The business partner of Hunter Biden who flipped on the Biden family from prison provided access to 26,000 emails, Breitbart News senior contributor Peter Schweizer says. https://trib.al/UP7dBrD
Nasi tu byli: In the meantime, however, Cooney—who is serving his sentence in federal prison—reached out to Schweizer via conservative journalist Matthew Tyrmand and provided written authorization to access his Gmail account.
A część się użali nad biednym y prześladowanym Bidenem i zagłosuje na niego. Bo zarzuty są polityczne i zgłaszane w celach politycznych, a Biden startuje apolitycznie.
Nie no, chyba nie ma wątpliwości, że bez sowy byłoby ciężko. I w Polsce i na Węgrzech. Pytanie, czy nie za późno, bo take rzeczy trzeba tłuc i tłuc, żeby się wgrało.
Rafał napisal(a): A część się użali nad biednym y prześladowanym Bidenem i zagłosuje na niego. Bo zarzuty są polityczne i zgłaszane w celach politycznych, a Biden startuje apolitycznie.
+1
Biden niczym płacząca łąpówkara Sawicka może wzbudzić litość co niektórych
trep napisal(a): Nie no, chyba nie ma wątpliwości, że bez sowy byłoby ciężko. I w Polsce i na Węgrzech. Pytanie, czy nie za późno, bo take rzeczy trzeba tłuc i tłuc, żeby się wgrało.
Bidet, dziadzisko w ogóle nie rozumie geopolityki. Całkowite przeciwieństwo Reagana. I Trumpa. Nie mówiąc już o braku moralności. Jeśli tak wielu go popiera, fatalnie to świadczy o połowie mieszkańców USA.
Mania napisal(a): Bidet, dziadzisko w ogóle nie rozumie geopolityki. Całkowite przeciwieństwo Reagana. I Trumpa. Nie mówiąc już o braku moralności. Jeśli tak wielu go popiera, fatalnie to świadczy o połowie mieszkańców USA.
No druga debata była, obejrzałem sobie z rana nagranie. Biden wyszedł na niedołężnego dziadzia, jednocześnie będzie i nie będzie likwidował fracking i tak dalej. Ani jednego dobrego momentu nie zaliczył, za to Trump cały czas do rzeczy. A jak szpile wbijał to zawsze celnie.
polmisiek napisal(a): No druga debata była, obejrzałem sobie z rana nagranie. Biden wyszedł na niedołężnego dziadzia, jednocześnie będzie i nie będzie likwidował fracking i tak dalej. Ani jednego dobrego momentu nie zaliczył, za to Trump cały czas do rzeczy.
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
No ale jak to ? Wg sondażu CNN Trump przegrał debatę . Toobin sam układał wyniki.
Komentarz
The business partner of Hunter Biden who flipped on the Biden family from prison provided access to 26,000 emails, Breitbart News senior contributor Peter Schweizer says. https://trib.al/UP7dBrD
Nasi tu byli:
In the meantime, however, Cooney—who is serving his sentence in federal prison—reached out to Schweizer via conservative journalist Matthew Tyrmand and provided written authorization to access his Gmail account.
Pytanie, czy nie za późno, bo take rzeczy trzeba tłuc i tłuc, żeby się wgrało.
Biden niczym płacząca łąpówkara Sawicka może wzbudzić litość co niektórych
Co ja mam myśleć ?
Dla oczadziałych nie będzie to miało znaczenia, ale kilku niezdecydowanych może się ocknie. Oby w Pennsylwanii też.