Skip to content

Ameryka w ogniu - maj 2020

1252628303151

Komentarz

• Kurde, ależ dżondra. Srożej chyba być nie może!

The business partner of Hunter Biden who flipped on the Biden family from prison provided access to 26,000 emails, Breitbart News senior contributor Peter Schweizer says. https://trib.al/UP7dBrD

Nasi tu byli:
    In the meantime, however, Cooney—who is serving his sentence in federal prison—reached out to Schweizer via conservative journalist Matthew Tyrmand and provided written authorization to access his Gmail account.
  • I cóż z tego będzie?

• To chyba oczywiste. Wszyscy się obóżą i zagłosują na Trumpa.
  • A część się użali nad biednym y prześladowanym Bidenem i zagłosuje na niego. Bo zarzuty są polityczne i zgłaszane w celach politycznych, a Biden startuje apolitycznie.
  • edytowano October 2020
    Nie no, chyba nie ma wątpliwości, że bez sowy byłoby ciężko. I w Polsce i na Węgrzech.
    Pytanie, czy nie za późno, bo take rzeczy trzeba tłuc i tłuc, żeby się wgrało.
  • edytowano October 2020
    Rafał napisal(a):
    A część się użali nad biednym y prześladowanym Bidenem i zagłosuje na niego. Bo zarzuty są polityczne i zgłaszane w celach politycznych, a Biden startuje apolitycznie.
    +1

Biden niczym płacząca łąpówkara Sawicka może wzbudzić litość co niektórych
  • "mnie się czepiają, bo mojego tatusia nie lubia?"
  • MarianoX napisal(a):
    Biden niczym płacząca łąpówkara Sawicka, może wzbudzić litość co niektórych
    Nie wiem czy w Hameryce to też tak działa.

• Brzost napisal(a):
    MarianoX napisal(a):
    Biden niczym płacząca łąpówkara Sawicka, może wzbudzić litość co niektórych
    Nie wiem czy w Hameryce to też tak działa.

Miejmy nadzieję. Tam się nad płaksami i kłamczuchami nie użalali, ale to może dawno było.
  • trep napisal(a):
    Nie no, chyba nie ma wątpliwości, że bez sowy byłoby ciężko. I w Polsce i na Węgrzech.
    Pytanie, czy nie za późno, bo take rzeczy trzeba tłuc i tłuc, żeby się wgrało.
    Sowy?
  • Też się zastanawiałem, co ten drapieżny ptak ma do rzeczy.

image
  • I przyjaciół.
  • Nie ma możliwości, żeby Trump przegrał:

Co ja mam myśleć ?
  • Chyba, że sfałszują
  • Trochu mi tutaj Trumbo przypomina Pattona.
  • Bidet, dziadzisko w ogóle nie rozumie geopolityki. Całkowite przeciwieństwo Reagana. I Trumpa. Nie mówiąc już o braku moralności. Jeśli tak wielu go popiera, fatalnie to świadczy o połowie mieszkańców USA.
  • Mania napisal(a):
    Bidet, dziadzisko w ogóle nie rozumie geopolityki. Całkowite przeciwieństwo Reagana. I Trumpa. Nie mówiąc już o braku moralności. Jeśli tak wielu go popiera, fatalnie to świadczy o połowie mieszkańców USA.
    Normalnie jak w Polsce z tą połową mieszkańców
  • A w nocy Trump nieco inaczej podszedł do debaty i rozklepał Bidena. Nic nie zostało.
  • Można prosić o więcej szczegółów?
  • edytowano October 2020
    No druga debata była, obejrzałem sobie z rana nagranie. Biden wyszedł na niedołężnego dziadzia, jednocześnie będzie i nie będzie likwidował fracking i tak dalej. Ani jednego dobrego momentu nie zaliczył, za to Trump cały czas do rzeczy. A jak szpile wbijał to zawsze celnie.

• polmisiek napisal(a):
    No druga debata była, obejrzałem sobie z rana nagranie. Biden wyszedł na niedołężnego dziadzia, jednocześnie będzie i nie będzie likwidował fracking i tak dalej. Ani jednego dobrego momentu nie zaliczył, za to Trump cały czas do rzeczy.

imageObrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    No ale jak to ? Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę . Toobin sam układał wyniki.
  • Nie wiem, może inną debatę widzieli w CNN. No i im dłużej rwała tym gorzej Joe wyglądał, zupełnie jakby jakieś "leki" przestawały działać.
  • Trump zmłotkował Joe na miazgę.

Dla oczadziałych nie będzie to miało znaczenia, ale kilku niezdecydowanych może się ocknie. Oby w Pennsylwanii też.
  • loslos
    edytowano October 2020
    SigmundvonBurak napisal(a):
    Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę . Toobin sam układał wyniki.
    Ale tylko jedną ręką.

• los napisal(a):
    Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę . Toobin sam układał wyniki.
    Ale tylko jedną ręką.

A to ten, hłe hłe...
  • SigmundvonBurak napisal(a):
    No ale jak to ? Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę
    Oni mają podobnie jak u nas - czyli treść debaty na ów sondaż miała niewielki wpływ, albo zgoła żaden.
  • TecumSeh napisal(a):
    No ale jak to ? Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę
    Oni mają podobnie jak u nas - czyli treść debaty na ów sondaż miała niewielki wpływ, albo zgoła żaden.
    I tu i tam lewizna artykuły o zwycięstwie Bidena zaczęła przygotowywać jeszcze przed debatą.
  • Obejrzałem. Mój angielski za dobry nie jest, ale jednak zdecydowanego zwycięstwa nie widzę
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.