a propos Dzis czy wczoraj, zmarl spokojnie dozywszy 77 lat, w szpitalu wieziennym, jeden z czerwonych khmerow, morderca 16 tys ludzi, znany jako Towarzysz Duch. Był nauczycielm matematyki. Wiekszosc z Czerwonych Khmerow, miala wyksztalcenie akademickie. Pol Pot tez z zawodu byl nauczycielem
Pszypadek?
Uprzejmie proszę o odstosunkowanie się od nauczycieli a zwłaszcza matematyki :-)
przepr.za mala prowokacje;) Interesujace jest, m. zd., kto bierze udzial w tej "rewolucji". Mowi sie np., ze rewolucja francuska byla buntem prawnikow. Jacy ludzie, jakie grupy sa dzis na tyle niedowartosciowani, ogarnieci resentymentem, ze wychodzą z fazy bezsilnej zemsty, do fazy mściwej przemocy? Czarni po calosci? Eee Motywacje uczestnikow zadym BLM i antify nie sa altruistycze, nie walcza oni przeciez o Sprawiedliwosc na ziemi, no bez jaj. To tylko wygodny uszlachetniajacy emblemat =P~ przyklad: zabojca z Portland, mowiacy o sobie ze jest 100%antifa, - stuprocentowy przegryw, dobiegajacy piecdziesiatk"snowboarder", ktory nie potrafil w zyciu o nikogo zadbac. Jego zywot okazal sie byc, z jego wlasnej winy, całkowicie bez znaczenia. I za to wziął odwet.
Ja pamiętam jak w LA z kumplami zgubiliśmy się gdzieś na suburbiach (czasy przed guglem) i chyba dopiero 20sta napotkana osoba potrafiła nam pomóc, reszta tylko "noł inglisz, noł inglisz"
Interesujące jest że pani wiceprezydentka in szpe proponuje, ażeby rozruchy pogłębić, poszerzyć i zabetonować i że to w sumie dobrze, że tak się łomoczą, gdyż otwiera to oczy niedowiarkom:
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Interesujące jest że pani wiceprezydentka in szpe proponuje, ażeby rozruchy pogłębić, poszerzyć i zabetonować i że to w sumie dobrze, że tak się łomoczą, gdyż otwiera to oczy niedowiarkom:
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Interesujące jest że pani wiceprezydentka in szpe proponuje, ażeby rozruchy pogłębić, poszerzyć i zabetonować i że to w sumie dobrze, że tak się łomoczą, gdyż otwiera to oczy niedowiarkom:
Petermanie, w sąsiednim forumnie wspominałem, co ktoś wspomniał, że wśród rebublikańskich sanatorów jest 4 zdrajców, co twierdzą, że z wyborem należy zaczekać do po wyborach. Ty się znasz na Amerykanach. Prawda li to? I wiele oni mogą?
Demokraci POTRZEBUJĄ czworga zdrajców. Zdradziły Collins i Murkowski, ale Romney oświadczył wczoraj że zagłosuje za, więc jeśli nie zmieni zdania, to jest pozamiatane. Pence nie będzie musiał nawet wkraczać, bo remisu głosów nie będzie.
Dzisiejszej nocy zapłonie Louisville i cholera jeszcze jakie miasta w Kentucky, pewnie w innych stanach też. Będzie się działo, komuniści już rozdają sprzęt taktyczny z samochodów. Wspolczuję ofiarom.
Skala tego szalenstwa wykracza poza skale Wlaczajac to pretensje do nieboszczki, ze nie poczekala ze swym zgonem do wyborow. Ale co takiego kazdemu z nich z osobna i po calosci zabierze Trump, że dostaja takiego delirium nienawisci, to ja nadal nie wiem
Komentarz
przepr.za mala prowokacje;)
Interesujace jest, m. zd., kto bierze udzial w tej "rewolucji". Mowi sie np., ze rewolucja francuska byla buntem prawnikow.
Jacy ludzie, jakie grupy sa dzis na tyle niedowartosciowani,
ogarnieci resentymentem, ze wychodzą z fazy bezsilnej zemsty, do fazy mściwej przemocy? Czarni po calosci? Eee
Motywacje uczestnikow zadym BLM i antify nie sa altruistycze, nie walcza oni przeciez o Sprawiedliwosc na ziemi, no bez jaj. To tylko wygodny uszlachetniajacy emblemat
=P~
przyklad: zabojca z Portland, mowiacy o sobie ze jest 100%antifa,
- stuprocentowy przegryw, dobiegajacy piecdziesiatk"snowboarder", ktory nie potrafil w zyciu o nikogo zadbac. Jego zywot okazal sie byc, z jego wlasnej winy, całkowicie bez znaczenia. I za to wziął odwet.
Fajny film wczoraj widziaaaaa...
https://www.lawenforcementtoday.com/kamala-harris-about-riots-theyre-not-gonna-stop-and-they-should-not/
Tyle było smęcenia, że u nasz zimna wojna domowa, a w Hameryce -- prawdziwa! W Usiech wszystko lepsze.
Za nią.
Za wybór.
Żeby podołała.
Za obie ++
Decyzja w sobotę.
- Z Tych?
- Niee, z Ketchikan.
Family business. Tatuś był senatorem, ale jak poszedł w gubernatory, córuś go zastąpiła. Tatuś z repsów to i ona z repsów, ale poglądy...
doczytałem , fajna rodzinka, ojciec po Jezu!ickich szkołach
https://www.breitbart.com/politics/2020/09/23/louisville-protests-break-out-gear-unloaded-from-u-haul-after-no-murder-charges-in-breonna-taylor-case/
https://www.breitbart.com/politics/2020/09/26/donald-trump-nominates-amy-coney-barrett-to-the-supreme-court/
Ale co takiego kazdemu z nich z osobna i po calosci zabierze Trump, że dostaja takiego delirium nienawisci, to ja nadal nie wiem