Waski napisal(a): Też jestem zwolennikiem karania kobiet za aborcję. Naprawdę uważamy, że kobieta w ciąży jest tak pojebana, że nie ponosi odpowiedzialności za zwoje czyny? A przykład Niesioła niech będzie dla wszystkich ciągłym ostrzeżeniem, że należy unikać złego towarzystwa i że póki stoimy, baczmy, żeby nie upaść.
Może nie jest "pojebana", ale jest słaba, o wiele słabsza niż normalnie. Zapytaj lekarzy o to, co się dzieje z organizmem kobiety w tym czasie. I rolą mężczyzny jest zapewnić kobiecie takie warunki, żeby mogła urodzić w spokoju. To ojciec ponosi odpowiedzialność za matkę i jej dziecko.
Taka mała dygresja w związku z byciem "gwiazdą internetu". Otóż w ostatnim tygodniu znalazło się chyba tysiące specjalistów od mego zdrowia psychicznego, twierdzących, iż z pewnością jestem wariatem, szaleńcem, który uciekł ze szpitala psychiatrycznego albo nawet z takiego szpitala pisze swe artykuły. Pytam się więc - dlaczego do tej pory nie mam żadnej państwowej renty Emotikon wink;) ???
Jeszcze na FF. Aga W. i kilka innych osób ogłosiło bojkot IKEA z powodu wypuszczenia na polski rynek (zdaje się tylko polski) katalogu promującego "rodziny" jednopłciowe. Bojkot rozszerzono o blokadę kas (zakup i rezygnację z zakupu towaru).
kwestia bojkotu IKEA przypomniała mi się we w związku z tym że juz drugi dzień z rzędu widze reklamę z K.Jandą, która reklamuje jakowyś krem na zmarszcki czy cuś podobnego o nazwie.... JANDA, a dotyczy sieci Rossmann
w sumie pal licho cały krem i twarz produktu wraz z siecią Rossmann ale te reklamy lecą w czasie największej oglądalności - przed i po wiadomościach w TVP1 - kasia nie śmierdzi, wiadomo, ale żeby takie cuś, o tej porze, w reżymowej tv.... skandal
los napisal(a): Zdaje się to była opłata za donkowy stolec. Żabie wzburzenie ma więc podstawy.
Marne bizmesmemy z tych żabojadów.
Nie takie marne. Gdyby nie siupryza w postaci PiSu na stołkach (no ktusz się mug spodziewać, był to wszak grom z błękitnego nieba), to ten biznesik zaliczyliby jako całkiem, całkiem udany.
Komentarz
I rolą mężczyzny jest zapewnić kobiecie takie warunki, żeby mogła urodzić w spokoju. To ojciec ponosi odpowiedzialność za matkę i jej dziecko.
O jak boli, jak bardzo boli mnie brzuch......
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Tomie Kawakami @TomieKawakami13
" Przedszkolanki najlepiej wiedzą, jakim złem są dzieci.
" Zawieszam pisanie na tym koncie, bo chwilowo nie mam czego jahać."
" Zgodnie z moim pomysłem dziś wszyscy wyszli w butach. świetna akcja, teraz im dopiero pokazaliśmy! #WtorekWButach #CzarnyProtest."
"Ameryka z nami! Na zdjęciu Czarny Poniedziałek w Detroit"
Tomie Kawakami @TomieKawakami
JEDNA POLSKA DOŚĆ PEDZIAŁÓW
widzimy się 24 września!
#KOD
)
*
https://facebook.com/KamieniKupa1/videos/1808025016078640/
Córą Sorosa!
w sumie pal licho cały krem i twarz produktu wraz z siecią Rossmann ale te reklamy lecą w czasie największej oglądalności - przed i po wiadomościach w TVP1 - kasia nie śmierdzi, wiadomo, ale żeby takie cuś, o tej porze, w reżymowej tv.... skandal
Pytanie, czy katolik może?
#:-S
*
; - )
"Zdrada i upokorzenie Francji"
; - ))
Tomie Kawakami @TomieKawakami13 5.10
Dziewczyny, pamiętajcie: najważniejszym prawem kobiet jest nasza niezłomna siostra, prof. Andrzej Rzepliński na czele TK. #CzarnyProtest
*