Skip to content

Wybory 2025

1110111113115116120

Komentarz

• @Pigwa powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Pigwa powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    W piątek Donald Tusk ogłosi swoje odejście i namaści Sikorskiego ? (jak wygra wybory Trzaskowski, z takim warunkiem ?)

Chyba mam u JORGEGO bana, więc jeśli ktoś będzie tak łaskaw, to proszę o przekazanie, że ten temat był tu wczoraj omawiany :)

Bana ? Ty ? Ojeju a dlaczego ?

A bo pisałam wczoraj o tym :) Wybacz zatem teorię spiskową :)

Ja też tego nie wyłapałem.

• Przepraszam zatem, wyszłam na megalomankę :)

• @Pigwa powiedział(a):
    Przepraszam zatem, wyszłam na megalomankę :)

Nieuważnie czytamy. :)

• @JORGE powiedział(a):
    Noooo i pozamiatane.

Ziemkiewicz położył na szalę całe swoje ponad 35 letnie doświadczenie w obserwowaniu polityki, i dowodzi że Trzaskowski na pewno przegra.

A jeżeli Rafał tak mówi to znaczy, że ... za miesiąc będzie rozliczał PiS i Jarosława z postawienia na niewybieralnego kandydata, błędy w kampanii wyborczej i że on od początku ostrzegał, że to może się nie udać.

To prawda, że jak Ziemkiewicz coś mówi, to zawsze wychodzi odwrotnie. W 2023 tydzień przed wyborami klarował, co PiS powinien zrobić w trzeciej kadencji.

Ale i on czasem może się pomylić i trafić z prognozą.

• edytowano 27 May

WTEM, wyciągnęli z archiwum, rozmowa sprzed 7 lat.

• edytowano 27 May

@Przemko powiedział(a):
    WTEM, wyciągnęli z archiwum, rozmowa sprzed 7 lat.

...tamci czy nasi? Bo to kolejny materiał na korzyść Pana Karola

Taki "chuligan" to bardzo dobry materiał na lidera państwa i ludzie to czują. Co innego "pizduś", to ludzie też czują.

A we wszelkich wyborach, masowo, decydują przecież emocje.

• edytowano 27 May

Radio Poznań to Polskie Radio w likwidacji.

• @JORGE powiedział(a):
    No sztab Nawrockiego musi coś odpalić. Strzałka niebezpiecznie przechyliła się w stronę Trzaskowskiego, potrzebny jest jakiś impuls. Subito ! Bo nie rozmawiamy o 5% a o 1% !

Dlaczego? Moim zdaniem nie wydarzyło się nic, co mogłoby przechylić szalę na korzyść Trzaska, ale pewnie coś mi umyka.

Jutro (o wiele pamiętam) jeszcze ma być oświadczenie Mentzena...

• Gwóźdź do trumny.

• No i co ma ten test dać ? Nie rozumiem. Rafał go nie zrobi, a jak zrobi to i tak wyjdzie czysty, chociażby by był na 15 minut przed śmiercią po złotym strzale. Co się rozsypało to się rozsypało, po co dalej ciągnąć ? Czego nie rozumiem ?

• Piszą, że ten Murański pomówił własnego brata, po czym przegrał proces i wypłacał bratu odszkodowanie.
    Takiego "wiarygodnego" świadka wybrał se Tusek.

Punkty dla Karola.

• Bo zakończenie tego bez testu wyglądałoby jeszcze źle. W sumie to się obawiałem że mu coś jednak wykryją w tej krwi, podmienią próbkę albo co.

• Bardzo niewłaściwie to oceniacie. O tym, że musiał wypłacać bratu odszkodowanie nikt się nie dowie. O tym, że Nawrocki załatwiał mu kurwy - wszyscy.

• A co, Nawrocki sztabu wyborczego nie ma?

Ja zadaję pytanie Zandbergowi, Hołowni, Biejat i innym świętoszkom: Czy podoba się wam wykorzystanie Jacka Murańskiego w kampanii wyborczej? Bo dotąd to bardzo ochoczo osądzaliście ludzi.

Czarzastemu tego pytania nie zadaję. On uczciwie przyznawał się, że jest sk-synem.

• @trep powiedział(a):
    Bardzo niewłaściwie to oceniacie. O tym, że musiał wypłacać bratu odszkodowanie nikt się nie dowie. O tym, że Nawrocki załatwiał mu kurwy - wszyscy.

Proporcje będą zachwiane, oczywiście, ale w mediach społecznościowych, które mają zasięgi nieograniczone właściwie, temat jest grzany mocno.

W każdym razie - tak, tak to miało wyglądać, sytuacja jest nie do obronienia, można minimalizować tylko straty.

• Piedrolisz. Jacek Murański jest nie do obronienia, przecież ryj tego obiektu to platońskie przedstawienie żula. A życiorys nie lepszy. Wystarczy grzać zażyłość Donalda Tuska z tym czymś.

Tak, wiem z teorii, że ma duszę nieśmiertelną. To jest ta sytuacja, kiedy teoria nie chce mi się zgodzić z empirią.

• Opieram się na empirii. Dziś Dejdusia powiedziała mi, że jej koleżanka waha się czy głosiować na Nawrockiego, gdyż te prostytutki itd. Wykształcona. Po studiach. Wierząca itd.

• @JORGE a masz feedback od proli? Bo ja nie wiem, jak mityczni zwykli ludzie reagują na te wrzutki. Nie wiem, czy nie przegrzali.
    Podpytam dzis lemingi z pracy, ale swierzbi mnie wyciągnąć elegancki identyfikator męża zaufania...

• @Mania powiedział(a):
    Piszą, że ten Murański pomówił własnego brata, po czym przegrał proces i wypłacał bratu odszkodowanie.

Tak, że mu żona rogi przyprawiła, że jest bezpłodny więc dziecko nie jego. Pomówił też własną synową że otruła swojego męża, młody sterydziarz nie stronił od narkotyków i któregoś poranka się po prostu nie obudził. Taka rodzinka.

• loslos
    edytowano 27 May

Dlatego trzeba strzelać Murańskim. To proste pytanie: Naprawdę ten pan budzi w tobie tak wielkie zaufanie, że wierzysz mu na słowo? Po 20 latach?

For every action, there is a reaction. Tak zresztą postępują prawnicy całego świata: Po pierwsze, podważyć wiarygodność świadka. W przypadku pana Murańskiego wystarczy pokazać zdjęcie. Problemem jest co innego - co zrobić, by tekst tej kreatury nabrał choć cień pozoru wiarygodności? Ja nie mam pomysłu.

• edytowano 27 May

Hehe, a jeszcze nie złożyli pozwolenia na budowę.

• @trep powiedział(a):
    Opieram się na empirii. Dziś Dejdusia powiedziała mi, że jej koleżanka waha się czy głosiować na Nawrockiego, gdyż te prostytutki itd. Wykształcona. Po studiach. Wierząca itd.

A ona wie, że Trzaskowski promuje warszawskie prostytutki? Dał na ich organizacje okrągły milion z naszych podatków.

• Z Murańskim Tusk ma gigantyczny problem, bo go Internetowa komenteria zabiła śmiechem, więc w walce o młody elektorat Tusk wygrał nagrodę na najbardziej efektowne kopnięcie się w jaja.
    Jedynie starsze panie mogą odczuwać zniechęcenie, bo Rafał taki piękny, a złych historii o nim nie czytały, bo wzrok odwracały.

• @Mania powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Opieram się na empirii. Dziś Dejdusia powiedziała mi, że jej koleżanka waha się czy głosiować na Nawrockiego, gdyż te prostytutki itd. Wykształcona. Po studiach. Wierząca itd.

A ona wie, że Trzaskowski promuje warszawskie prostytutki? Dał na ich organizacje okrągły milion z naszych podatków.

haha było od innego jeszcze uczestnika wątku.

• @los powiedział(a):
    Piedrolisz. Jacek Murański jest nie do obronienia, przecież ryj tego obiektu to platońskie przedstawienie żula. A życiorys nie lepszy. Wystarczy grzać zażyłość Donalda Tuska z tym czymś.

Tak, wiem z teorii, że ma duszę nieśmiertelną. To jest ta sytuacja, kiedy teoria nie chce mi się zgodzić z empirią.

Z Murańskim sprawa jest prosta, chociaż do części ludzi szydera internetowa nie dotrze. Ja bardziej pisałem o takim ogólnym ostrzale, który ma miejsce. Straty będą na bank, nie wiadomo jakie.

• loslos
    edytowano 27 May

Na wojnie się strzela. Wydawało mi się, że nie wszystkie wrażliwe 17-latki to wiedzą, ale na tym forum nie jest to nowa informacja.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.