Warszawie z dnia 20.04.2020 r., sygn. akt I Ns 9/20:

„Jednakże materiał prasowy, którego treść kwestionuje wnioskodawca, zdaniem Sądu, nie stanowi materiału wyborczego w rozumieniu powołanego przepisu. Artykuł dotyczy wprawdzie wyborów na Prezydenta RP i zawiera informacje mogące w społecznym odbiorze być odebrane jako negatywne dla kandydatury wnioskodawcy, nie propagują one jednak żadnego innego kandydata, w szczególności stawiając wnioskodawcę w negatywnym porównaniu z jakimkolwiek innym kandydatem. Gdyby bowiem uznać tego typu materiały prasowe za materiały wyborcze, to każdy krytyczny artykuł opisujący postępowanie innych kandydatów, w tym urzędującego Prezydenta RP, w tym również ocenę ich działań i wypowiedzi należałoby uznać za materiały wyborcze”❗️"

• loslos
    edytowano 26 May

@ms.wygnaniec powiedział(a):

W fazie realizacji to tramwaj na Wilanów oraz tramwaj Ochota-Wola przez Dworzec Zachodni.

Tramwaj na Wilanów już jeździ a tramwaj Ochota-Wola przez Dworzec Zachodni jest tramwajem Ochota-Dworzec Zachodni w budowie. Przedłużenie na Wolę jest brane pod uwagę w przyszłości nieokreślonej.

• loslos
    edytowano 26 May

Dlaczego Stankiewicz jest taką kanalią? Już przebił Sekielskiego i zbliża się do Palikota. A pamiętam jeszcze, jak go Ziemniak do Republiki zapraszał.

• Najlepszym dilerem lolkontentu jest Sikorski w Kanale Zero:

"Donald Tusk największym Polakiem w historii (po Janie Pawle II) a jako polityk to już w ogóle największy Polak bez wyjątku."

• @celnik.mateusz powiedział(a):
    Kim jest Murański?

Dobrze o koledze świadczy, że nie wie. Ja zresztą też nie wiedziałem ale wyguglałem, że to skazany sutener, bandyta i oszust, który oskarża o sutenerstwo Karola Nawrockiego.

• @los powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

Tramwaj na Wilanów już jeździ a tramwaj Ochota-Wola przez Dworzec Zachodni jest tramwajem Ochota-Dworzec Zachodni w budowie. Przedłużenie na Wolę jest brane pod uwagę w przyszłości nieokreślonej.

Udręczona dzielnica. Kto pamięta budowę metra i inne remonty w okolicach Wola Parku ten się w cyrku nie śmieje.

• Trzeba przetrwać tą prymitywną kanonadę

• edytowano 26 May

Tak wygląda wojna hybrydowa.

• edytowano 26 May

Pachnie jak desperacja, ta przemowa Tuska.

EDIT: Pochwale się, że załatwiłem jedne głos dla Nawrockiego ( nie głosujący w 1 turze ) .;-)

• @posix powiedział(a):

EDIT: Pochwale się, że załatwiłem jedne głos dla Nawrockiego ( nie głosujący w 1 turze ) .;-)

Ja trzy. Wpisujcie miasta ;)

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Strefa Relaksu z palet z zabetonowanym Placu Bankowym.
    Kompletna betonoza pl 5 rogów.
    Wspieranie szkoleń bojówek lewackich.
    Zwężanie ulic aby zwiększyć korki.

Jeszcze ogromne jajo za dwieście koła.

• @los powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):
    Mentzen - skrajny liberał i prawnik robiący w "optymalizacji podatkowej". Co mogło pójść nie tak?

Redaktor Pospieszalski nadal heroicznie walczy z lockdownem, plandemią, śmiercionkami i maseczkami zagłady...

Czy ktoś nie mógłby mu przypomnieć że mamy 2025 rok?

To swoją drogą zadziwiający fenomen - z drobnej niedogodności w zamierzchłych czasach ludzie robią religię. Czy oni są zdrowi? Ja już dawno o jakiś maseczkach zapomniałem.

Dla szurow antymaseczkowych i antyszczepionkowych uzdrowisko w Tworkach albo Choroszczy powinno być przymusowe. Na koszt NFZ oczywiście

• No dobra, w młodym pokoleniu kompletnie przegrzali tym Murańskim, znaczna część młodych baniek netowych ma bekę.

A teraz u w Polsacie u Marcina Fijołka Sikorski na pytanie o Pakty Migracyjny odpowiada:

• a dlaczego mamy dostawać imigrantów, przecież my już mamy imigrantów?

Czyli wie, że Pakt wchodzi na pełnej kurtyzanie.
    Druga sprawa to medialna ofensywa Sikorskiego wczoraj Kanał 0, dzisiaj Polsat...

• edytowano 27 May

Druga sprawa to medialna ofensywa Sikorskiego wczoraj Kanał 0, dzisiaj Polsat..

Nasz nowy prezydent, nasz nowy premier !

Nie przyszła wam do głowy taka sytuacja ? Bo wg mnie te kropki się łączą.

• edytowano 27 May

W piątek Donald Tusk ogłosi swoje odejście i namaści Sikorskiego ? (jak wygra wybory Trzaskowski, z takim warunkiem ?)

• @JORGE powiedział(a):
    W piątek Donald Tusk ogłosi swoje odejście i namaści Sikorskiego ? (jak wygra wybory Trzaskowski, z takim warunkiem ?)

Ale gdzie ucieknie?

• @qiz powiedział(a):

@posix powiedział(a):

Ja trzy. Wpisujcie miasta ;)

To może piszcie od razu jak to robicie jesli to m być z korzyścią dla innych.

• @Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Ale gdzie ucieknie?

A po co ma uciekać ? Nie ma sensu wyjeżdżać do Niemiec, on Niemcy przywiezie tu. Będą mieć już wszystkie narzędzia.

• @JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Ale gdzie ucieknie?

A po co ma uciekać ? Nie ma sensu wyjeżdżać do Niemiec, on Niemcy przywiezie tu. Będą mieć już wszystkie narzędzia.

Jeśli przegra, gdzie ucieknie.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.