Skip to content

Wybory 2025

1112113115117118

Komentarz

• -- Czy to wy wykradasz kury?
    -- Nie.

• @trep powiedział(a):
    -- Czy to wy wykradasz kury?
    -- Nie.

Specjalista od kur? Nie ma na to naszej zgody!

• Na soszjale wróciła kampania 'profrekwencyjna' , a WP.pl publikuje info, że NASK ukrywa raport o tym procederze. (Omówienie u Karnowskich)

• Korwin popar Nawrockiego?

• @Smok_Eustachy powiedział(a):
    Korwin popar Nawrockiego?

Po cóż ten zna zapytania

• edytowano 27 May

Wydaje mi się, że przegrzali z tą ilość zarzutów.

Wszystko się to jakoś rozlazło, ordynarnie bez ładu i składu. Tusk to już zupełnie się przepalił. Zaś Nawrocki jak skała.

• Donald mnie naprawdę zaskoczył. Chyba nie wszystko wiemy.

• Czym Cię zaskoczył?
    Takim prymitywizmem?

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@Smok_Eustachy powiedział(a):
    Korwin popar Nawrockiego?

Po cóż ten zna zapytania

Pytam się bo nie mam wiedzy pewnej

• @Maria powiedział(a):
    Czym Cię zaskoczył?
    Takim prymitywizmem?

Tym, że był zupełnie w proszku. To przecież strzępek człowieka.

• @los powiedział(a):

@Maria powiedział(a):
    Czym Cię zaskoczył?
    Takim prymitywizmem?

Amerykanie?
    Czy sondaże?

• @JORGE powiedział(a):

@Mania powiedział(a):

Moja osoba w terenie nie ma co robić, bo mój teren to średniowiecze, tumaństwo, faszyzm i pisowskie bydło z domieszką braunowego oszołomstwa.

Nigdy nie pisz o sobie, swoich znajomych, sąsiadach w ten sposób, nawet w żartach, to się koduje w czaszce mocniej niż nam się wydaje. Przestrzegam też przed powtarzaniem z szyderą o nich jako elicie i nas jako motłochu (że to ich sposób myślenia).

Jesteśmy na ExC! Poza tym, z miłym zdziwieniem zauważam, że "prości ludzie" dokładnie wiedzą, co myśli o nas Hartman czy Markowski. Tak, tak. Ja to wiem z X, oni to wiedzą z tv Republiki. Trudno mi tu kogokolwiek czymkolwiek zaskoczyć i to jest bardzo budujące. Przepraszam jeśli kogoś zniesmaczyłam, ale z sąsiadami i znajomymi z mojej wsi mam bardzo dobre relacje.

• @los powiedział(a):

@Maria powiedział(a):
    Czym Cię zaskoczył?
    Takim prymitywizmem?

Może jak pisali od półtora roku, że Tusk się wściekł, to nie była figura retoryczna, a?

• Lala już na przedzie.

• edytowano 05:15

@trep powiedział(a):
    Lala już na przedzie.

Od wczoraj, popołudnia poźnego.

• edytowano 05:44

@Mania powiedział(a):
    Jest sfrustrowany i zagrożony klęską.

Co nie przeszkadza mu stosować bardzo skuteczną taktykę. Tusk te wybory wygrywa na tą chwilę.

Wiecie o czym są te wybory ? Czy polskie społeczeństwo zaimpregnowało się już na przekaz mejnstrimu ? Który robi dywanowe naloty na Nawrockiego, raz durne, raz celne ale spieprzone, raz całkiem dobrze zrobione. Wystarczy, że część ludzi, nawet tych rozumiejących stronniczość, uzna że "coś w tym musi być". I mamy pozamiatane. Uzna ?

• Bardzo ciekawie dzieje się socjalach, wygląda na potężne przegrzanie. Utwierdzili swoją bańkę, ale prawie nic poza tym.

• Rozum miał rację. Rafalala całkowicie schowany do szafy, wszystko jak u Bidena 2020.

1 czerwca mamy narodowy test IQ, zapewne ostatni na jakiś czas w polskich dziejach. Pogodna rozpacz - to moja osobista postawa tu i teraz.

• Na razie mam wizję, że jak PKW nie ogłosi zwycięstwa Trzaskowskiego, to ogłoszą, że kampania wyborcza była nieuczciwa i wybory trzeba powtórzyć.

• @JORGE powiedział(a):
    WAŻNE !

Wszędzie gdzie się teraz udzielacie, rozmawiacie, widać wasz ślad, stawajcie w obronie Nawrockiego jako tego kopanego, niszczonego, niesłusznie pomawianego. PO STRONIE SŁABSZEGO, ale z dodaniem, że Karol jest supermocny, ale nawet taki mocarz czegoś takiego nie zniesie. A wszystko to w kontekście Tuska z Murańskim.

Przegrzali i teraz jest kluczowy moment. Ale to musi być zdecydowane. Później zdjęcia z Nawrockim, że na niego głosujecie, ale najpierw bez kontekstu wyborów, stanięcie za kopanym.

Godnie.

• @JORGE powiedział(a):

@Mania powiedział(a):

Co nie przeszkadza mu stosować bardzo skuteczną taktykę. Tusk te wybory wygrywa na tą chwilę.

Wiecie o czym są te wybory ? Czy polskie społeczeństwo zaimpregnowało się już na przekaz mejnstrimu ? Który robi dywanowe naloty na Nawrockiego, raz durne, raz celne ale spieprzone, raz całkiem dobrze zrobione. Wystarczy, że część ludzi, nawet tych rozumiejących stronniczość, uzna że "coś w tym musi być". I mamy pozamiatane. Uzna ?

Tak.

• @trep powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Mania powiedział(a):

Tak.

Kłamstwo wielokrotnie powtarzane...a naród u nas wspaniały, tylko ludzie....

• edytowano 06:27

@trep powiedział(a):

Tak.

Więc daję rozwiązanie. Nawet jeżeli uzna, że coś musi być na rzeczy, to stanie po stronie niesłusznie, za mocno wobec win, kopanego. To się może udać !

• Ta uśmiechnięta kampania chyba już na zawsze będzie mi się kojarzyła z drugim odcinkiem drugiego sezonu Walking Dead: Dead City, który akurat pojawił się dwa tygodnie temu. Jest tam bowiem scena, w której frakcja Chorwata ostrzeliwuje karną ekpedycję Nowego Babilonu (w misji przywrócenia Nowemu Jorkowi prawa i sprawiedliwości) próbującą przepłynąć rzekę Hudson... zombiakami pokrytymi materiałem wybuchowym. Trudno byłoby mi sobie wyobrazić trafniejszą metaforę.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Bardzo ciekawie dzieje się socjalach, wygląda na potężne przegrzanie. Utwierdzili swoją bańkę, ale prawie nic poza tym.

Bo chodziło o utwierdzenie bańki, pokazywałem jacy oni smutni chodzili w zeszłym tygodniu. A kto pójdzie za nimi, jak sami nie wierzą w zwycięstwo? Więc w pierwszej kolejności to oni mieli dostać tlen. Czy będzie coś dla normalsów jeszcze? Wątpię niby kiedy. Tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że w ten poniedziałek miała wjechać kawalerka, ale ją wykorzystali jak Nawrocki wrzucił zdjęcia z Trumpem.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.