Skip to content

Wybory 2025

1116117118120122

Komentarz

• @Motes powiedział(a):
    Braun u Mysiora powiedział właśnie, że postawi krzyżyk przy Nawrockim, i zachęcił innych do głosowania.

Ciekawe, że w niektórych fragmentach tej długiej wypowiedzi przypominał człowieka – mniej niż zwykle modulacji głosu, zawieszania go i teatralnej retoryki.

Obudziło się w końcu w nim to sumienie. To jest to o czym pisze tutaj @los

• A może akurat u niego interes przeważył nad naturą.

• Przecież zarówno jego interesem, jak i Memcena byłaby klęska Nawrockiego i dekompozycja PiS. Obydwaj zachowali się jak trzeba w ostatnich dniach jednakże

• edytowano 29 May

Długofalowo. Ale w krótkim terminie - jego osobista klęska i prawdopodobna pokazówka. Chyba że jest ich cennym agentem.

• A firmie współpracującej z Republiką zafundowano wjazd ABW 'bez żadnego trybu'

• Będzie o czym gadać na PiFFku.

• Jaszczur się rozsierdził na Brauna :-) https://x.com/KaziuWu/status/1927780780870152413

• edytowano 29 May

Skrajne wariaty poparły bo wiedzą, że jak wjedzie mowa nienawiści to idą pierwsi na ruszt. Co świadczy o ich jakimś instynkcie przetrwania. Zresztą wiadomo, że to po prostu pała na przeciwną stronę. W nas to tak samo uderzy.

Edit: ale dodam że jednak jestem im za to wdzięczny! Normalnie prawica zjednoczona!

• @JORGE powiedział(a):

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Hehe, a jeszcze nie złożyli pozwolenia na budowę.

O ja cię kurwa pierdole ! Każdy kto zna proces budowlany, ale i przetargowy, będzie się turlał ze śmiechu.

Nie ma się co turlać. To jest ważny etap tej inwestycji i ja raczej raduję się, że udało się do tego momentu doturlać.

Dla mnie kluczowe jest, że po rozstrzygnięciu tego przetargu rząd nie będzie mógł się już wycofać. I raduję się, bo co mam robić.

Taaaak ? Jesteś pewny, że ruszyło postępowanie ?

Jest! Jest! Raduje się me serce wielce!

Screenshot-2025-05-29-at-16-32-54-Smart-PZP

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Wiesz Jorge, ci sami doradcy, te same metody. Oni tylko nie uwzględniają, że już w 2015 roku im się to nie udało.
    Ja rozumiem, że Tusk może to postrzegać, że jego wtedy nie było.
    A to jest zapach lat dziewięćdziesiątych z glanowaniem przez GazWyb i zjednoczonym frontem medialnym.

Tak nie było nigdy. Albo jak to inaczej teraz odczuwam. Było dojeżdżanie, szyderstwo, wymyślanie pseudoafer, ale nie tak. Akcja na zrobienie z Nawrockiego kryminalisty jest unikalna.

To przypomnij sobie obalanie rządu Jana Olszewskiego, jako przykład, przypomnij sobie zwalczanie Radia Maryja, przeczytaj ponownie Transformację Zybertowicza.
    Zmiana postrzegania wynika z tego, że 'nasza strona' udrożniła alternatywne kanały komunikacji społecznej.

Łeee, pamiętam ja czasy, kiedy zwolennicy obalonego Jana Ferdynanda podpalali w Tenkraju lasy! Tak było, drogie dziadki, tak było...

• @adamstan powiedział(a):
    Najpierw napierdala, a potem okazuje poparcie? Mógłby być trochę stabilniejszy :/

Gdyby mógł, to by był.

• Rakieta wysnuwa hipotezę, że rozedrganie Tuska to jest gra na skanalizowanie nienawiści wobec niego na sutenera mafiozę. Jest możliwe, tonący brzytwy się chwyta.

I jeszcze, że testowano ten scenariusz w wyborach na prezydenta Krakowa.

• @Przemko powiedział(a):

...no i dylemat - do "burdelu" czy do "DPSu"

• "...Lech Kaczyński też brał udział w ustawkach.....i co?"

• Możemy zacząć typować?
    No to ja tak:
    Rafalala nie powinna uzyskać więcej niż 47 %

Karolek powinien mieć 52 %

Przy założeniu uczciwego liczenia, oczywiście.

• Braun oficjalnie odda głos na Nawrockiego

• Cooo...???

Łosz kureczka, nie wierzę.

Oni jednak są porąbani tak na serio, nie udają...

• @Berek powiedział(a):
    Cooo...???

wyobraź sobie że teraz mały donald przyjeżdza im te ziemniaki obrać.....

• Natomiast na pytanie "warum?" Odpowiadam: Darum, że postęp to żrący rozpuszczalnik. Musi rozpuścić wszelką świętość, wszystko co jest powyżej prostej kalkulacji zysku w przyszłym kwartale. Cokolwiek ma inny cel, musi zostać zniszczone, wyśmiane i w miarę możliwości zapomniane.

• Ostatnie 2 dni nadziei. Cud już był bowiem w 2015.roku.

• edytowano 30 May

@Berek powiedział(a):
    Cooo...???

Nie mają za grosz wstydu i przyzwoitości. W dodatku ta pokazówa. Jakie to upokarzające dla tych ludzi z DPS.

• @Cyrylica powiedział(a):

@Berek powiedział(a):
    Cooo...???

Nie mają za grosz wstydu i przyzwoitości. W dodatku ta pokazówa. Jakie to upokarzające dla tych ludzi z DPS.

Owszem, ale czy to nie posłanka Kępa zawiozła na kijowski Majdan garnek kapusty? Kinia nie jest oryginalna.

• edytowano 30 May

@Wielen powiedział(a):

@Cyrylica powiedział(a):

@Berek powiedział(a):
    Cooo...???

Owszem, ale czy to nie posłanka Kępa zawiozła na kijowski Majdan garnek kapusty? Kinia nie jest oryginalna.

No trochę jednak jest, kapustę to nawet na surowo można jeść.

Nawiasem - ktoś zauważył że to nie był DPS a hospicjum, pojechali do umierających ludzi z workiem kartofli.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Taaaak ? Jesteś pewny, że ruszyło postępowanie ?

Jest! Jest! Raduje się me serce wielce!

Screenshot-2025-05-29-at-16-32-54-Smart-PZP

Gdybym miał się założyć to bym zdecydowanie postawił, że tego postępowania za szybko nie będzie. A jednak.

• edytowano 30 May

Właśnie przysłuchiwałem się lokalnemu antypisowi. Pogarda wymieszana z wielkim strachem. Jakieś odjazdowy opowieści o gangach kiboli których nie da się kontrolować. Naprawdę Nawrocki odbiera im sen.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.