Robert Biedron Obiecuję mieszkańcom, że te trzy limuzyny, które są do dyspozycji prezydenta, nie będą już moimi limuzynami. Ja poruszam się na rowerze i w symboliczny sposób przesiądę się z tej limuzyny na rower.
Z siodelkiem? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Nuale temu panu to rower bez siodelka moze jeszcze lepiej podpasowac. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Czy jesteś pawian że DOPASUJE mu lepieY? A nusz będą luzy? Jak Azja szszedł z pala to tesz na widok rowerka sans siodełko mówił: nadziałem się raz i się przejechałem! “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Szczerość biedronia powala. Bo czyż jest lepsza i odważniejsza deklaracja niż właśnie ta, w której deklaruje swoje ulubienie pedałów? SŁUP-SK otworzył składnicę rowerów, co oznajmia plakatami: "Zapraszamy do pedałowania". Logo: pedał na pedałach.
Dziś w jednym z oddziałów NFZ został odegrany dramat w jednym akcie, miałem przyjemność usłyszeć streszczenie: Osoby: Pan w średnim wieku - przedstawiciel jednego z NZOZów mających kontrakt na dostarczanie ludności zdrowia zębowego. Urzędniczka - rozdzielca instrukcji jak ma wyglądać NZOZ. Urzędniczka: Musi pan mieć wywieszoną w widocznym miejscu tabliczkę, że kombatanci i inwalidzi wojenni są obsługiwani poza kolejnością. Pan: Ale nasza poradnia leczy tylko dzieci do trzynastego roku życia! Urzędniczka: Ma Być. Epilog: Pan: A mogę napisać że "kombatanci i inwalidzi wojenni do trzynastego roku życia są obsługiwani poza kolejnością"? Urzędniczka: Proszę sobie z tego nie żartować!
Fajne sa takie przepisy. Np. - jest przepis, ze produkt zawierajacy orzechy musi miec na etykietce napis "zawiera orzechy", bo sa ludzie na nie uczuleni. W konsekwencji etykieta: Orzechy Uwaga: zawiera orzechy Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Taki przepis powinien być przy wyborach samorządowych: Komitet Wyborczy Stasia Kowajskiego Uwaga, zawiera PO. (W Piekarach przez dwanaście lat rządziło PO i prawie nikt tego kojarzył)
To, że robi to PiS, to niech sobie robi. Ale, że do komitetu honorowego zapisują się zawsze ci sami biskupi to ja sobie myślę, że ten Kościół, który jest instytucją tak bardzo zhierarchizowaną, powinien jakoś się do tego odnieść. Mówię tu o Kościele powszechnym, o Watykanie- charczał Andrzej Celiński. Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
extraneus To, że robi to PiS, to niech sobie robi. Ale, że do komitetu honorowego zapisują się zawsze ci sami biskupi to ja sobie myślę, że ten Kościół, który jest instytucją tak bardzo zhierarchizowaną, powinien jakoś się do tego odnieść. Mówię tu o Kościele powszechnym, o Watykanie- charczał Andrzej Celiński.
Małłacha powinien zastąpić Cellinus. W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Cellinus to jełop z dyplomem. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Zeby biedacy jeszcze o tym wiedzieli... Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Wklejka w dziale Prasowalnia. Pliz, pliz! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Myslalem, ze min. Jablonski jest wyzszy Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
c.d. o Sikorskim: Witold Gadowski: Pzredstawiciel handlowy, który spędza dziesięć godzin dziennie za kierownicą, robi rocznie około 50 - 60 tysiecy kilometrów. Jakim zatem cudem Sikorski, poza je żdżeniem rżądowa limuzyną i lataniem samolotem, zrobił 100 tys kilometrów własnym samochodem. Na tyle narżnął nas wszystkich. Czy ktoś u nas myśli? Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jak Azja szszedł z pala to tesz na widok rowerka sans siodełko mówił: nadziałem się raz i się przejechałem!
SŁUP-SK otworzył składnicę rowerów, co oznajmia plakatami: "Zapraszamy do pedałowania". Logo: pedał na pedałach.
Osoby:
Pan w średnim wieku - przedstawiciel jednego z NZOZów mających kontrakt na dostarczanie ludności zdrowia zębowego.
Urzędniczka - rozdzielca instrukcji jak ma wyglądać NZOZ.
Urzędniczka: Musi pan mieć wywieszoną w widocznym miejscu tabliczkę, że kombatanci i inwalidzi wojenni są obsługiwani poza kolejnością.
Pan: Ale nasza poradnia leczy tylko dzieci do trzynastego roku życia!
Urzędniczka: Ma Być.
Epilog:
Pan: A mogę napisać że "kombatanci i inwalidzi wojenni do trzynastego roku życia są obsługiwani poza kolejnością"?
Urzędniczka: Proszę sobie z tego nie żartować!
W konsekwencji etykieta:
Orzechy
Uwaga: zawiera orzechy
Komitet Wyborczy Stasia Kowajskiego
Uwaga, zawiera PO.
(W Piekarach przez dwanaście lat rządziło PO i prawie nikt tego kojarzył)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
The author has edited this post (w 06.12.2014)
Najwybitniejsi operatorzy na festiwalu Camerimage nagrodzili filmy polecane przez Jana Bodakowskiego
http://rebelya.pl/forum/watek/77238/The author has edited this post (w 08.12.2014)
Zeby biedacy jeszcze o tym wiedzieli...
Jak un się w odźwiach mieści?
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Witold Gadowski:
Pzredstawiciel handlowy, który spędza dziesięć godzin dziennie za kierownicą, robi rocznie około 50 - 60 tysiecy kilometrów. Jakim zatem cudem Sikorski, poza je
żdżeniem rżądowa limuzyną i lataniem samolotem, zrobił 100 tys kilometrów własnym samochodem. Na tyle narżnął nas wszystkich. Czy ktoś u nas myśli?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Oko-Saurona-zaplonie-nad-Moskwa-Cerkiew-to-znak-diabla,wid,17091592,wiadomosc.html
(6. grudnia)
A widełkami nie ma się co przejmować - na pewno zdobyczne.
https://twitter.com/szuldrzynski/status/544150383518830592