Skip to content

Humer

1105106108110111456

Komentarz

• Zatrzasnęło się.
  • • Kochać bliźniego swego - to zasada, którą chce się kierować prezydent Rosji
    • Putin mówił o tym na spotkaniu z pracownikami koncernu "Kałasznikow"
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Wladimir-Putin-najwazniejsza-jest-milosc-blizniego,wid,18512128,wiadomosc.html
  • los napisal(a):
    Lid to była bardzo dobra nazwa, zwłaszcza jeśli czytać z angielska.
    Dobra to by była wspak!
  • edytowano September 2016
    @los Jeszcze bardziej dynamiczną interpretację "Kałasznikowa" widziałem w Studio Buffo, z efektami specjalnymi.
    image

Ponoc rozkmina trwa do teraz.
  • polmisiek napisal(a):
    image

O w mordę...
    Jak ci ludzie przemknęli przez szkołę średnią...
    Heh, kiedyś się dziwiłem, że Ziemkiewicz logarytmów nie zrozumiał i się tym chwali (no i pouczał na temat wyników pracy naukowców z komisji Antuana).
  • Nie dziwi już nic powoli. Niedawno miałem ostrą dyskusję z kolegą, magistrem ekonomii i właścicielem małego ale dochodowego biznesu, że jak my możemy podskakiwać zachodowi, jak nasze pkb na głowę jest 3.5k razy mniejsze niż USA.
    Po chwili doszliśmy, że oczywiście pomylił sobie billiony z miliardami. Zdarza się, OK. Ale wyciągnąc z tego taki wniosek, i uparcie dyskutować a potem stwierdzić, że właściwie to się czepiam, każdy może się pomylić. I co pan nam zrobisz....
  • polmisiek napisal(a):
    image

Tacy ludzie nie powinni mieć praw obywatelskich. Najlepszy ustrój społeczny był w starożytnym Egipcie.

Ale jak kto zaprotestuje, to mam pocieszenie - większość poddanych, by istotnie nie wiedziała ile to 82-16+19. Ale byliby szczęśliwi, bo by nie wiedzieli, że taki problem może istnieć.
  • A ja goscia spotkalem tuz przed 30tka, co twierdzil, ze kokaina i kofeina maja ta sama substancje czynna, tylko w roznych proporcjach. Chcialem dopytac, ale mi mowe chwilowo odebralo.
  • Jastrzębowski to wporzo facet.
    @Los - a tort bezowy umiesz zrobić? ;)
  • Mania napisal(a):
    Jastrzębowski to wporzo facet.
    @Los - a tort bezowy umiesz zrobić? ;)
    Tort bezowy to byłby przy logarytmie. Tutaj to jest "a wodę na herbatę umiesz zagotować?"
  • "Mamy działanie 82-16+19=? Najpierw....?"

Właściwa odpowiedź - wg mnie - to:
    Jua tokin tumi!? Jua tokin tumi!?

• - Stan cywilny - pyta sędzia
    - Kawaler
    - O, to tak jak Fuhrer.

• 7dmy napisal(a):
    Mania napisal(a):

- Stan cywilny - pyta sędzia
    - Kawaler
    - O, to tak jak Fuhrer.

dramat wymiaru sprawiedliwości polega na tym że Pan Hitler tak ostatecznie to kawalerem nie był.
    I co z tego? Przekaz poszedł jak Jaś Wędrowniczek w świat. JarKacz to Hitler.

Gówno raz rzucone zawsze przylepione
  • Pomyślicie sobie, że to gówna kupka
    Popędzicie dalej, nie widzicie trupka

• Ballada bardzo smutna, jak zresztą większość dzieł genialnego barda. Dlaczego zatem tutaj?
  • mmaria napisal(a):
    Ballada bardzo smutna, jak zresztą większość dzieł genialnego barda. Dlaczego zatem tutaj?
    W odniesieniu do Maniowego cytatu z człowieka, który był Środą.
  • Ożesz, faktycznie. Mojej osobie jednak czeba łopatologicznie.
    Przy okazji - chciałam tukej Ignaca skomplementować względem tych ludziów z genialną pamięcia, ale... zapomniałam jak się ich nazywa 8-}
  • Sawanci? Ale to taki specyficzny komplement. ;)
  • Nieno, pisałam już tu o nich i nie będę odgrzebywać, żadne takie tam. I wogle kurtyna!
  • Wklejam tu, bo nie bardzo wiem, gdzie indziej. Można se popatrzeć, jak wygląda protest muzułmanów w Izraelu.
  • image

iPhone demokratycznie zaprojektowany :))
  • @mmaria; cuś krótkie te protesty. :-D
  • To już było (chyba na ff), ale na excathedrze jeszcze nie, więc wklajam
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.