PS a potrafi wyszukiwać źródła prestiżu (Mazurek) i nieźle manipuluje zachowując pozycję niewiniątka (rozstanie z poprzednim kanałem, pewnie wejście do niego też). Ma talent, jest pracowity i dla wszystkich lepiej by było, gdyby został youtuberem.
@KazioToJa powiedział(a):
PPPP miała być dla zgrywu, ale żaden z wybranych z tej listy panów nie zrezygnował z posłowania. Nawet śp Janusz Rewiński nie zrezygnował, chociaż on zaczął zgrywę i dla którego to była zgryw. Przylgi mogły mieć własne cele.
Stanowski idzie na serio. Gadki o zgrywie to 1. alibi na wypadek niepowodzenia, 2. zebranie głosów zgrywusów, niezdecydowanych, szukających zdrowego rozsądku, 3. trybuna do zakłócania wyborów istniejących partii (popieranie/ośmieszanie/odbieranie poparcia/gra na wzmocnienie-osłabienie).
Nie można ze Stanowskim tego błędu co z Trzecia Drogą - jest rywalem na serio. A nawet bardziej niż na serio.
Komentarz
PS a potrafi wyszukiwać źródła prestiżu (Mazurek) i nieźle manipuluje zachowując pozycję niewiniątka (rozstanie z poprzednim kanałem, pewnie wejście do niego też). Ma talent, jest pracowity i dla wszystkich lepiej by było, gdyby został youtuberem.
Chciwość i pycha. Tyle w temacie.
"Przylgi"? To dobre.
Kusowski to silny_razem.
Ale ten numer z posadzeniem MK na niższym krześle to strzał do własnej bramki.
To jest twitterowa narracja oszalałych szczepionkowców, dla których Kurak to wróg numer 1. "Powrót gnoma, hy hy".
No dlatego wrzuciłem totalną refleksje.
Wielgucki nagrał program o finansach WOŚP po swojemu.