Skip to content

Humer

1245246248250251463

Komentarz

• W sumie spójne i logiczne.
    ;))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• niech mu z liścia szczeli
  • leobulero napisal(a):
    niech mu z liścia szczeli
    Jak już jesteśmy przy botanice to podarować frezje nie było by dobrym rozwiązaniem?
  • AnnaE napisal(a):
    W sumie spójne i logiczne.
    ;))
    Ja nie rozumiem z czego tu jakieś niby szyderstwa - takie dylematy, jak ta dziewczyna miał prawie każdy w młodości, ba - znam takich, co mają je sporo po 40-tce...
  • Czytałam kiedyś taki list do redakcji. Cytuję z pamięci: " Kiedy mnie widzi, przechodzi na drugą stronę ulicy i odwraca głowę udając, że mnie nie widzi. Czy to znaczy, że mnie kocha?"
  • Szyderstwo jest chyba z kobiecego oczekiwania ,że facet ma się domyślić. Normalnie jak moja żona - miałeś się domyśleć ! A do mnie dotrze tylko to co się wprost powie.Jak się czegoś chce to się to komunikuje .
  • najgorzej jak trzeba ciagle komunikowac ze przydaloby sie wyniesc smieci
  • Trochę w druga stronę. Ciocia opowiadała, że wujek (św. pamięci, wspaniały człowiek) dał jej znak, że mu się podoba waląc w nią grabiami gdy pracowali przy sianie.
  • MarianoX napisal(a):
    AnnaE napisal(a):
    W sumie spójne i logiczne.
    ;))
    Ja nie rozumiem z czego tu jakieś niby szyderstwa - takie dylematy, jak ta dziewczyna miał prawie każdy w młodości, ba - znam takich, co mają je sporo po 40-tce...
    Przecież ja nie szydzę. Jeszcze pamiętam te dylematy.
    :)

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• uhrr napisal(a):
    najgorzej jak trzeba ciagle komunikowac ze przydaloby sie wyniesc smieci
    Przecież śmieci nie trzeba ciągle wynosić...
  • yusek napisal(a):
    Trochę w druga stronę. Ciocia opowiadała, że wujek (św. pamięci, wspaniały człowiek) dał jej znak, że mu się podoba waląc w nią grabiami gdy pracowali przy sianie.
    konskie zaloty, to przeca standard w pewnym wieku
  • edytowano February 2020

A już na pewno nie co pół roku, skoro powiedziałem że wyniosę, to wyniosę!
  • Kuba_ napisal(a):

A już na pewno nie co pół roku, skoro powiedziałem że wyniosę, to wyniosę!
    No, na ogół to raczej:
    - skoro powiedziałem, że wyniosę, to powiedziałem!
  • 40 lat temu wynoszenie śmieci było może jakimś problemem, ale teraz? Serio? Przecież rano zawiązuje się tobołek i schodząc do prywatnego helikoptera wyrzuca się po drodze. Kto normalny specjalnie wychodzi ze śmiećmi?
  • Dokładnie.
  • trep napisal(a):
    Kto normalny specjalnie wychodzi ze śmiećmi?
    no, ja. Bo myję ręce po. :)

• Pytałem o kogoś normalnego (-:
  • Kurde, teraz to ze śmieci trzeba się doktoryzować.
  • Chyba to nie po krześcijańsku, ale mam brzydko satysfakcje, że te wszystkie stare baby, emerytki, które mieszkajo samotnie w segmentach szeregowców i dzielnie głosiowały na Czaskoskiego będo teraz płacić za śmieci ponad 2 razy więcey.
    Wstyć sie Maria, wstyć [-X
  • Maria napisal(a):
    Chyba to nie po krześcijańsku, ale mam brzydko satysfakcje, że te wszystkie stare baby, emerytki, które mieszkajo samotnie w segmentach szeregowców i dzielnie głosiowały na Czaskoskiego będo teraz płacić za śmieci ponad 2 razy więcey.
    Wstyć sie Maria, wstyć [-X
    I tak w ich mniemaniu winien będzie Kaczyński...
    Że się płaci niezależnie od liczby mieszkańców?
    No, to już wyższa szkoła erystyki, przyznaję.
    Ale ... wszystko możliwe.
  • Serioserio żona z wami wojnę toczy o śmieci?
    Bo u mnie to wygląda tak że to ja toczę wojnę o śmieci z dziećmi. Żona się tym w ogóle nie interesuje......cholera ale czasy nastali.
    Z raportów MO:
    image

cd:
    image

cd:
    image
  • Mania napisal(a):
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.

Odpowiedź dla tej laski:
    Powiedz mu, że przytuliłaś hajs i mieszkanie w spadku po babci.

👣

🐾
    🐾

• uhrr napisal(a):
    ms.wygnaniec napisal(a):
    Jak podaje „Bild”, zaledwie 20 proc. pojazdów Puma należących do niemieckiej armii jest sprawnych.
    Wierzycie w to? Niemieckie media znane sa z tego ze bardzo sie pilnuja by nie pisac nic co rozmija sie z niemiecka racja stanu.

Większość wspólnych manewrów potwierdza rewelacje gazet, tak więc ten tego...

• trep napisal(a):
    Pytałem o kogoś normalnego (-:
    jumejdmajdej! :)
  • ad "z raportów MO"

73. według mojej obserwacji nie był pijany, tylko napity.

==
    Otóż albo mądry życiowo albo oczytany milicjant, ponieważ zgodnie z gramatyką polską (pijać - napić (się))

pijany to ktoś, kto jest na "ciągu", pija regularnie i długo, a napity - no, zdarzyło mu się raz.... i akurat milicję wezwano :)
    czyli - wg milicjanta- to nie był pijak, tylko napitek.
  • A ja to odebrałem inaczej. Pijany to pijany a napity to, że trochę wypił ale po nim nie było widać. Nie zataczał się, język mu się nie plątał, można było z nim normalnie gadać. I to miał policjant na myśli.
    Powinien użyć słowa ''podchmielony'' wtedy by wszystko grało.

👣

🐾
    🐾

• Nie napity a podpity.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.