Stek bredni na piątkowym poziomie. To się nie nadaje do komentowania, mieszanina faktów i interpretacji pozlepiana aluzjami.
Dokładnie. Przeleciałem wzrokiem i przeczytałem - "Ziemkiewicz twierdzi ,że wśród uchodźców jest masa osób z doskonałym wykształceniem medycznym. " Nic takiego nie powiedział , dalej nie czytałem .
Terminator, (autor zalinkowanego artykułu o RAZ), Opublikowano: 07.03.2022:
Osoby, które zamykają oczy na - kwitnący w naszym kraju, głęboko antypolski ukraiński nurt nacjonalistyczny i którzy zamykają oczy na to, że - Ukrainiec posiada w Polsce przywileje o których Polak może jedynie pomarzyć w mojej opinii realizują na terenie naszego kraju interesy nie tylko głęboko sprzeczne z interesem Narodu Polskiego. Lecz dążą do jego zmarginalizowania i uczynienia z nas Polaków, obywateli III RP drugiej kategorii, co widzimy już od kilkunastu dni. ... - Widzimy od wielu dni przelewające się przez nasz kraj tłumy Ukraińców, maszerujących pod ukraińskimi flagami i wykrzykujących faszystowskie hasła, które słyszeli tuż przed śmiercią zarzynani przez Banderowców w trakcie II wojny światowej polscy mieszkańcy Wołynia i Małopolski Wschodniej,
Uwielbia podkreślać swoją rolę w obrotach rzeczywistości. Te jego zdanka zaczynające się od "JA już o tym pisałem", JA już o tym wcześniej mówiłem". Na nic wysiłki wielu głów - Warzecha zdał odpowiedzi, nim zadano pytania. Klasyczny, wręcz laboratoryjny przykład bufona. A kiedy takiego bufona poskrobie się głębiej, ukazuje się gęba durnia. Bardzo uważnie śledzi amplitudę nastrojów i drgnięć politycznych. I w mig się doń dostosowuje niczym zawodowy lawirant albo prostytutka, która chce wygodzić ewent. klientom - płatnikom. Obok niego pojawia się czasami drugi podobny agregat, też specyficzny rodzaj bufona. Niejaki Agaton Kosiński. Męka go słuchać. Kiedy dorwie się do głosu, tokuje na jednej nucie, nie dając sobie przerwać, Ten jego słowotok ma ogromną moc usypiania słuchacza. W rezultacie gubi się wątek i nie wiadomo o co facetowi chodzi. Niestety, tego typka zaprasza czasem także TVINFO.
@GulagThe1 Pan już się dawno skompromitował, będąc członkiem sekty anty zamachowej. Bez żadnej przyczyny właściwie. Bo poszlak, a teraz dowodów na zamach jest pełno. Po prostu, pański pogląd jest oparty na wierze, że nie było zamachu. Teraz musi brnąć, ale czy na pewno?
Komentarz
Nic takiego nie powiedział , dalej nie czytałem .
Bo oni swego czasu zakładali tego sporo: "myśl polska", "wolna Polska" i inne takie.
https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/1500902303494197258
hehehe!
Wspomniany Ziemniak o sojuszu unijno-rosyjskim.
General plan ost.
A tu widać jak można pognębić lemingrad epatując swoim ego:
https://forum.lem.pl/index.php?topic=2189.msg91566#msg91566
Nie chcę was martwić ale Zimniak poleca w audycji 24 lutego książkę o Chińczykach
EDIT: link z fragmentem nagrania
Bardzo uważnie śledzi amplitudę nastrojów i drgnięć politycznych. I w mig się doń dostosowuje niczym zawodowy lawirant albo prostytutka, która chce wygodzić ewent. klientom - płatnikom.
Obok niego pojawia się czasami drugi podobny agregat, też specyficzny rodzaj bufona. Niejaki Agaton Kosiński. Męka go słuchać. Kiedy dorwie się do głosu, tokuje na jednej nucie, nie dając sobie przerwać, Ten jego słowotok ma ogromną moc usypiania słuchacza. W rezultacie gubi się wątek i nie wiadomo o co facetowi chodzi. Niestety, tego typka zaprasza czasem także TVINFO.