Skip to content

Wybory 2025

1112114116117118

Komentarz

• @Przemko powiedział(a):
    Hehe, a jeszcze nie złożyli pozwolenia na budowę.

O ja cię kurwa pierdole ! Każdy kto zna proces budowlany, ale i przetargowy, będzie się turlał ze śmiechu.

• @JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

O ja cię kurwa pierdole ! Każdy kto zna proces budowlany, ale i przetargowy, będzie się turlał ze śmiechu.

Nie ma się co turlać. To jest ważny etap tej inwestycji i ja raczej raduję się, że udało się do tego momentu doturlać.

Dla mnie kluczowe jest, że po rozstrzygnięciu tego przetargu rząd nie będzie mógł się już wycofać. I raduję się, bo co mam robić.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Nie ma się co turlać. To jest ważny etap tej inwestycji i ja raczej raduję się, że udało się do tego momentu doturlać.

Dla mnie kluczowe jest, że po rozstrzygnięciu tego przetargu rząd nie będzie mógł się już wycofać. I raduję się, bo co mam robić.

Taaaak ? Jesteś pewny, że ruszyło postępowanie ?

• edytowano 27 May

Tusk gada wszystko, ma jakieś iluminacje. ! Albo czyta z kartki, bo ma problemy z ... no właśnie czym, zapamiętaniem ? Ten człowiek jest niepoczytalny.

• @JORGE powiedział(a):

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

A nawet jeśli ruszyło, to zostanie rozstrzygnięte?

• Nie zapominajmy o tym, że już od 16 lat jesteśmy w ojrozonie.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Z Murańskim Tusk ma gigantyczny problem, bo go Internetowa komenteria zabiła śmiechem, więc w walce o młody elektorat Tusk wygrał nagrodę na najbardziej efektowne kopnięcie się w jaja.
    Jedynie starsze panie mogą odczuwać zniechęcenie, bo Rafał taki piękny, a złych historii o nim nie czytały, bo wzrok odwracały.

Starsze panie to chodzą do kościoła, na majowe i słuchają Rafia M.

Te, co głosują na Rafika, to stare kurwy.

• @JORGE powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Na placformie ZP go nie widzę:

https://portal.smartpzp.pl/cpk

• Natomiast jeśli kogoś interesuje zdanie starego praktyka, czemu Rocky nie wniósł pozwu w trybie wyborczym, a w zasadzie wniosku, bo to nieproces, to wyjaśniam, że orzeczenie dostałby w środę. Byłoby ono najprawdopodobniej negatywne, bo artykuł dziennikarski w der Onet to nie materiał wyborczy. On by to zaskarżył do sądu apelacyjnego, który nie miałby innego wyjścia, jak umorzyć sprawę, bo już po wyborach.

To postępowanie jest super szybkie, ale w tydzień się dwóch instancji nie ogarnie.

Oczekiwany wynik takiego pozwu jest taki, że w czwartek mielibyśmy wielkie nagłówki "Zły człowień Rocky przegrał z der Onetem!!!", a do tego "Papuga fajtłapa złożył pozew w złym trybie, Rocky debil, bo otacza się kauzyperdami!!!!!1"

• edytowano 27 May

@qiz powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Z Murańskim Tusk ma gigantyczny problem, bo go Internetowa komenteria zabiła śmiechem, więc w walce o młody elektorat Tusk wygrał nagrodę na najbardziej efektowne kopnięcie się w jaja.
    Jedynie starsze panie mogą odczuwać zniechęcenie, bo Rafał taki piękny, a złych historii o nim nie czytały, bo wzrok odwracały.

Starsze panie to chodzą do kościoła, na majowe i słuchają Rafia M.

Te, co głosują na Rafika, to stare kurwy.

Ten Bon Mot to czyste złoto!

• edytowano 27 May

A jaki jest status projektu wykonawczego ? Był przetarg ogólnie na to (nie wiem) ? A jak był, to robili drugi, po korektach, przecież zaszły zmiany. Nad CPK była totalna cisza, aż nagle wtem, wybieramy generalnego ? I jaka wersja ostatecznie będzie realizowana ?

Nie bierzesz pod uwagę, że tego postępowania wcale nie ma ? Bo ja tak.

• Czyli nie dał się wpuścić w pułapkę Ryżego.

• @JORGE powiedział(a):
    No sztab Nawrockiego musi coś odpalić. Strzałka niebezpiecznie przechyliła się w stronę Trzaskowskiego, potrzebny jest jakiś impuls. Subito ! Bo nie rozmawiamy o 5% a o 1% !

Nie patrzymy na żadne sondaże, tylko ciężko pracujemy w terenie. Właśnie ruszam ze swoją ekipą zawieszać banery, rozdawać ulotki i przekonywać nieprzekonanych. Gryziemy trawę jednym słowem, aż do północy z piątku na sobotę. Ruszać dupska i do roboty! A nie marnować czasu na smęcenie tutaj

• Wojna jest w sieci, panie Edenie.

• W sieci tamci leżą i kwiczą. Stać ich tylko a wyzwiska a te nie przyciągają publiki.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Nie wiem czy tu procedura jest taka sama, ale odnośnie Wschodniej Obwodnicy Warszawy, to po 10 latach postępowania, konsultacji, ustaleń, wyborów minister z PO cofnął decyzję środowiskową w sprawie wariantu trasy który opiniował jeszcze minister z PO za pierwszego Tuska, i machina rusza od nowa.

• @JORGE powiedział(a):

A jaki jest status projektu wykonawczego ? Był przetarg ogólnie na to (nie wiem) ? A jak był, to robili drugi, po korektach, przecież zaszły zmiany. Nad CPK była totalna cisza, aż nagle wtem, wybieramy generalnego ? I jaka wersja ostatecznie będzie realizowana ?

Nie. Nie biorę tego pod uwagę.

• qizqiz
    edytowano 27 May

Tak trzeba, tak trzeba.

Ale jak trafisz na kurwę, to i tak pójdzie i zagłosuje na fircyka, bo miastowy i ełropejski.

• edytowano 27 May

@marniok powiedział(a):
    ja banerów nie wywieszam, w sieci średnio-mało - 90% mojej tam bytności to ExC

w pracy sobie rozmawiam, najłatwiej mi idzie z paniami (faceci jakoś nie trawią trzaskoskiego - no że pedzio mówio, a Nawrocki to wg nich gośc co to umie i książke przeczytac i w łeb przwalić jak trzeba - swój chłop po prostu, z blokowiska, z biedy a nie wymuskany fircyk pokroju rafalali)

Niektórzy jak Kożuszek albo Kita zarzucają sztabowi, że nie idzie w narrację jak z Vancem - że ambitny człowiek wbrew przeciwnościom z patologii wyszedł na ludzi. Tylko że Nawrocki jednak nie był w patologii, to że pracował jako ochroniarz - co drugi policjant tak dorabiał, najlepsi policjanci jak Pieczonka nawet.

• @Eden powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    No sztab Nawrockiego musi coś odpalić. Strzałka niebezpiecznie przechyliła się w stronę Trzaskowskiego, potrzebny jest jakiś impuls. Subito ! Bo nie rozmawiamy o 5% a o 1% !

Nie patrzymy na żadne sondaże, tylko ciężko pracujemy w terenie. Właśnie ruszam ze swoją ekipą zawieszać banery, rozdawać ulotki i przekonywać nieprzekonanych. Gryziemy trawę jednym słowem, aż do północy z piątku na sobotę. Ruszać dupska i do roboty! A nie marnować czasu na smęcenie tutaj

Moja osoba w terenie nie ma co robić, bo mój teren to średniowiecze, tumaństwo, faszyzm i pisowskie bydło z domieszką braunowego oszołomstwa. Plują na Tuska, aż przykro, o debilu Trzaskowskim nie mówiąc. Został mi tylko X, czyli polowanie na zrównywaczy "pis, po jedno zło" i na peowskie pindy, bo świnie_razem i silniki już pobanowałam.

• No to orkiestracji ciąg dalszy:

Karol Nawrocki otrzymał poświadczenie bezpieczeństwa pomimo negatywnej rekomendacji funkcjonariusza analizującego akta postępowania w 2021 roku - przekazał rzecznik Koordynatora Służb Specjalnych Jacek Dobrzyński.

Źródło omówienia.
    To zaczyna przypominać kampanię PiS z roku 2007, ta sama wiara w kompromaty, orkiestracja na ostatniej prostej itp.

• @Eden powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Ja zgłosiłem się na męża zaufania, może kilka głosów uratuję.

• @JORGE powiedział(a):

Dla mnie to oczywiste (wiem, że mogę się ośmieszyć, ale może i bym się założył. Z kimś, kto nie sprawdził).

• I już można wyciągać dziadka.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.