Skip to content

Humer

1109110112114115456

Komentarz

• dyzio napisal(a):
    taki Reaganek troszku
    Tylko łepek pusty. Ząbki jak się należy i fryzurka też. Uśmieszek trochę nieszczery.
  • edytowano October 2016
    Tomie Kawakami13 -tt
    Obrzydliwa, typowa prowokacja PiS. Zdjęcie jakichś dwóch brudnych meneli, którzy za flaszkę udają działaczy społecznych.
    image
  • Mania napisal(a):
    Tomie Kawakami13 -tt
    Obrzydliwa, typowa prowokacja PiS. Zdjęcie jakichś dwóch brudnych meneli, którzy za flaszkę udają działaczy społecznych.
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Od dawna piszę, że to stowarzyszenie emerytowanych hippisów. Znaczy polskich hippisów czyli takich koncesjonowanych jak koncesjonowanym jajcarzem był (i jest) Owsiak. Za młodu palili trawę, słuchali rocka, prowadzili się pokrętnie, skrobali, dzieci siali, alimentów nie płacili i teraz hamletyzują. Wnuczki poukładane pukają się w głowę.
  • Moje trojaczki (6l.) się wyzywają:

Jeden- "-Ty psychopato!"
    Drugi aż nabiera powietrza z oburzenia- ."Ty... ty... .... psychologu!"
  • :D

To czeciemu został tylko psychiatra.
  • los napisal(a):
    :D

To czeciemu został tylko psychiatra.
    Albo "psychoterapeuta" - chociaź, przy obeldze tego kalibru rodzice powinni zainterweniować ;)
  • Ty... ty... ty coachu!
  • przemk0 napisal(a):
    Ty... ty... ty coachu!
    Teraz to już kolega przesadził ;)
  • edytowano October 2016
    przemk0 napisal(a):
    Ty... ty... ty coachu!
  • dyzio napisal(a):
    Moje trojaczki (6l.) się wyzywają:

Jeden- "-Ty psychopato!"

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Ja mógłbym najwyżej wypowiadać się w wątku: "A moje wnusię powiedziało" :-) Za czas jakiś oczywiście.
  • dyzio napisal(a):

Jeden- "-Ty psychopato!"
    Rozpowiadam na prawo i lewo :D:D:D
  • Ja przesłałem Uli, bo jest fanką Trojaczków :-)
  • Brzost napisal(a):
    Ja mógłbym najwyżej wypowiadać się w wątku: "A moje wnusię powiedziało" :-) Za czas jakiś oczywiście.

Waść masz talent do tworzenia trafnych nazw i tytułów. Przecież nowy wątek może mieć taki tytuł, by ogarniał i wnusie.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano October 2016
    Lotniskowiec zdrowego i palacza.

image
  • Ten z prawej jest na atum, ten z lewej - na wungiel, albo mniał.
  • Mania napisal(a):
    Ten z prawej jest na atum, ten z lewej - na wungiel, albo mniał.
    na mazut
  • Lotniskowce generalnie nie są zbyt zdrowe chyba. Ciekawe jaka maja siłę rażenia w przeliczeniu na tonę emitowanego CO2?
  • Mania napisal(a):
    Ten z prawej jest na atum, ten z lewej - na wungiel, albo mniał.
    oczywiście - odwrotnie :\">
  • Bez krępacji.Kadzenie właścicielowi w natemat:

"Wyjątkowy jak Tomasz Lis..."
    "Wyjątkowość trudno uchwycić. Jest czymś pomiędzy uśmiechem, tonem głosu a niezliczoną liczbą wad i taką samą zalet. Doprawiona autoironią i paradoksami jest całkiem jak dobra kawa, której słodycz miesza się z goryczą, a łagodność z mocą. Zawsze smakuje wybornie i sprawia, że trudno przejść obojętnie."

http://natemat.pl/192825,wyjatkowy-jak-tomasz-lis
  • Redukcje?
  • Jajecznico, wróć...
  • Już kiedyś Bożena Walter wyznała, że Szczypiorskiego nie tyle czyta co powolutku SMAKUJE. ( ktoś z forumowiczów napisał, że Szczypiorski smakuje jak kurczak). A tu proszę; okazuje się, że Lis smakuje jak kawa. Z żołędzi, z przewagą cykoriii? Pojawia się pytanie: jak smakuje Jerzy Urban?
  • los napisal(a):
    Redukcje?
    Zmiana regulaminu wynagradzania - 20% wyceny wedle widzilisie naczelnego...

• Tomie Kawakami ‏@TomieKawakami13 23.10

Przewodniczący francuskiego TK, pan Laurent Fallus, przyjaciel Polski i Polaków krytykuje władze i wspiera prof. Rzeplińskiego - dziękujemy

• AnnaE napisal(a):
    dyzio napisal(a):

Jeden- "-Ty psychopato!"

......
    ....
    mono...
    ....
    .

.

..

.
    mono....
    .
    .....
    .
    .
    .
    .
    .
    monotonia

• Fallus, i wszystko w temacie
    Mania napisal(a):

Tomie Kawakami ‏@TomieKawakami13 23.10

Przewodniczący francuskiego TK, pan Laurent Fallus, przyjaciel Polski i Polaków krytykuje władze i wspiera prof. Rzeplińskiego - dziękujemy

• Priorytety Nowoczesnej.pl
    image
  • Ale żeby wygrać następne wybory, musimy pracować razem, musimy wykorzystać wielki autorytet, wielką historię prezydenta Lecha Wałęsy. Będziemy to chcieli robić wspólnie" - zapowiedział na wspólnej z byłym prezydentem konferencji prasowej.
    Wyjaśnił, że PO będzie wspierać "dobre pomysły pana prezydenta, słuchając jego uwag, ocen, komentarzy, a także korzystając z tego wielkiego potencjału, bagażu wielkich doświadczeń".

http://www.rp.pl/Platforma-Obywatelska/161029429-PO-i-Walesa-rozpoczynaja-trwala-wspolprace.html#ap-1
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.