Serwis wyborczej za darmo? To chyba POKO im zapłaciło a raczej obiecało zapłacić aby ludzie zechcieli to czytać. Obiecali pewnie ogłoszenia rządowe po wyborach.
Rafał napisal(a): Serwis wyborczej za darmo? To chyba POKO im zapłaciło a raczej obiecało zapłacić aby ludzie zechcieli to czytać. Obiecali pewnie ogłoszenia rządowe po wyborach.
A co byś wolała - wór pokutny? Niegdyś panny skonsumowane prawa do występów w bieli nie miały.... ale to było oczywiście dawno temu. Pani w tym wieku po prostu mogła wybrać inny kolor. Zwłaszcza, że widać że dziecię niebawem się narodzi.
Maria napisal(a): No popacz, nie wiedziałam. Widać na młoda i niedoświadczona jestę.
Ale żeby postawić kropkie - nadal nie widzę powodu do naśmiewania się. Żadnego.
a ja myślę, że osoba w jej wieku i stanie nie powinna ubierać się w szatę, które kolor nawiązuje do czystości to po prostu żenujące, że doczekaliśmy czasów w których puszczalstwo jest uważane za normalne
Otrzejszem jest Łapanie faceta na dziecko, a po kilku latach powodem do rozwodu/unieważnienia(?) jest fakt, że to nie jego dziecko. I jest się gwiazdą moralno-medialną
Maria napisal(a): No popacz, nie wiedziałam. Widać na młoda i niedoświadczona jestę.
a ja myślę, że osoba w jej wieku i stanie nie powinna ubierać się w szatę, które kolor nawiązuje do czystości to po prostu żenujące, że doczekaliśmy czasów w których puszczalstwo jest uważane za normalne
Niech się Czaskowski cieszy że mu łba konia nie podrzucili. Może podrzuca jak się zainteresuje kto tę fatalną rurę zbudował i zacznie dochodzić gwarancji.
Jezusie. Na smierć zapomniałem ze ta wariatka ciagle żyje. Malo tego złożyła jaja z których wykluło się @partiarazem
@Joanna_Senyszyn 4 osoby zginęły, 157 rannych. Radio Maryja broni morderczego krzyża na Giewoncie i zapowiada społeczny opór, zwłaszcza górali, przed jego demontażem. Oznacza to, że kler i ewentualni „obrońcy” krzyża wyżej niż ludzkie życie i zdrowie stawiają szpecące widok, metalowe konstrukcje.
Komentarz
nie ogladam tv od ponad 12 lat
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
https://bi.im-g.pl/im/db/f9/17/z25141211Q.jpg
Niegdyś panny skonsumowane prawa do występów w bieli nie miały.... ale to było oczywiście dawno temu. Pani w tym wieku po prostu mogła wybrać inny kolor. Zwłaszcza, że widać że dziecię niebawem się narodzi.
to po prostu żenujące, że doczekaliśmy czasów w których puszczalstwo jest uważane za normalne
Łapanie faceta na dziecko, a po kilku latach powodem do rozwodu/unieważnienia(?) jest fakt, że to nie jego dziecko. I jest się gwiazdą moralno-medialną
Pan Zbyszek nie zaśnie, jeśli w ciągu dnia nie poogląda sobie gówienek. Oryginalne hobby.
Ale jeśli Czaskowskiemu podrzucono śnięte ryby, sprawa jest poważna.
Zanim mnie bardziej wkurzysz.
Aha, może sami zatkali i wybuchli rurę!
Jezusie. Na smierć zapomniałem ze ta wariatka ciagle żyje. Malo tego złożyła jaja z których wykluło się @partiarazem
@Joanna_Senyszyn
4 osoby zginęły, 157 rannych. Radio Maryja broni morderczego krzyża na Giewoncie i zapowiada społeczny opór, zwłaszcza górali, przed jego demontażem. Oznacza to, że kler i ewentualni „obrońcy” krzyża wyżej niż ludzkie życie i zdrowie stawiają szpecące widok, metalowe konstrukcje.