Ja cie nie moge! Żaden kabaret nie dorówna scenkom z reala.
Kobieta identyfikująca się jako pies została zaatakowana przez psa, który nie mógł ścierpieć, że baba go przedrzeźnia :-)DDDDDD
PS Widzicie ogonek, który sobie przyczepiła?
Fajne, jak by bełło prawdziwe.
Maniu, to na 100% ajwaj i to ja to mówię bez googlania.
Obejrzałem 2 razy a potem zmieniłem na 0.25x speed i od razu widać, że podróba.
@los powiedział(a):
Nie ma niczego bardziej obrzydliwego niż ewangelikanie. Ateiści, komuniści i muzułmanie prezentują się na ich tle niemal jako święci.
@los powiedział(a):
Nie ma niczego bardziej obrzydliwego niż ewangelikanie. Ateiści, komuniści i muzułmanie prezentują się na ich tle niemal jako święci.
@los powiedział(a):
Luteranie nie mają ewangelikalnych odlotów, przynajmniej w Europie.
Nie, ale coś z nimi mają wspólnego, przynajmniej z tymi od Trumpa.
Otóż jednym z głównych założeń luteranizmu było, że głową kościoła ma być polityczny przywódca kraju, czyli w XVI wieku król. Obrazek z Trumpem-Chrystusem właśnie w to się wpisuje, Trump będąc przywódcą politycznym staje się też religijnym.
Komentarz
A pod skrótem LSD ukrywa się tytułowa bohaterka z piosenki Lucy in The Sky with Diamonds? 🤔

Ja cie nie moge! Żaden kabaret nie dorówna scenkom z reala.
Kobieta identyfikująca się jako pies została zaatakowana przez psa, który nie mógł ścierpieć, że baba go przedrzeźnia :-)DDDDDD
PS Widzicie ogonek, który sobie przyczepiła?
https://x.com/GOP_is_Gutless/status/2050191962414694745
Fajne, jak by bełło prawdziwe.
Maniu, to na 100% ajwaj i to ja to mówię bez googlania.
Obejrzałem 2 razy a potem zmieniłem na 0.25x speed i od razu widać, że podróba.
👣
🐾
🐾
Mormoni! Trzeba było tak od razu!
Redattore Gabiś tłomaczy epifenomen wiceżydowstwa:
https://www.tomaszgabis.pl/2026/04/26/chrzescijanscy-syjonisci-czyli-polityka-apokalipsy/
Redachtur Gmyz jest kacerzem
Ale nie amerykańskim
Juliet Papa Romeo Delta
A nasz dawny kolega z FF znany jako MKG, jakiś czas temu został protestantem.
Nie za to go lubimy.
A to ktuś kogo lubimy, bo nie znam?
👣
🐾
🐾
Dziennikarz, znawca niemiec. Ma na ten naród realne spojrzenie, więc tak. Da się lubić. Poza tym dziennikarz śledczy.
Luteranie nie mają ewangelikalnych odlotów, przynajmniej w Europie.
Nie, ale coś z nimi mają wspólnego, przynajmniej z tymi od Trumpa.
Otóż jednym z głównych założeń luteranizmu było, że głową kościoła ma być polityczny przywódca kraju, czyli w XVI wieku król. Obrazek z Trumpem-Chrystusem właśnie w to się wpisuje, Trump będąc przywódcą politycznym staje się też religijnym.