1 BIEDROŃ Robert 77 2 BOSAK Krzysztof 107 3 DUDA Andrzej Sebastian 329 4 HOŁOWNIA Szymon Franciszek 297 5 JAKUBIAK Marek 7 6 KOSINIAK-KAMYSZ Władysław Marcin 41 7 PIOTROWSKI Mirosław Mariusz 7 8 TANAJNO Paweł Jan 7 9 TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 1 116 10 WITKOWSKI Waldemar Włodzimierz 9 11 ŻÓŁTEK Stanisław Józef 0
Przerażające są te wyniki. Przyszłość Rzeczypospolitej jawi mi się już wyłącznie w czarnych barwach. Na moje szczęście nie będę tego oglądać. Mam nadzieję. Ale czy Dobry Pan Bóg mnie słyszy, hę?
TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 154 972 43,56% DUDA Andrzej Sebastian 99 770 28,04% HOŁOWNIA Szymon Franciszek 51 028 14,34% BOSAK Krzysztof 25 592 7,19% BIEDROŃ Robert 13 898 3,91% KOSINIAK-KAMYSZ Władysław Marcin 6 381 1,79%
rozumicie, kumy?!
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
1 BIEDROŃ Robert 77 2 BOSAK Krzysztof 107 3 DUDA Andrzej Sebastian 329 4 HOŁOWNIA Szymon Franciszek 297 5 JAKUBIAK Marek 7 6 KOSINIAK-KAMYSZ Władysław Marcin 41 7 PIOTROWSKI Mirosław Mariusz 7 8 TANAJNO Paweł Jan 7 9 TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 1 116 10 WITKOWSKI Waldemar Włodzimierz 9 11 ŻÓŁTEK Stanisław Józef 0
Maria napisal(a): Przerażające są te wyniki. Przyszłość Rzeczypospolitej jawi mi się już wyłącznie w czarnych barwach. Na moje szczęście nie będę tego oglądać. Mam nadzieję. Ale czy Dobry Pan Bóg mnie słyszy, hę?
Nie tylko Rzeczypospolitej - a bo to w Europie oraz np. w USA i Kanadzie partie chrześcijańsko-narodowe są obecnie na tzw. topie?
polmisiek napisal(a): "Jolanta Brzeska nie lubi tego" w komentarzach pod postami znajomych ustawiających sobie zdjątka z warszawskim heteropedałem to za grubo, czy ujdzie?
Podejrzewam, że ofiary - w tym śmiertelne - złodziejskiej prywatyzacji budzą w wiadomym elektoracie nie współczucie, a raczej pogardę. Oprawcy natomiast - niekłamany podziw dla ich sprytu.
polmisiek napisal(a): "Jolanta Brzeska nie lubi tego" w komentarzach pod postami znajomych ustawiających sobie zdjątka z warszawskim heteropedałem to za grubo, czy ujdzie?
Podejrzewam, że ofiary - w tym śmiertelne - złodziejskiej prywatyzacji budzą w wiadomym elektoracie nie współczucie, a raczej pogardę. Oprawcy natomiast - niekłamany podziw dla ich sprytu.
Pamiętajmy że w elektoracie hooyowni może nas uratować 10% zabłąkanych dusz z sumieniem.
Michał5 napisal(a): Znam czterech na bosaka, którzy musieli zagłosować w I turze zgodnie z sumieniem Tera wybiorą mniejsze zuo, czyli Dudę.
Ja znam takich dwóch kolegów-bosakowców z pracy: co prawda Duda i PiS popierają globalistyczno-eskimosko-hamerykański spisek, ale Czaskoski to jednak nieco gorsze zuo.
Komentarz
To warte nagłośnienia.
Przyszłość Rzeczypospolitej jawi mi się już wyłącznie w czarnych barwach.
Na moje szczęście nie będę tego oglądać. Mam nadzieję. Ale czy Dobry Pan Bóg mnie słyszy, hę?
https://gazetakrakowska.pl/krakow-wiezniowie-najwiecej-glosow-oddali-na-rafala-trzaskowskiego/ar/c1-15052786
https://www.facebook.com/JanDawidSpiewak/photos/a.1528675940483966/3353417831343092/
a, podam raz jeszcze!
Tera wybiorą mniejsze zuo, czyli Dudę.
BIEDROŃ 1,9 %
BOSAK 4,1 %
DUDA 29,5 %
HOŁOWNIA 11,0 %
JAKUBIAK 0,2 %
KOSINIAK-KAMYSZ 1,8 %
PIOTROWSKI 0,1 %
TANAJNO 0,1 %
TRZASKOWSKI 50,3 %
WITKOWSKI 0,6 %