Mordechlaj_Mashke napisal(a): Tylko Harvey Weinstein w tym całym burdelu nie został wspomniany. He, he przypadek? Nie sądze.
Weinstein siedzial na widowni i dobrze sie bawil.
Tak, ta przemowa była typu: "Wy stare kochane skurwysyny, jak dobrze was znowu widziec!"
Tak to właśnie określił mój syn1, który już czwarty raz (rok) oglądał ceremonię. Napisał mi, że on tak co roku "roastuje", ni, że w tym roku trochę mocniej.
syn1
Widziałem cały Widziałem jego poprzednie cztery I on zawsze miał taki styl Bardzo szyderczy Bardzo ostry Ale teraz faktycznie postanowił, że to ostatni raz i może kompletnie to zrobić bez żadnych zahamowań
tata: na excathedrze uważają jednak że to tylko takie pieszczoty dla (wśród) swoich,
No, większość tak Wiadomo, tym bardziej, że nikt się po nim nie spodziewał niczego innego Bo robił to już cztery razy w podobnym stylu Ale bardzo otwarcie obraził i Judi Dench I Jamesa Cordena No i nazwał też wszystkich tam zgromadzonych pedofilami i przyjaciółmy Epsteina No, to były te momenty, w których przekroczył granice 'pieszczot wśród swoich' A, i tym bardziej, że 'roastowanie' zebranych jest częstym elementem monologów kominków na takich wydarzeniach Ale wydaje mi się, że ani Judi Dench ani Cordena nie było na sali
A, powiedział też, że wszyscy zebrani tam filmowcy są przerażeni Ronanem Farrowem 1:55 Na tym twitterowym filmiku Ronan Farrow jest dziennikarzem który wyjawił całą sprawę z Harveyem Weinsteinem Więc no, nazwał ich też gwałcicielami
a przy okazji, gość Yanko Tsvetkov jest grafikiem i znalazłem na jego stronę tekst o... głagolicy, a w zasadzie o tym, że stworzył wpsółczesny font, do pobrania! na bazie oryginalnego z 855 roku (śś. Cyryl i Metody) font: Neoglagolitic Make Glagolitic Great Again
do pobrania tutaj na użytek własny, komercyjny 50 euro, a, wyświetli się: ezcathedra!
Warchoł do przedstawicieli Komisji Weneckiej: Z uwagi na nieoficjalny i nieformalny charakter wizyty jesteśmy gotowi zaprosić państwa jako przedstawicieli komisji do zwiedzenia Muzeum Żołnierzy Wyklętych i Więźniów Politycznych PRL
Tak w ogóle, to mocno polecam twitterowy profil "Centrala Rybna". Często mają kapitalne teksty. Np. kilka dni temu, gdy Grodzki wspominał, że nie mógł dodzwonić się do Czaputowicza, napisali:
Centrala Rybna @CentralaRybna · 7 sty Kadrowy powiedział na zebraniu kolektywu, że jakby marszałek Grocki dzwonił, to "niech tam który odbierze".
"Raper i były parlamentarzysta Piotr Liroy-Marzec zapowiada wzięcie udziału w majowych wyborach prezydenckich. - W ogóle nie mam kompleksów, żeby pełnić tę rolę: umiem się podpisać, nie robię błędów. Z języka polskiego miałem dobre oceny. Marketingowo byłbym lepszy na zewnątrz, jeśli chodzi o nawiązywanie kontaktów czy wizerunek za granicą - mówi polityk w wywiadzie dla Interii."
Szef resortu nauki i lider Porozumienia mówi o tym wprost: – Ja, jako minister sprawiedliwości [w rządzie PO-PSL - przyp. red.], próbowałem reformować sądownictwo w sposób zupełnie odmienny od pana ministra Ziobry. I mam na myśli nie tylko szczegółowe rozwiązania, ale także pewną kulturę reform, czyli próbowałem reformować sądownictwo w taki sposób, w jaki skutecznie zreformowałem polskie uczelnie. Poprzez dialog – przyznał polityk w Polsat News.
Komentarz
Napisał mi, że on tak co roku "roastuje", ni, że w tym roku trochę mocniej. tata:
na excathedrze uważają jednak że to tylko takie pieszczoty dla (wśród) swoich,
(autor: Yanko Tsvetkov,)
font: Neoglagolitic
Make Glagolitic Great Again
do pobrania tutaj na użytek własny, komercyjny 50 euro, a, wyświetli się: ezcathedra!
też serio
wiedzą z góry
https://dorzeczy.pl/kraj/125890/komisarz-rady-europy-wydala-opinie-ws-ustawy-o-sedziach.html
(chyba 25.11.2019)
pewnie o panów w czarnych sukienkach się rozchodzi na Siedmiu Wzgórzach,
czyli - nieładnie! (serio)
To nizej od 2:20
I na odwrot, troche:
Tymczasem CD Projekt Red ogłosiło WKRACZAMY 2020
heh
jakoś to będzie
I całe to 500+ okazało się prywatą... Biada!
https://wiadomosci.wp.pl/good-cop-i-bad-cop-czyli-jak-oboz-wladzy-gra-skrzydlami-ws-sadow-gowin-neutralizuje-ziobre-6470060644357761a