Zawodowiec? Raczej jednak wariat. Dostanie wyrok co najmniej kilkanaście lat albo dożywocie. No chyba że już ma mocne zielone papiery i w przestrzeni pozostanie interpretacja Mazguły.
Patrząc chłodno na te ich prostackie i ordynarne wyczyny propagandowe i nieustanny jazgot widać że słabną i im się pomysły i możliwości oraz czas kurczą. Starzejący się postesbecki czy też tylko postzomowski i postormowski pomiot. Składy reprezentatywne - Owsiak, Mazguła. Groteskowi i paskudni. Co trzeźwiejści z ich obozu jak Monisia milicjantka z domu i Żakowski zawsze z partią ale przeciw wypaczeniom jakoś niezbyt aktywni tym razem w promocji Jurasa. Młodzież tego już nie kupi. Oczywiście są przyklejeni do pewnych szczytnych haseł i akcji, ale coraz mniej wiarygodni, nudni i groteskowi właśnie. Jakby Juras chciał być bardziej wiarygodny to powinien zdjąć te swoje idiotyczne okulary clowna, ubrać się w marynarkę i pogadać z młodzieżą jak poważny, interesujący i sympatyczny wujek od dobrej muzyki z dawnych lat i podzielić się z obecną młodzieżą historiami z życia dawnej młodzieży. Ale może lepiej mu nie mówić bo kupi pomysł i będzie straszył, męczył i mamił do późnej starości Teraz będzie jechał na Adamowiczu.
W związku z rażącymi błędami merytorycznymi dyrekcja Telewizyjnej Agencji Informacyjnej zawiesiła wydawcę programu "Minęła 20" - napisał w oświadczeniu dyrektor TAI Jarosław Olechowski. Ma to związek z kontrowersyjnym materiałem satyrycznym dotyczącym m.in. Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Gawel napisal(a): W związku z rażącymi błędami merytorycznymi dyrekcja Telewizyjnej Agencji Informacyjnej zawiesiła wydawcę programu "Minęła 20" - napisał w oświadczeniu dyrektor TAI Jarosław Olechowski. Ma to związek z kontrowersyjnym materiałem satyrycznym dotyczącym m.in. Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Nie rozumiem tej decyzji, śmierdzące tchórzostwo i włażenie komuś do tyłka. Obejrzałam filmik kilka razy, żeby znaleźć ten banknot. Albo jestem taka ślepa, albo nie wiem, co, bo go nie widzę. Totalniactwo siedzi z lupą i ogląda te filmy klatka po klatce, nic innego mi nie przychodzi do głowy.
Jeśli chodzi o poważne pytania do PiS, to ja mam pytanie, co powoduje, że czołgają się jak osoby na najniższym stopniu więziennej hierarchii, kiedy tylko mruknie Żorżeta albo Jonny Walker.
Kolega ze dwora albo mieszczanin (proszę kąsumeru nie ujawniać), że nie wie? Wielowiekowa narodowa tradycja. Pańszczyźniany przed karczmarzem też czapkował.
Tylko po cholerę autorzy filmiku tego użyli? Trudno zakładać, że ten papierek znalazł się tam "przez przypadek". W założeniu miał być z tego skandal, więc im bardziej śmierdzi tym lepiej... Niestety ale to zjawisko to coś bardziej żałosnego niż JBPP, bo to już w obozie DZ powstaje JLDZ ("JeszczeLepsza"DobraZmiana). Tylko komu oni chcą się podlizać? Nie znają historii, co tow. Mao zrobił z najbardziej zapalczywymi hunwejbinami jak uznał, że stracili nad sobą kontrolę w rewolucyjnym ferworze?
los napisal(a): Kolega ze dwora albo mieszczanin (proszę kąsumeru nie ujawniać), że nie wie? Wielowiekowa narodowa tradycja. Pańszczyźniany przed karczmarzem też czapkował.
Czapkować, to ja hozumie, ale czołgać się w błocie? Nu, ostatnio czytam trochę Sołżenicyna i tam on opisuje, jak to na mruknięcie strażnika ktoś rękami wynosił zasikane błoto z łagru. To ja akurat rozumiem, bo ten więzień zapewne miał taką dziką fanaberię, żeby jeszcze dzień przeżyć. Ale tu...? No, kurdesz.
JPSz napisal(a): Tylko po cholerę autorzy filmiku tego użyli? Trudno zakładać, że ten papierek znalazł się tam "przez przypadek". W założeniu miał być z tego skandal, więc im bardziej śmierdzi tym lepiej... Niestety ale to zjawisko to coś bardziej żałosnego niż JBPP, bo to już w obozie DZ powstaje JLDZ ("JeszczeLepsza"DobraZmiana). Tylko komu oni chcą się podlizać? Nie znają historii, co tow. Mao zrobił z najbardziej zapalczywymi hunwejbinami jak uznał, że stracili nad sobą kontrolę w rewolucyjnym ferworze?
Z tego co wiem, to był jeden ze wzorów 'hecnych' banknotów, od kilku lat w obiegu. Jest nawet w Nonsensopedii.
Komentarz
Jakże mi przykro
"Na imprezie organizowanej przez Jerzego Owsiaka dokonano zamachu na prezydenta Gdańska. Sprawcą okazał się jeden z uczestników."
Patrząc chłodno na te ich prostackie i ordynarne wyczyny propagandowe i nieustanny jazgot widać że słabną i im się pomysły i możliwości oraz czas kurczą. Starzejący się postesbecki czy też tylko postzomowski i postormowski pomiot. Składy reprezentatywne - Owsiak, Mazguła. Groteskowi i paskudni. Co trzeźwiejści z ich obozu jak Monisia milicjantka z domu i Żakowski zawsze z partią ale przeciw wypaczeniom jakoś niezbyt aktywni tym razem w promocji Jurasa. Młodzież tego już nie kupi. Oczywiście są przyklejeni do pewnych szczytnych haseł i akcji, ale coraz mniej wiarygodni, nudni i groteskowi właśnie. Jakby Juras chciał być bardziej wiarygodny to powinien zdjąć te swoje idiotyczne okulary clowna, ubrać się w marynarkę i pogadać z młodzieżą jak poważny, interesujący i sympatyczny wujek od dobrej muzyki z dawnych lat i podzielić się z obecną młodzieżą historiami z życia dawnej młodzieży. Ale może lepiej mu nie mówić bo kupi pomysł i będzie straszył, męczył i mamił do późnej starości Teraz będzie jechał na Adamowiczu.
https://www.polskieradio.pl/5/1222/Artykul/2244964,Kontrowersje-po-programie-Minela-20-Dyrekcja-Telewizyjnej-Agencji-Informacyjnej-zawiesila-wydawce
Tym rażącym błędem merytorycznym był mikroskopijnych rozmiarów banknot.