= tak ogromne ilości to juz jest algorytm bez udziału (prawie) człowieka, tzn nikt nie oglądał, czy np. wsensie24 jest hejtowy czy nie, ktoś się "poskarżyl", YT prześwietlił antyhejterskim rentgenem, wystarczy że coś wykrył (nawet cytat totalnej opozycji!) i w efekcie ban
ale to może oznaczać początek końca tych gigantów! (w dziedzinie wrzucania informacji, nie rozrywki)
Natomiast kompletną porażką okazało się nizianie się z różnego rodzaju mafiozami, skruszonymi esbekami czy ekxpsiarnią. Najgłupszy (albo tandetnie cwany) okazał się Sumliński.
JewTube, Twitter i Pejsbuk zawieszają i/lub banują użyszkodników wymieniających nazwisko wtyki CIA oskarżającej Trumpa o hujwico. Dzięki temu pół świata wie już, kim jest Eric Ciaramella.
Świadomość że prezydent Duda nadał polskie obywatelstwo ((( Susan Wojcicki ))) z dnia na dzień uwiera mnie coraz bardziej.
peterman napisal(a): Twitter umożliwił autorom postów ukrywanie komentarzy pod ich tweetami, a także wyłączanie możliwości komentowania pod ich twittami.
Fajno jest.
czyli świat wraca do papierowej gazety-lub-czasopisma z redakcją "listy od czytelników" live-online
pozostaje komentowanie jako cytowanie tweeta, ale to nie to samo....
peterman napisal(a): Twitter umożliwił autorom postów ukrywanie komentarzy pod ich tweetami, a także wyłączanie możliwości komentowania pod ich twittami.
Fajno jest.
czyli świat wraca do papierowej gazety-lub-czasopisma z redakcją "listy od czytelników" live-online
fonetyczny zapis "Didn't do nothing" (Nic nie zrobiłem!) oznaczający czarnych (murzynów), którzy popełnili jakieś przestępstwo
About Dindu Nuffin is a pejorative term that originated on /pol/ to mock and criticize black people during the numerous riots throughout 2014 and 2015.
Origin The phrase "dindu nuffin" is derived from a bastardization of the phrase "didn't do nothing", a plea for innocence often used in reference to unarmed black men killed by police. One of the most famous instances of the usage of this phrase can be found in a comic. Detractors often use "dindu nuffins" to refer to sympathizers of the black community.
The phrase originated on /pol/ around August 2014[1], during the riots in Ferguson, Missouri started as a response to the shooting of Michael Brown.
Spread Including the Ferguson Protests, the phrase has been used in /pol/ and /b/ threads about Baltimore Riots, The Death of Eric Garner, Trayvon Martin's death and other threads mocking black people.
Komentarz
https://wpolityce.pl/m/spoleczenstwo/450352-prezes-paypal-dumny-bo-blokuje-konta-prawicowym-aktywistom
Dobrze, że bitcoiny są, i BAT-y.
"To konto zostało zamknięte z powodu wielokrotnych lub poważnych naruszeń zasad YouTube zabraniających szerzenia nienawiści."
https://www.youtube.com/channel/UCiwsDgj8mJnsGOr6oN-2OVQ
Ja wiem że to onuce, ale nasze onuce, dammit!
Za karę więc wsensie24 dostał blokadę do końca października.
https://www.breitbart.com/tech/2019/09/03/youtube-celebrates-censorship-boasts-100000-videos-banned-for-hate-speech/
=
tak ogromne ilości to juz jest algorytm bez udziału (prawie) człowieka, tzn nikt nie oglądał, czy np. wsensie24 jest hejtowy czy nie, ktoś się "poskarżyl", YT prześwietlił antyhejterskim rentgenem, wystarczy że coś wykrył (nawet cytat totalnej opozycji!) i w efekcie ban
ale to może oznaczać początek końca tych gigantów! (w dziedzinie wrzucania informacji, nie rozrywki)
Gość jest wielki. Mam nadzieję, że go odwieszą, bo niewiele rzeczy w Internetach śmieszy mnie bardziej.
https://www.breitbart.com/europe/2019/09/16/fascist-twitter-suspends-social-justice-hero-titania-mcgrath/
Dla odnotowania:
Świadomość że prezydent Duda nadał polskie obywatelstwo ((( Susan Wojcicki ))) z dnia na dzień uwiera mnie coraz bardziej.
KAŻDY komentarz został skasowany w mniej niż 24 godziny od publikacji. Nieźli są skurwiele.
A serio - zmienionych nie usuwają.
Fajno jest.
Więc zrezygnowałem z tubki oficjalnie dzisiaj o. Niech Google spi**a
fonetyczny zapis "Didn't do nothing" (Nic nie zrobiłem!)
oznaczający czarnych (murzynów), którzy popełnili jakieś przestępstwo