A gdzie tam. Brunner to ciekawa sprawa. Grał czarny charakter, ale Karewicz był tak sympatyczny ze ludzie go lubili. W tamtych czasach nie było jeszcze takiego zidiocenia jak obecnie więc widzowie, tez ludzie prości, doskonale rozróżniali role od aktora jako osoby.
Na tym zdjęciu Brunner jest młody, radosny i pewien siebie. Tusk na zdjęciu jest stary, zmęczony i przybity. Obaj knują, jak wiemy ale inaczej.
Nie mogę się odnieść do reakcji ówczesnej widowni, wiem tylko że Brunner to świnia, a przy okazji niektóre rysy mają podobne (z korzyścią dla pana Karewicza). Aha, aktor udaje Niemca, polityk Polaka.
TVN już przejęli i co? Trza pamiętać że media w Ameryce tak samo podłe jak gdzie indziej. No może gdyby przejęło Osservatore Romano byłoby lepiej, ale i to nie jest pewne.
No, no, no... Ktoś tu się pospieszył ze z tym śmianiem z GuPola. Ja poczekałam i chyba dobrze na tym wyszłam
KKR (Kohlberk Kravis & Roberts) to globalny fundusz inwestycyjny, tzw. private equity, założony przez Hanry’ego Kravisa, amerykańskiego miliardera, filantropa i republikanina.
Jak informuje TVP Info, w 2017 r. Kravis przeznaczył milion dolarów na inaugurację prezydentury Donalda Trumpa. Wcześniej popierał i wspierał finansowo prezydenta George’a W. Busha i ubiegającego się o to stanowisko Johna McCaina.
Maria napisal(a): No, no, no... Ktoś tu się pospieszył ze z tym śmianiem z GuPola. Ja poczekałam i chyba dobrze na tym wyszłam
KKR (Kohlberk Kravis & Roberts) to globalny fundusz inwestycyjny, tzw. private equity, założony przez Hanry’ego Kravisa, amerykańskiego miliardera, filantropa i republikanina.
Jak informuje TVP Info, w 2017 r. Kravis przeznaczył milion dolarów na inaugurację prezydentury Donalda Trumpa. Wcześniej popierał i wspierał finansowo prezydenta George’a W. Busha i ubiegającego się o to stanowisko Johna McCaina.
Komentarz
było coś o kotach
czarny kot biały kot
Na tym zdjęciu Brunner jest młody, radosny i pewien siebie. Tusk na zdjęciu jest stary, zmęczony i przybity. Obaj knują, jak wiemy ale inaczej.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Przepraszam za powtórkę, ale tu bardziej pasuje.
Tak samo to widziałę.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sokrat_Starynkiewicz