Czyżby za mało entuzjazmu dla Kopaczki? A swoją drogą, to zabawne, gdy półanalfabeta bierze się za ocenianie czyjegoś doktoratu. Wynajęli go do prowadzenia II Międzynarodowego Kongresu Morskiego i publiczność miała z niego niezłą bekę, gdy nie potrafił poprawnie odczytać nazwisk, a klaster przerobił na klasztor. "A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żame! The author has edited this post (w 06.10.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Oj tam oj tam. Kapral G dostał kulkę w ramach "friendly fire" albo i nie friendly ale jako ostrzeżenie dla wyższych rangą oficerów którym się być może wydaje że jak Donald Duck i Miss Piggy opOOścili PO-pet show to mogą Kopać ile wlezie. The author has edited this post (w 06.10.2014) “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Jedna ponoć nie umie ni nożem ni widelcem. Druga jak widać na obrazku bardzie w gumofilcach nauczona chadzać po gumnie niż na obcasie wysokim na salony wkraczać...... Co je łączy?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
fatuswombatus Jedna ponoć nie umie ni nożem ni widelcem. Druga jak widać na obrazku bardzie w gumofilcach nauczona chadzać po gumnie niż na obcasie wysokim na salony wkraczać...... Co je łączy?
Zasłyszane w Przasnyszu: Polska będzie miała tyle samo pożytku z wyjazdu Tuska do Brukseli, co psy - z lotu Łajki w kosmos. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
A nagonke na Goliszewskiego orkiestuja parowy z dorzeczem. Assohozi? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
los A nagonke na Goliszewskiego orkiestuja parowy z dorzeczem. Assohozi?
A gdzieś w ZOO się lwy zagryzajom!!! Panie, jak nie ma kogo atakować (JK unika polemik z debilami) to się gryzą na wzajem. Hieny i szakale panie kolego, hieny i szakale...... “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
Deski! Znaczy, że Polska to dziura dechami zabita? Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"Pytany o to, czy podczas kampanii zamierza również rozmawiać z mieszkańcami, odpowiedział: - Ja mam takie spotkania cały czas. Większe i mniejsze na co dzień. W urzędzie spotykam rocznie około 2 tys. osób. To sporo. Nawet dzisiaj spotkałem jednego mieszkańca na schodach ratusza i rozmawiałem z nim o jego problemach. Potem jeszcze osobiście dzwoniłem, by sprawę doprecyzować - zapewnił prezydent Dutkiewicz." Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
extraneus "Pytany o to, czy podczas kampanii zamierza również rozmawiać z mieszkańcami, odpowiedział: - Ja mam takie spotkania cały czas. Większe i mniejsze na co dzień. W urzędzie spotykam rocznie około 2 tys. osób. To sporo. Nawet dzisiaj spotkałem jednego mieszkańca na schodach ratusza i rozmawiałem z nim o jego problemach. Potem jeszcze osobiście dzwoniłem, by sprawę doprecyzować - zapewnił prezydent Dutkiewicz."
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Dowcipy dwa, jeden teoretyczny drugi z życia: 1. Przychodzi pacjent z ebolą do szpitala, a tam rejestratorka mówi: Przykro mi, ale zapisy mamy za styczeń 2. Przychodzi pacjent do szpitala zapisać się na zabiegi, a tam rejestratorka mówi mu: - terminy mamy na styczeń Na co pacjent: - no nie wiem czy dożyję Na co rejestratorka: - w takim razie zapiszę Pana ołówkiem The author has edited this post (w 27.10.2014)
Komentarz
A swoją drogą, to zabawne, gdy półanalfabeta bierze się za ocenianie czyjegoś doktoratu.
Wynajęli go do prowadzenia II Międzynarodowego Kongresu Morskiego i publiczność miała z niego niezłą bekę, gdy nie potrafił poprawnie odczytać nazwisk, a klaster przerobił na klasztor.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
The author has edited this post (w 06.10.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 06.10.2014)
Angioletto piccoletto
accompagnami a letto
con Gesù e con Maria
tutti i santi in compagnia!!!
"przetłumaczona" na polski:
Angel accompagnami
dziecko w łóżku
z Jezusa i Maryi
wszystkich świętych w firmie!
Przetłumaczona przez BING
The author has edited this post (w 11.10.2014)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
- Polak mały.
- Jaki znak Twój?
- Sprężyna.
https://twitter.com/tomasz/status/522382158124826625
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
http://www.expo.gov.pl/aktualnosci/676_4137_oficjalny-logotyp-polski-na-wystawie-swiatowej-expo-2015-w-mediolanie.html
Budyń niezawodny:
Tak się robi politykę historyczną dla mas, proszę:
http://aszdziennik.pl/114031,kibice-legii-zamiast-na-mecz-trafili-na-wschodnia-ukraine-chyba-zdobylismy-donieck-co-robic
1.
Przychodzi pacjent z ebolą do szpitala, a tam rejestratorka mówi:
Przykro mi, ale zapisy mamy za styczeń
2.
Przychodzi pacjent do szpitala zapisać się na zabiegi, a tam rejestratorka mówi mu:
- terminy mamy na styczeń
Na co pacjent:
- no nie wiem czy dożyję
Na co rejestratorka:
- w takim razie zapiszę Pana ołówkiem
The author has edited this post (w 27.10.2014)