Rzeźnia Nr 5
Prosektorium
Chłodnia do przechowywania mięsa
Publiczna toaleta
Ale skoro ten klocek już stoi i władowano weń tyle forsy to zrobiłabym tam coś dochodowego, np dyskotekę, kluby taneczne. Z zewnątrz jakieś murale kojarzone z tańcem i neony. Młodzi mieliby gdzie pójść.
"Sztuka nowoczesna" to ładowanie pieniędzy w hochsztaplerów.
@W_Nieszczególny powiedział(a):
"facet na którego według dużego prawdopodobieństwa i ja zagłosuję"
po co więc to całe obszerne ale jałowe, bezproduktywne ględzenie impotenta, żeby potem stwierdzić że nawet nie dopuści myśli, by spróbować czegoś nowego zamiast ciągle bić głową w ścianę w tym samym miejscu?
Z tym trzasło to Trzasło, na którego Trza głosować to jest taki podpis autora w typie środowiskowym-jagodnościowym. Że autor tekstu jest skazany na to głosowanie, umęczony trudem udziału w demokracji, stanie na Jagodnie do 23ciej w kolejce, zmachanie ciężkim marszem przez instytucje i do urn, z butami dziurawymi od marszu, że aż na wystawę by je dać można. Ale też i uśmiechnięty, z bananem na ustach, mimo że nie ma powodów, bo to nie Graz.
A żeby nie było, że się staram wpisać w jakieś środowiskowe gadki, to jak czytam kol.losa i reszty towarzystwa uwagi o KEPskich i jakieś podobne teksty to takie same mam przemyślenia. Ludzi umeczonych swoim byciem we wspólnocie kościoła. Ehe
Nie no, panowla, niech rzuci bananem ten, komu banan nie wyrósł na obliczu na widok Kunsthałz Graz. Co najmniej nie da się go pomylić z blokhałzem, tak?
Termofor axolotl. Kojarzy mi się również z multiplą. Mogę rzucać bananem. straszne szkaradztwo, maksymalnie jak tylko można nie pasujące do otoczenia, w ohydnym kolorze.
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Nie no, panowla, niech rzuci bananem ten, komu banan nie wyrósł na obliczu na widok Kunsthałz Graz. Co najmniej nie da się go pomylić z blokhałzem, tak?
rzucam
Wygląda jak skrzyżowanie ropuchy z czołgiem i łodzią podwodną.
To musiał wymyślić jakiś hitlerowiec z Kriegsmarine
@trep powiedział(a):
Termofor axolotl. Kojarzy mi się również z multiplą. Mogę rzucać bananem. straszne szkaradztwo, maksymalnie jak tylko można nie pasujące do otoczenia, w ohydnym kolorze.
@W_Nieszczególny powiedział(a):
wieloryb-kutas - to takie wrażenie zainspirowane warszawskim "człowiekiem-kutasem"
Nie no, zgoda. Ale raz że wywołuje ciekawe skojarzenia, a dwa że niektórym, w tym piszącemu te słowa, się to podoba. Nu, rzecz, se pedzmy, wywołuje emotzje. A to pudełko? Nu, pudło!
@trep powiedział(a):
Potrzebujemy miast, w których architektura z sobą harmonizuje i stanowi tło, bo potrzebujemy tego tła dla wyróżnienia tych obiektów w przestrzeni miasta, które mają szczególne znaczenie, a MSN zdecydowanie do takich obiektów sacrum, które należy oddzielić od profanum, się zalicza.
.
.
Jak by to bełło moje to wolałbym aby kładka też była oszklona, ale jednak jest to jedyne miejsce, żeby wciągać na sznurku większe przedmioty, np. meble z IKEI w boxach czy tyż dwie skrzynki piwa, hehe.
Ale to jest komórka do wynajęcia.
Nocka kosztuje 4800 NOK czyly 1750 zł. a w sobotę to nawet dwa pińcet (6600 NOK). Ceny znam, bo tak się zainteresowałem, że na podpuchę, z nudów zaczełem bukować hawirkę.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jest nawet antresola.
Bo 40 m2 w lekramie to nie bałach.
.
.
.
.
.
.
Podwójne wyro:
.
.
.
But apetyczna blądi with warkocz on the podwójny bed to już niestety not included.
Komentarz
Mówi, że Trzaskowski tak, wypaczenia nie.
To są idioci.
"Kloc Rafaua" wygląda jak jedna z ikonicznych realizacji znanego wizjonera Gerhardta Fjucka. Już kiedyś było w tym wątku, ale warte przypomnienia
Przeoczyłem psiakrew.
Piss on the carpet??
Pewnie fajne, ale sorry, nie mogie się odnieść.
.
.
.
.
.
.
Chociaż nawet bardzo próbowałem.
.
.
.
👣
🐾
🐾
Zasadzić dżewo, myślicie?
👣
🐾
🐾
Rzeźnia Nr 5
Prosektorium
Chłodnia do przechowywania mięsa
Publiczna toaleta
Ale skoro ten klocek już stoi i władowano weń tyle forsy to zrobiłabym tam coś dochodowego, np dyskotekę, kluby taneczne. Z zewnątrz jakieś murale kojarzone z tańcem i neony. Młodzi mieliby gdzie pójść.
"Sztuka nowoczesna" to ładowanie pieniędzy w hochsztaplerów.
Hochsztapler dostanie grosze. Resztę zgarnie ładujący. Tyle lat rządzili a ty nie wiesz na czym te rządy polegają?
@ Mordechlaj
to może tak:
bardzo sie podoba instalacja
plażo wicze
Skoro Ignac zapostowal taki długi wpis to coś w nim musi być. Mnie się podoba. Szczególnie o tych dromaderogardach. O jednym z głównych dromaderów Pan Stępniewski wczoraj dal wpis https://kompromitacje.blogspot.com/2024/10/rottenberg-i-abstrakcja-z-okultyzmu.html?m=1
Z tym trzasło to Trzasło, na którego Trza głosować to jest taki podpis autora w typie środowiskowym-jagodnościowym. Że autor tekstu jest skazany na to głosowanie, umęczony trudem udziału w demokracji, stanie na Jagodnie do 23ciej w kolejce, zmachanie ciężkim marszem przez instytucje i do urn, z butami dziurawymi od marszu, że aż na wystawę by je dać można. Ale też i uśmiechnięty, z bananem na ustach, mimo że nie ma powodów, bo to nie Graz.
A żeby nie było, że się staram wpisać w jakieś środowiskowe gadki, to jak czytam kol.losa i reszty towarzystwa uwagi o KEPskich i jakieś podobne teksty to takie same mam przemyślenia. Ludzi umeczonych swoim byciem we wspólnocie kościoła. Ehe
Termofor
wieloryb-kutas - to takie wrażenie zainspirowane warszawskim "człowiekiem-kutasem"
Wiedziałem, że coś mi to przypomina:
I OJREKA!
Żona zrobiła domek na zimę dla zewnętrznego kota. Ze styropianu 10.
Domek koci jest przynajmniej pożyteczny.
rzucam
Wygląda jak skrzyżowanie ropuchy z czołgiem i łodzią podwodną.
To musiał wymyślić jakiś hitlerowiec z Kriegsmarine
Nie no, zgoda. Ale raz że wywołuje ciekawe skojarzenia, a dwa że niektórym, w tym piszącemu te słowa, się to podoba. Nu, rzecz, se pedzmy, wywołuje emotzje. A to pudełko? Nu, pudło!
To niepasowanie do otoczenia to była myśl Pawła Mrozka jak bronił Muzeum Kota tu
https://www.architekturaibiznes.pl/muzeum-sztuki-nowoczesnej-wszystkich-polakow,22392.html
Cały tekst marne prowo jak tak do niego wróciłem po 1,5 roku, a przy tekście od Ignaca to w ogóle jak Muzeum Kota przy Guggenheimie, ale ten fragment był najcenniejszy:
1984.
Od naszych sąsiadów braci Czechów
https://www.instagram.com/reel/C_47JOUI_4g/?igsh=am90NXhlcXJvaXpy
Mnie się podoba! Nawet bardzo podoba!!!
Myślałem, że to jakiś AI design, ale nie, ten domek naprawdę istnieje!
To jest taki tree house, ale dla dorosłych!
https://www.essentialmk.com/2022/03/22/tiny-moomin-inspired-houses-ignite-big-design-debate/
.
.
.
.
.
.
.
Jak by to bełło moje to wolałbym aby kładka też była oszklona, ale jednak jest to jedyne miejsce, żeby wciągać na sznurku większe przedmioty, np. meble z IKEI w boxach czy tyż dwie skrzynki piwa, hehe.
Ale to jest komórka do wynajęcia.
Nocka kosztuje 4800 NOK czyly 1750 zł. a w sobotę to nawet dwa pińcet (6600 NOK). Ceny znam, bo tak się zainteresowałem, że na podpuchę, z nudów zaczełem bukować hawirkę.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jest nawet antresola.
Bo 40 m2 w lekramie to nie bałach.
.
.
.
.
.
.
Podwójne wyro:
.
.
.
But apetyczna blądi with warkocz on the podwójny bed to już niestety not included.
👣
🐾
🐾
A co się dzieje z sikami?
No nie widzisz pan, że w dół tego uciętego słupa wysokiego napięcia idzie taka gruba ruła?
A po tem to do błękitnego jeziora, who cares?
👣
🐾
🐾
Skoro już o bukowaniu (nomę-omę) mowa, to można sobie wynająć domek na drzewie i w naszym pięknym kraju sosny:
https://wdrzewach.pl/
Ale przez widoku na morze.
Ale są źródła wody niemoralnej.
Przy czym, jak czytam wyżej, nie jest to wliczone w cenę.