Jestem głęboko przekonany, ze w wyniku badań przeprowadzonych na Twitterze oraz dogłębnej analizy twitterowych ekspertów, chirurdzy przestaną używać maseczek jako szkodliwych, a wręcz zabójczych
Jestem głęboko przekonany, ze w wyniku badań przeprowadzonych na Twitterze oraz dogłębnej analizy twitterowych ekspertów, chirurdzy przestaną używać maseczek jako szkodliwych, a wręcz zabójczych
Rozmawiałem przy okazji rehabilitacji kolana córki z lekarką - uznaną specjalistką z wieloletnim doświadczeniem. Bardzo pomstowała na rodziców, którym doradza wujek Gógiel i ciotka Wiki wiedzących lepiej od lekarza jak prowadzić terapie czego skutki bywają opłakane.
Rozmawiałem przy okazji rehabilitacji kolana córki z lekarką - uznaną specjalistką z wieloletnim doświadczeniem. Bardzo pomstowała na rodziców, którym doradza wujek Gógiel i ciotka Wiki wiedzących lepiej od lekarza jak prowadzić terapie czego skutki bywają opłakane.
To znowu w Polsce jest najwięcej lekarzy? Jeszcze niedawno najwięcej było szpeców od emerytur i podatków.
no to sie Krysztopu udało peem wincy- twitrowcy na chirurgów!
Michał5 napisal(a): to samo mówi Merkel, wiec o co chodzi? To samo mówią polscy zakaźnicy, więc o co chodzi? to samo pisał to Szturmowiec, wiec o co chodzi?
Szturmowiec to jest jakiś argument, przyznaję, ale co mówi?
Jeśli mierzyć to używaniem maseczek jest całkowite załamanie, bez względu na wiek i status społeczny. Ludzie to olali, po prostu.
u mnie na osiedlu - małe, bloki dwupiętrowe, na uboczu - już z połowa nie używa... (wpis jest komentarzem do poparcia Dobrej Zmiany w sieci przez vlogerów, na TT itd.)
To znowu w Polsce jest najwięcej lekarzy? Jeszcze niedawno najwięcej było szpeców od emerytur i podatków.
Petru przypadkiem miał racje "Wszyscy wszystko wiedzą"
Komentarz
Od początku było mówione.
https://www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-medyczne/Szumowski-o-koronawirusie-maseczki-nie-pomagaja-Nie-wiem-czemu-ludzie-je-nosza,203278,8.html
peem wincy- twitrowcy na chirurgów!
...a to przepraszam
https://www.pb.pl/szumowski-jesieni-obawiam-sie-najbardziej-990290
"Jesteśmy przed szczytem ... Na jesieni może być szczyt zachorowań"
plus obligatoryjne szczepienie - "tak będę rekomendował"
Szczepienie +
...więc nie, z całym szacunkiem Panie Brzoście, nie zaczynam trollować - zaczynam być wk***iony
To samo mówią polscy zakaźnicy, więc o co chodzi?
to samo pisał to Szturmowiec, wiec o co chodzi?
I nie doceniam sarkazma, bo Szturmowiec zgromdził pokaźną literaturę, a waść rżnie głupa
natomiast Kolega SI głosi apokalipsę 12 małp, zgoła co innego niż wersja oficjalna Ministerstwa Zdrowia
(wpis jest komentarzem do poparcia Dobrej Zmiany w sieci przez vlogerów, na TT itd.)
Petru przypadkiem miał racje "Wszyscy wszystko wiedzą"