Skip to content

Humer

1107108110112113456

Komentarz

• Nie ten wątek, Kolego.
  • Wiem zauważyłem. Ale swoją drogą ile razy można się na to nabrać? Przecież Mazurek od kilku lat ten trik stosuje.
  • Waski napisal(a):
    Też jestem zwolennikiem karania kobiet za aborcję. Naprawdę uważamy, że kobieta w ciąży jest tak pojebana, że nie ponosi odpowiedzialności za zwoje czyny?
    A przykład Niesioła niech będzie dla wszystkich ciągłym ostrzeżeniem, że należy unikać złego towarzystwa i że póki stoimy, baczmy, żeby nie upaść.
    Może nie jest "pojebana", ale jest słaba, o wiele słabsza niż normalnie. Zapytaj lekarzy o to, co się dzieje z organizmem kobiety w tym czasie.
    I rolą mężczyzny jest zapewnić kobiecie takie warunki, żeby mogła urodzić w spokoju. To ojciec ponosi odpowiedzialność za matkę i jej dziecko.
  • Tym razem ja padłem :D:D:D
  • @Eden... weź przestań.... miej litość dla mnie i mojego oplutego smartfonu...
    O jak boli, jak bardzo boli mnie brzuch......
  • =D>

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Kolega Browario z dramatycznym pytaniem:
    Mirosław Salwowski

27 min ·

..

Taka mała dygresja w związku z byciem "gwiazdą internetu". Otóż w ostatnim tygodniu znalazło się chyba tysiące specjalistów od mego zdrowia psychicznego, twierdzących, iż z pewnością jestem wariatem, szaleńcem, który uciekł ze szpitala psychiatrycznego albo nawet z takiego szpitala pisze swe artykuły.
    Pytam się więc - dlaczego do tej pory nie mam żadnej państwowej renty Emotikon wink;) ???
  • Przecież jasne - trzeba się wykazać sporą przytomnością umysłu, by taką sobie załatwić.
  • los napisal(a):
    Przecież jasne - trzeba się wykazać sporą przytomnością umysłu, by taką sobie załatwić.
    =D>

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• edytowano October 2016
    Na twitterze pojawił się niejaki Tomie Kawakami13 - jajcarz do potęgi 9, ale niektórzy nie łapią jego aronii i wyzywają go od lewaków :-D Polecam.

Tomie Kawakami ‏@TomieKawakami13

" Przedszkolanki najlepiej wiedzą, jakim złem są dzieci. …"

" Zawieszam pisanie na tym koncie, bo chwilowo nie mam czego jahać."

" Zgodnie z moim pomysłem dziś wszyscy wyszli w butach. świetna akcja, teraz im dopiero pokazaliśmy! #WtorekWButach #CzarnyProtest."

"Ameryka z nami! Na zdjęciu Czarny Poniedziałek w Detroit"
    image

Tomie Kawakami ‏@TomieKawakami
    JEDNA POLSKA DOŚĆ PEDZIAŁÓW
    widzimy się 24 września!
    #KOD
  • Tomie to profesjonalny troll, i nasz znajomy. :)
  • przemk0 napisal(a):
    Tomie to profesjonalny troll, i nasz znajomy. :)
    Nasz, tzn. czyj?
  • przemk0 napisal(a):
    Tomie to profesjonalny troll, i nasz znajomy. :)
    Jakiego miał nicka na FF?
    ;))

*

• Nasz wspolny. Nie moge powiedziec kto to.
  • Kim zostaje niewiasta upadła poniżej poziomu córy Koryntu?

Córą Sorosa!

• AnnaE napisal(a):
    przemk0 napisal(a):
    A co było z IKEA?
    Jeszcze na FF.
    Aga W. i kilka innych osób ogłosiło bojkot IKEA z powodu wypuszczenia na polski rynek (zdaje się tylko polski) katalogu promującego "rodziny" jednopłciowe.
    Bojkot rozszerzono o blokadę kas (zakup i rezygnację z zakupu towaru).
    kwestia bojkotu IKEA przypomniała mi się we w związku z tym że juz drugi dzień z rzędu widze reklamę z K.Jandą, która reklamuje jakowyś krem na zmarszcki czy cuś podobnego o nazwie.... JANDA, a dotyczy sieci Rossmann
    image

w sumie pal licho cały krem i twarz produktu wraz z siecią Rossmann ale te reklamy lecą w czasie największej oglądalności - przed i po wiadomościach w TVP1 - kasia nie śmierdzi, wiadomo, ale żeby takie cuś, o tej porze, w reżymowej tv.... skandal ;)
  • edytowano October 2016
    Bo jeśli krem, to tylko Vichy!
    Pytanie, czy katolik może?
    #:-S

*

• edytowano October 2016
    "Francuski minister obrony chce wyjaśnień ws. Caracali. "Zdrada i upokorzenie Francji""
    ; - )

"Zdrada i upokorzenie Francji"
    ; - ))
  • Wysłam bym im cytat z Żaka Czyraka jako dyplomatyczną odpowiedź.
  • filystyn napisal(a):
    "Francuski minister obrony chce wyjaśnień ws. Caracali. "Zdrada i upokorzenie Francji""
    ; - )

"Zdrada i upokorzenie Francji"
    ; - ))
    To jest tytuł monografii o udziale Francji w wojnie obronnej Polski 1939 roku?
  • Nie będziemy umierać za francuskie karakany!
  • Zdaje się to była opłata za donkowy stolec. Żabie wzburzenie ma więc podstawy.
  • edytowano October 2016
    los napisal(a):
    Zdaje się to była opłata za donkowy stolec. Żabie wzburzenie ma więc podstawy

Płacić karakanami za stolec to już na prawdę zboczenie.
  • los napisal(a):
    Zdaje się to była opłata za donkowy stolec. Żabie wzburzenie ma więc podstawy.
    Marne bizmesmemy z tych żabojadów.
  • peterman napisal(a):
    los napisal(a):
    Zdaje się to była opłata za donkowy stolec. Żabie wzburzenie ma więc podstawy.
    Marne bizmesmemy z tych żabojadów.
    Nie takie marne. Gdyby nie siupryza w postaci PiSu na stołkach (no ktusz się mug spodziewać, był to wszak grom z błękitnego nieba), to ten biznesik zaliczyliby jako całkiem, całkiem udany.

• Tomie Kawakami ‏@TomieKawakami13 5.10

Dziewczyny, pamiętajcie: najważniejszym prawem kobiet jest nasza niezłomna siostra, prof. Andrzej Rzepliński na czele TK. #CzarnyProtest

• Która jest jak Kopernik, która też była kobietą.
  • I z Grodzką.

*

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.