"-Partia KORWiN nieoczekiwanie zmieniła nazwę ugrupowania na Wolność -Tą zmianą zaskoczony jest nawet lider frakcji, Janusz Korwin-Mikke -Janusz Korwin-Mikke chciał, by nazwę zmieniono na Nowa Prawica RP"
No ja nie wiem czy wylegiwanie się emerytowanych hippisów, oddelegowanych niegdyś na odcinek kontestacji przez SB, na chodniku ma coś wspólnego z humorem. No chyba że to czarny humor. To samo z czarnymi marszami.
a licho ją wie. Co poniektórzy cytują ją na tt, bo pryncypialna niczym lis. Prawdę mówiąc nie wiedziałam o co jej chodzi, dopóki nie przeczytałam tłitów jej wielbicieli.
Komentarz
-Tą zmianą zaskoczony jest nawet lider frakcji, Janusz Korwin-Mikke
-Janusz Korwin-Mikke chciał, by nazwę zmieniono na Nowa Prawica RP"
;-)
Tomie Kawakami
@TomieKawakami13
Choćbyście się zesrali #NieOddamyWamKultury
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Aleksandra Pezda z TOK FM: Obawiam się, że nauczanie historii za PiSu będzie nakierowane na umacnianie patriotyzmu.
(A. Pezda- dziennikarka GW ze Szczecina.)
oj tam, pszesz chodziło o wymowę z angielska
"Rozpocząć Wiadomości od wizyty premier Szydło w Mielcu! DNO! Absolutne DNO!" - red. Kamila Biedrzycka.
Zagatka:
Kto zgadnie CO, według red. Kamili powinno się znaleźć na pierwszym miejscu w Wiadomościach?
Wielkie uznanie dla opozycji za demaskowanie współpracy rządu z Amerykanami. Dziadzio coraz mocniej popiera PO.
Oto pierwsze w świecie selfie wykonane telefonem stacjonarnym!
Panie Ryszardzie, szacunek!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia