Skip to content

Coronawirus

1246247249251252257

Komentarz

• Co tam wojna i Putin, szczepionka - to jest zagrożenie.
  • Najgorzej wyglądają fobie z zeszłego sezonu.
  • Zostali z tą plandemią jak Himilsbach by został z angielskim, gdyby się był jego nauczył a Peckinpah zrezygnował z tego westernu.
  • Szydźcie sobie, szydźcie i odbierajcie swoją nagrodę póki możecie.
  • Kolega osądza żywych i umarłych? To proszę okazać upoważnienie, koniecznie z okrągłą pieczątką.
  • Sam kolega przyznał, że są podwójne standardy.
    los napisal(a):
    Oczywiście, że ciebie obowiązują reguły dużo ostrzejsze. Ale damy jeszcze jakieś pół dnia na poprawę.
  • Nie jest dobrze trafiać na zły humor administratora.
  • Dla równowagi z drugi strony:
    image
  • Czy wiecie, że 10% ludzi w Polsce nie zdaje sobie sprawy, że razem stanowią jedną dziesiątą społeczeństwa?
  • - Jesteście straszne matoły! 80% z was nie zna podstawowych rachunków!
    - Panie profesorze, nas nawet nie ma 80%.
  • PNi napisal(a):
    kulawy_greg napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    Latem może znowu uderzyć delta. https://facebook.com/story.php?story_fbid=325373373067372&id=102990628638982
    " można się spodziewać, że omikron będzie zanikać, aż zostanie całkowicie wyeliminowany, podczas gdy wariant delta utrzyma swój sekretny obieg"
    Hehe, a więc szury są po każdej stronie. Pewnie się okaże że na sekretny obieg delty działa tylko homeopatia.
    To jest niejaka Szuster, niby fachowiec, niby profesor ale zupełnie kompromituje się bo nie chce dyskutować. Nawet czasem cytuje drugą stronę ale w dość skandlaicznej formie, w sumie taka funkcjonariuszka systemu, raczej homeo nie będzie zalecać a piędziesiątką dawkę wzmacniającą.

Nie wiem, jak w innych mediach, ale na twitterze prof. Szuster - Ciesielska od ładnych kilku miesięcy ma u Witczaka bana.

• Prof. Szuster-Ciesielska początkowo próbowała w formie długich wpisów, rzeczowo prostować manipulacje Witczaka ( teraz nie wiem bo już po pandemii , co mnie to ) . Z jakim skutkiem ? Przykłady jaki był skutek można znaleźć i tu na forum .
  • krzychol66 napisal(a):
    PNi napisal(a):
    kulawy_greg napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    Latem może znowu uderzyć delta. https://facebook.com/story.php?story_fbid=325373373067372&id=102990628638982
    " można się spodziewać, że omikron będzie zanikać, aż zostanie całkowicie wyeliminowany, podczas gdy wariant delta utrzyma swój sekretny obieg"
    Hehe, a więc szury są po każdej stronie. Pewnie się okaże że na sekretny obieg delty działa tylko homeopatia.
    To jest niejaka Szuster, niby fachowiec, niby profesor ale zupełnie kompromituje się bo nie chce dyskutować. Nawet czasem cytuje drugą stronę ale w dość skandlaicznej formie, w sumie taka funkcjonariuszka systemu, raczej homeo nie będzie zalecać a piędziesiątką dawkę wzmacniającą.
    Nie wiem, jak w innych mediach, ale na twitterze prof. Szuster - Ciesielska od ładnych kilku miesięcy ma u Witczaka bana.Jesteś pewien? Jak można sprawdzić ten stan rzeczy? Tutaj np widzimy jak Witczak cytuje Szuster i zagaduje 4 kwietnia.

Nawiasem mówiąc tutaj merytoryczna połajanka jaką dostała Szuster za swoją propagandę o testowaniu: min Norman Pieniążek z CDC

Tu za to widzimy jak Szuster cytuje anonimowo Witczaka (jakież to naukowe) na Fejsie, gdzie nie ma już, bo kiedyś był jego profil. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=281444417460268&id=102990628638982 Przy okazji jeden z komentarzy, który przyznaje rację, że powinny być badania na zwierzętach o transmisji mRNA do organizmu szczepionego.

Więc ja nie wiem jakie są dowody na to że Szuster jest zablokowana przez Witczaka, raczej wygląda że Fejs zablokował Witczaka a Szuster go anonimowo cytuje, który tam nie ma jak dyskutować.
    SigmundvonBurak napisal(a):
    Prof. Szuster-Ciesielska początkowo próbowała w formie długich wpisów, rzeczowo prostować manipulacje Witczaka ( teraz nie wiem bo już po pandemii , co mnie to ) . Z jakim skutkiem ? Przykłady jaki był skutek można znaleźć i tu na forum .
    aha, tak widzimy powyżej jej rzeczowe prostowanie

• Przy okazji Witczak się odniósł do krytyki Szuster transmisji mRNA na DNA:

Tutaj zaś cała masa gdzie Witczak cytuje i wywołuje Szuster: https://twitter.com/search?q=@AgnieszkaSzust3 from:PiotrWitczak_&src=typed_query

• PNiPNi
    edytowano May 2022
  • Transmisja RNA na DNA. Po podstawówce człowiek mający odrobinę rozumu wie , że to bzdura. I daruj sobie linki itd.
  • SigmundvonBurak napisal(a):
    Transmisja RNA na DNA. Po podstawówce człowiek mający odrobinę rozumu wie , że to bzdura. I daruj sobie linki itd.
    Uczepili się tego jednego szemranego badania z komórkami wątroby i przenoszą wnioskowanie na DNA.
  • Oni nawet nie rozumieją o czym mówią. Telewizja to straszny wynalazek.
  • SigmundvonBurak napisal(a):
    Transmisja RNA na DNA. Po podstawówce człowiek mający odrobinę rozumu wie , że to bzdura. I daruj sobie linki itd.
    To jak z tym skeczem Zaorskiego z równaniem. Wystarczy zrobić jeden nieprawdziwy myk i potem można wszystko udowodnić.
  • los napisal(a):
    Oni nawet nie rozumieją o czym mówią. Telewizja to straszny wynalazek.
    Ale ten Witczak to jest jakiś doktor w temacie, on dobrze wie co robi.
  • loslos
    edytowano May 2022
    Miałem na myśli PNi i innych mundrali pisząc, że nie rozumieją o czym mówią.
  • Po prostu gdyby to było możliwe , każdy kontakt z jakimkolwiek wirusem skutkowałby zmianami w DNA. Piramidalna bzdura.
  • Szczepion Zabijaka.
  • trep napisal(a):
    Szczepion Zabijaka.
    Już maseczki miały powodować masowe i poważne schorzenia płuc, ale zawiodły oczekiwania szurfoliarzy.
  • No ciekawe są te wypowiedzi, owóż Witczak wymienia trzy badania min jedno na HEK293 a co do transmisji informacji z RNA do DNA to tu som jakieś obrazki i informacje: https://en.wikipedia.org/wiki/Central_dogma_of_molecular_biology
  • Ale najpierw trzeba zrefować bukszpryt.
  • To trochę zależy od percepcji, niektórzy odebrali za to nagrodę Nobla w 1975r. https://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_transcriptase
  • Na sąsiednim forumnie były na przestrzeni kowicha lansowane następujące tezy:
    - szczepion zabijaka. albo na serce albo na zakrzepicę albo na coś jeszcze.
    - kogo szczepion nie zabije od razu, ten umrze za 2 lata - ta teza została wysunięta na podstawie jakegoś doświadczenia z myszami.
    - w Polsce z powodu lockdownu dzieci umierają z głodu.
    - w Polsce z powodu lockdownu przedsiębiorcy popełniają samobójstwa. A ponieważ wykres pokazywał wzrost liczby prób S a spadek zgonów, to wysunięto wniosek, że przedsiębiorcy w Polsce chcą popełniać S z powodu lockdownu, ale nie potrafią.

Do tego, jak słusznie zauważył kol. Baloun, porównywano zalecenia rządu do nazizmu, rampy w oświęcimiu, okupacji gitlerowskiej itd itp.

(nie piszę tego o sobie, bo ja tu jestem najgłupszy) I to wszystko w miejscu goszczącym elitę intelektualną kraju. To co musiało się dziać w innych warstwach.
  • Teraz modny jest przekaz , że Australia zakazała produkcji żywności na własne potrzeby.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.