Skip to content

Wybory 2025

2»

Komentarz

• A ten młodziak po prawej z siwą bródką to kto?

• edytowano 12 November

Uff, myślałem że tylko ja nie wiem ;-)

• @los powiedział(a):
    A ten młodziak po prawej z siwą bródką to kto?

Nikt to jest - https://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Kędzierski

• Jeden z moich wujków tak się nazywał.

• @Przemko powiedział(a):

Jeszcze chwilę temu Kaczyński wypromował Tarczyńskiego na przew. delegacji PiS w PE na miejsce Prof. Legutki.

Jeżeli zastąpił Prof. Legutkę tym przygłupim krzykaczem o psiej mordzie,

to czemu ma nie wystawić go na prezydenta?

• @7my powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Jeszcze chwilę temu Kaczyński wypromował Tarczyńskiego na przew. delegacji PiS w PE na miejsce Prof. Legutki.

Jeżeli zastąpił Prof. Legutkę tym przygłupim krzykaczem o psiej mordzie,

to czemu ma nie wystawić go na prezydenta?

....właściwy człowiek na właściwym miejscu, ełroparl to niestety nie akademia a mix błazeńskiego cyrku i targowiska, miejsce uwłaczające godności człowieka takiego jak prof. Legutko a Prezydent RP to w ogóle jeszcze inna bajka

Zestawianie funkcji jednego z 720 ełrodeputowanych z godnością Prezydenta RP jest haniebne.

• Zwłaszcza ci z tyłu

• Szymon Hołownia ogłosił start w wyborach prezydenckich - jest dobrze. :)

Szymon Hołownia ogłosił start w wyborach prezydenckich - jest dobrze. :)

O rok za późno. Rok temu byłby murowanym zwycięzcą

Nie "jest dobrze", gdyż w drugiej turze głosie Hujowni i Zdradka się zsumują.

• @trep powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Jak dobrze rozgrywać, to nie. Wójek Bronek nie pozyskał tego elektoratu w drugiej turze.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Jak dobrze rozgrywać, to nie. Wójek Bronek nie pozyskał tego elektoratu w drugiej turze.

Bronek '15 w procentach miał wynik na pograniczu błędu statystycznego taki jak Trzaskowski, a na prowincji to i lepszy. W liczbach bezwzględnych lepszy był Trzaskowski, czyli jechał bardziej na mobilizacji niż przekonywaniu. Teraz o mobilizację będzie trudniej, więc szanse i notowania Trzaskowskiego mogą być przesadzone.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Bronek '15 w procentach miał wynik na pograniczu błędu statystycznego taki jak Trzaskowski, a na prowincji to i lepszy. W liczbach bezwzględnych lepszy był Trzaskowski, czyli jechał bardziej na mobilizacji niż przekonywaniu. Teraz o mobilizację będzie trudniej, więc szanse i notowania Trzaskowskiego mogą być przesadzone.

A nie jest tak, że każdy taki Hołownia odbierze w pierwszej turze jakiś odsetek zmniejszając tym samym wynik Trzaskowskiego? I zadziała psychologia, jeśli Trzaskowski wyszedlby z pierwszej tury z przewagą 10 punktów to będzie faworytem w drugiej, a jak wyjdzie z 3-5 to będzie "wyrównany pojedynek", i "wszystko się może zdarzyć"?

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

A nie jest tak, że każdy taki Hołownia odbierze w pierwszej turze jakiś odsetek zmniejszając tym samym wynik Trzaskowskiego? I zadziała psychologia, jeśli Trzaskowski wyszedlby z pierwszej tury z przewagą 10 punktów to będzie faworytem w drugiej, a jak wyjdzie z 3-5 to będzie "wyrównany pojedynek", i "wszystko się może zdarzyć"?

Bronek wyszedł ze stratą 1%, Trzaskowski 13%.

Ludzie jednak bardziej pamiętają nakręcane emocje niż liczby.

• Jednak Kukis zaszkodził Broniemu. Poza Palikutasem wszyscy kandydaci byli przeciw Broniemu, a nie przeciw Dudu.

• @qiz powiedział(a):
    Jednak Kukis zaszkodził Broniemu. Poza Palikutasem wszyscy kandydaci byli przeciw Broniemu, a nie przeciw Dudu.

Jarubas też, ale media w założeniu kreowały Kukiza, żeby zaszkodził PiS. Jeśli wierzyli we własne sondaże to mogli nawet liczyć, że zepchnie Dudę na trzecie miejsce.

• "Kochani prawi" popierdują półgębkiem od rana, że Bocheński klepnięty.

• edytowano 20 November

Wysoki i przystojny. Słyszałem go tylko raz (dość wygadany, beształ Szczerbę za oszczerstwa), to się nie wypowiadam, ale w stosunku do każdego kandydata złodziei będzie przeważał.

• Mnie też się najbardziej podobał. Nie mam nic przeciw Nawrockiemu ale ma jakiś wredny pysk, Bocheński sympatyczniejszy.

• edytowano 20 November

@los powiedział(a):
    Mnie też się najbardziej podobał. Nie mam nic przeciw Nawrockiemu ale ma jakiś wredny pysk, Bocheński sympatyczniejszy.

W kategorii wrednego pyska afgano-oksfordczyk dystansuje wszystkich w przedbiegach.

Z kolei Karol Nawrocki zapuściwszy brodę byłby bardzo podobny do DJ Wąsa,

• @MarianoX powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Mnie też się najbardziej podobał. Nie mam nic przeciw Nawrockiemu ale ma jakiś wredny pysk, Bocheński sympatyczniejszy.

W kategorii wrednego pyska afgano-oksfordczyk dystansuje wszystkich w przedbiegach.

Donek też ma wredny pysk, kiedy się rozluźni. A jak napnie mięśnie imitując jakiś uśmiech, to wygląda groteskowo.

• Terlecki twierdzi, że THERE WILL BE ONLY ONE, ale z pary Nawrocki - N-word.

• @MarianoX powiedział(a):
    Z kolei Karol Nawrocki zapuściwszy brodę byłby bardzo podobny do DJ Wąsa,

A pan wiesz, że ta broda to przyklejoną jest? Internety ostatnio zindentyfikowały, kto ukrywa się pod powyższem pseudo:

451774949-1037457577740758-1759743213313091950-n

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.