Dotychczas obserwowałem Was zza węgła, przez dziurkę od klucza i otwór po sęku. Nie odczuwałem potrzeby bazgrania, bo wszelkie moje wiekopomne myśli znajdowałem we wpisach Kolegówien i Kolegów.
Teraz, kiedy wprowadzono pewne korekty w tenkraju, muszę, bo się uduszę.
Zanim zaczniesz głośno wołać "Chrystus, Chrystus", pomyśl o tym, by się zachować po prostu przyzwoicie. To milsze Jemu. Miej Boga w sercu a nie na ustach.
@los powiedział(a):
Zanim zaczniesz głośno wołać "Chrystus, Chrystus", pomyśl o tym, by się zachować po prostu przyzwoicie. To milsze Jemu. Miej Boga w sercu a nie na ustach.
To piękne i mądre słowa dotyczące wszystkich katolików.
A ciebie dużo więcej niż innych. A co, zaprzeczysz, że jesteś kłamcą i przyjmujesz coraz to nowe tożsamości pisząc co innego niż naprawdę uważasz? Powinieneś się kajać a nie szydzić i manipulować.
@los powiedział(a):
A ciebie dużo więcej niż innych. A co, zaprzeczysz, że jesteś kłamcą i przyjmujesz coraz to nowe tożsamości pisząc co innego niż naprawdę uważasz? Powinieneś się kajać a nie szydzić i manipulować.
O kogo chodzi Losie, bo trochę mnie zdziwiło że aż tak ostro potraktowałes użyszkodnika?
Komentarz
:-)
Dzień dobry,
Wszelki duch! Chlebem i solą.
:-)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
O!
Witojta kumy!
Dotychczas obserwowałem Was zza węgła, przez dziurkę od klucza i otwór po sęku. Nie odczuwałem potrzeby bazgrania, bo wszelkie moje wiekopomne myśli znajdowałem we wpisach Kolegówien i Kolegów.
Teraz, kiedy wprowadzono pewne korekty w tenkraju, muszę, bo się uduszę.
Witoj! Jako ornitolog-amator cieszę się, że Cię wpuściłem.
Niestety, nie mogę się odwzajemnić czymś z zakresu dendrologii.
Witamy
W zasadzie to nie wiem czy już parę lat temu się tu nie udzielałem incydentalnie, ale na wszelki wypadek witam się z okazji założenia nowego konta.
Witamy
Welcome
Dzyń dybry Wszystkim
To ja Eden 👊👋
Pamiętacie mnie jeszcze, czy nie pamiętacie?
Wszelki duch! Witamy i zobaczymy jak długo tym razem.
Witaj, Edenu!
Frakcja rewolucyjna - nazwa zobowiązuje.
Tylko Vigutka jeszcze brakuje.
Pamiętamy.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Bry. Cze. Verte na poprzednią stronę wątku. Wspominałem kolegę wśród moich ulubionych użytkowników.
Witam!
Witajcie Druhowie!
W pierwszych słowach mego listu
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus
Ten z kapliczki przy Ogrodowej
Za to że niósł nam czysty płomień
To piękne i mądre słowa dotyczące wszystkich katolików.
O kogo chodzi Losie, bo trochę mnie zdziwiło że aż tak ostro potraktowałes użyszkodnika?
AtaNazi
Dzień dobry
Dzień dobry!
Dzień dobry!