" można się spodziewać, że omikron będzie zanikać, aż zostanie całkowicie wyeliminowany, podczas gdy wariant delta utrzyma swój sekretny obieg" Hehe, a więc szury są po każdej stronie. Pewnie się okaże że na sekretny obieg delty działa tylko homeopatia.
To jest niejaka Szuster, niby fachowiec, niby profesor ale zupełnie kompromituje się bo nie chce dyskutować. Nawet czasem cytuje drugą stronę ale w dość skandlaicznej formie, w sumie taka funkcjonariuszka systemu, raczej homeo nie będzie zalecać a piędziesiątką dawkę wzmacniającą.
Nie wiem, jak w innych mediach, ale na twitterze prof. Szuster - Ciesielska od ładnych kilku miesięcy ma u Witczaka bana.
Prof. Szuster-Ciesielska początkowo próbowała w formie długich wpisów, rzeczowo prostować manipulacje Witczaka ( teraz nie wiem bo już po pandemii , co mnie to ) . Z jakim skutkiem ? Przykłady jaki był skutek można znaleźć i tu na forum .
" można się spodziewać, że omikron będzie zanikać, aż zostanie całkowicie wyeliminowany, podczas gdy wariant delta utrzyma swój sekretny obieg" Hehe, a więc szury są po każdej stronie. Pewnie się okaże że na sekretny obieg delty działa tylko homeopatia.
To jest niejaka Szuster, niby fachowiec, niby profesor ale zupełnie kompromituje się bo nie chce dyskutować. Nawet czasem cytuje drugą stronę ale w dość skandlaicznej formie, w sumie taka funkcjonariuszka systemu, raczej homeo nie będzie zalecać a piędziesiątką dawkę wzmacniającą.
Nie wiem, jak w innych mediach, ale na twitterze prof. Szuster - Ciesielska od ładnych kilku miesięcy ma u Witczaka bana.Jesteś pewien? Jak można sprawdzić ten stan rzeczy? Tutaj np widzimy jak Witczak cytuje Szuster i zagaduje 4 kwietnia.
Tu za to widzimy jak Szuster cytuje anonimowo Witczaka (jakież to naukowe) na Fejsie, gdzie nie ma już, bo kiedyś był jego profil. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=281444417460268&id=102990628638982 Przy okazji jeden z komentarzy, który przyznaje rację, że powinny być badania na zwierzętach o transmisji mRNA do organizmu szczepionego.
Więc ja nie wiem jakie są dowody na to że Szuster jest zablokowana przez Witczaka, raczej wygląda że Fejs zablokował Witczaka a Szuster go anonimowo cytuje, który tam nie ma jak dyskutować.
SigmundvonBurak napisal(a): Prof. Szuster-Ciesielska początkowo próbowała w formie długich wpisów, rzeczowo prostować manipulacje Witczaka ( teraz nie wiem bo już po pandemii , co mnie to ) . Z jakim skutkiem ? Przykłady jaki był skutek można znaleźć i tu na forum .
Na sąsiednim forumnie były na przestrzeni kowicha lansowane następujące tezy: - szczepion zabijaka. albo na serce albo na zakrzepicę albo na coś jeszcze. - kogo szczepion nie zabije od razu, ten umrze za 2 lata - ta teza została wysunięta na podstawie jakegoś doświadczenia z myszami. - w Polsce z powodu lockdownu dzieci umierają z głodu. - w Polsce z powodu lockdownu przedsiębiorcy popełniają samobójstwa. A ponieważ wykres pokazywał wzrost liczby prób S a spadek zgonów, to wysunięto wniosek, że przedsiębiorcy w Polsce chcą popełniać S z powodu lockdownu, ale nie potrafią.
Do tego, jak słusznie zauważył kol. Baloun, porównywano zalecenia rządu do nazizmu, rampy w oświęcimiu, okupacji gitlerowskiej itd itp.
(nie piszę tego o sobie, bo ja tu jestem najgłupszy) I to wszystko w miejscu goszczącym elitę intelektualną kraju. To co musiało się dziać w innych warstwach.
Komentarz
- Panie profesorze, nas nawet nie ma 80%.
Nie wiem, jak w innych mediach, ale na twitterze prof. Szuster - Ciesielska od ładnych kilku miesięcy ma u Witczaka bana.
Nawiasem mówiąc tutaj merytoryczna połajanka jaką dostała Szuster za swoją propagandę o testowaniu:
Tu za to widzimy jak Szuster cytuje anonimowo Witczaka (jakież to naukowe) na Fejsie, gdzie nie ma już, bo kiedyś był jego profil. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=281444417460268&id=102990628638982 Przy okazji jeden z komentarzy, który przyznaje rację, że powinny być badania na zwierzętach o transmisji mRNA do organizmu szczepionego.
Więc ja nie wiem jakie są dowody na to że Szuster jest zablokowana przez Witczaka, raczej wygląda że Fejs zablokował Witczaka a Szuster go anonimowo cytuje, który tam nie ma jak dyskutować. aha, tak widzimy powyżej jej rzeczowe prostowanie
Tutaj zaś cała masa gdzie Witczak cytuje i wywołuje Szuster: https://twitter.com/search?q=@AgnieszkaSzust3 from:PiotrWitczak_&src=typed_query
- szczepion zabijaka. albo na serce albo na zakrzepicę albo na coś jeszcze.
- kogo szczepion nie zabije od razu, ten umrze za 2 lata - ta teza została wysunięta na podstawie jakegoś doświadczenia z myszami.
- w Polsce z powodu lockdownu dzieci umierają z głodu.
- w Polsce z powodu lockdownu przedsiębiorcy popełniają samobójstwa. A ponieważ wykres pokazywał wzrost liczby prób S a spadek zgonów, to wysunięto wniosek, że przedsiębiorcy w Polsce chcą popełniać S z powodu lockdownu, ale nie potrafią.
Do tego, jak słusznie zauważył kol. Baloun, porównywano zalecenia rządu do nazizmu, rampy w oświęcimiu, okupacji gitlerowskiej itd itp.
(nie piszę tego o sobie, bo ja tu jestem najgłupszy) I to wszystko w miejscu goszczącym elitę intelektualną kraju. To co musiało się dziać w innych warstwach.