Joanna Staniszkis @jstaniszkis 14 godz. Joanna Staniszkis rezygnuje ze startu w wyborach. "17. miejsce na liście to totalna pomyłka"
Joanna Staniszkis @jstaniszkis 1 godz. Dostałam propozycję 3 miejsca w Warszawie na liście #psl Zgodziłam się. To dla mnie sensowniejsze wyzwanie na #wybory2019
@Immanuela_Kant 5 godz.5 godzin temu Więcej Co ja paczę. PiS szybciej wybudował most pontonowy, niż Platforma Obywatelska złożyła jeden podpis pod decyzją na zgodę!
Ja myślę, że jest po prostu mocno zepsuta + jakieś samonakręcenie/zajob. Na to nakłada się wyjątkowa głupota i ewentualnie problemy życiowe,
Nagrywa te filmy prawie tydzień w tydzień. Są one beznadziejne. Wszystkie bez wyjątku tragiczne. Wyświetleń też nie za dużo. Marnuje jednak na to sporo energii i przy okazji jest pośmiewiskiem. Chciało by się powiedzieć: "mam nadzieję, że chociaż ktoś jej za to płaci. Za te *ataki*, bo inaczej to jest prawie smutne".
Tutaj to już tylko za włosy i do jaskini ; - ) ) ).
Komentarz
Odpowiedzią jest obecny zrzut awaryjny
@Immanuela_Kant
5 godz.5 godzin temu
Więcej
Co ja paczę.
PiS szybciej wybudował most pontonowy, niż Platforma Obywatelska złożyła jeden podpis pod decyzją na zgodę!
; - ) ) )
Ta typiara jest po prostu epicko głupia.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Nagrywa te filmy prawie tydzień w tydzień. Są one beznadziejne. Wszystkie bez wyjątku tragiczne. Wyświetleń też nie za dużo. Marnuje jednak na to sporo energii i przy okazji jest pośmiewiskiem.
Chciało by się powiedzieć: "mam nadzieję, że chociaż ktoś jej za to płaci. Za te *ataki*, bo inaczej to jest prawie smutne".
Tutaj to już tylko za włosy i do jaskini ; - ) ) ).
No ale mamy wojne więc nie ma litości.
Piękne podsumowanie, czym jest ekipa PO & consortes....