Skip to content

Humer

1244245247249250457

Komentarz

• edytowano January 2020
    Nadużywane równie często jak "przekonuje".

Natomiast co do meritum, to mi się wypowiedź Mesje Gowę kojarzy z jaruzelowym "socjalizmu będziemy bronić jak niepodległości" ;-)
  • Gówin napisal(a):próbowałem reformować sądownictwo w taki sposób, w jaki skutecznie zreformowałem polskie uczelnie.
    Coś o gówinowej "reformie" wiemy.

• los napisal(a):
    Gówin napisal(a):próbowałem reformować sądownictwo w taki sposób, w jaki skutecznie zreformowałem polskie uczelnie.

No, skutecznie. Lewactwo rządzi.
  • Gówin mówiący prawdę to rzadkość, doceńmy to.
  • Po kiego wykres, którego skala nie zaczyna się normalnie od zera, a od 65-ciu procent?
    Mania napisal(a):
    los napisal(a):
    Gówin napisal(a):próbowałem reformować sądownictwo w taki sposób, w jaki skutecznie zreformowałem polskie uczelnie.

No, skutecznie. Lewactwo rządzi.

Nie zamiemierzam usprawiedliwiać G-wina, ale łatwiej oczyścić stajnię Augiasza, wskrzesic Łazarza a nawet odchudzić Ricardo Kalisza niż ograniczyć wpływy lewactwa w edukacji, kulturze i mediach.

I to na całym zachodnim świecie - POTUS Donald ma z tym nawet większe problemy niż my.

• Problem w tym, że on nawet nie wziął się za istniejace problemy tylko dołożył do nich kolejne.
  • edytowano January 2020
    imageJak jednak spokój, regularny przychód i pozycja społeczna degradują człowieka... Dalibyście wiarę, że na obu zdjęciach po prawej jest ten sam człowiek?
  • Wszystko mogie zrozumić ale żeby Widzewa???

👣

🐾
    🐾

• Dalsze konsekwencje rasistowskiej audycji w Dzień Dobry TVN.
    https://mobile.twitter.com/Prywaciarrz/status/1222190287457607681

Nie wiem czy prawda czy fejk ,niemniej sprawa wygląda .. poważnie.
  • Wprawdzie to częste nazwisko u Chińczyków ale imię chyba niekoniecznie. Wygląda to na dowcip.
  • ktoś tam napisal(a):
    Znany muzyk Sam Hui
    Bez jaj?

👣

🐾
    🐾

• image

Nie wiem czy naprawdę odwołał koncert w Polsce.
  • Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    ktoś tam napisal(a):
    Znany muzyk Sam Hui
    Bez jaj?

z brodą, ale parskłam
  • Wiadomosć z gwna.

" W "strefach wolnych od LGBT" mieszka już 30 proc. Polaków. Ale oburzenie wywołują tabliczki, nie homofobia
    *Wiktoria Beczek Wiktoria Beczek 29.01.2020 21:39*
    To nie happening z tabliczkami "Strefa wolna od LGBT" jest problemem, a to, że samorządy przyjmują dyskryminujące uchwały. Wielu oburza się jednak tym symbolem, bo kojarzy się z Holokaustem. I słusznie się kojarzy - ale to nie znak obok ławek, a sam pomysł, by zakazywać Żydom siadania na nich, był pierwszym krokiem do zagłady."

Zagłada LGBT ;-))
  • edytowano January 2020
  • yanusson napisal(a):
    Fajny wierszyk.
  • Wygląda jakby ktoś to pisał w terminalu.
  • Słowa sam nie ma w języku chińskim, natomiast hui i owszem. Wymawia się je hłej lub hły, w zależności od regionu. Można więc śmiało zawołać Thusk hły!
  • Chyba że byłby to Amerykanin chińskiego pochodzenia, mógłby wtedy mieć imię anglosaskie i chińskie nazwisko :-)
  • No słabo że pierwszy artysta masowy z Dalekiego Wschodu który wzbudza takie emocje na Zachodzie to musiał być Hui. Pech taki.
  • Mania napisal(a):
    Żona kunia ma pomysła https://twitter.com/BarbaraGiertych/status/1220703769417207808
    "ładnie oprawiona" :DDD. Kwaśniewska byłaby pod wrażeniem, Beza 2.
  • brexitowa reklama sklepu komputerowego

image
  • Jak podaje „Bild”, zaledwie 20 proc. pojazdów Puma należących do niemieckiej armii jest sprawnych. Dowództwo musiało wykazać się kreatywnością w czasie ćwiczeń.W efekcie na ćwiczeniach zabrakło sprzętu i żołnierze musieli udawać, że zwykłe samochody są wozami bojowymi.
    (..)
    Tamtejsze media bezlitośnie przypominają, że jeszcze bardziej zawstydzająca sytuacja miała miejsce podczas ćwiczeń NATO w 2014 roku w Norwegii. Niemieccy żołnierze musieli używać pomalowanych mioteł jako broni.
    Źródło
  • lotniczej?
  • los napisal(a):
    lotniczej?
    Nie wiem ;) ale Bareja ma się dobrze.

• ms.wygnaniec napisal(a):
    Jak podaje „Bild”, zaledwie 20 proc. pojazdów Puma należących do niemieckiej armii jest sprawnych.
    Wierzycie w to? Niemieckie media znane sa z tego ze bardzo sie pilnuja by nie pisac nic co rozmija sie z niemiecka racja stanu.

• uhrr napisal(a):
    ms.wygnaniec napisal(a):
    Jak podaje „Bild”, zaledwie 20 proc. pojazdów Puma należących do niemieckiej armii jest sprawnych.
    Wierzycie w to? Niemieckie media znane sa z tego ze bardzo sie pilnuja by nie pisac nic co rozmija sie z niemiecka racja stanu.

To samo Niemcy z Der Ohnetu piszą o naszej armii.

• własnie zalważylam, ze to dzial "humer"
  • peterman napisal(a):
    uhrr napisal(a):
    ms.wygnaniec napisal(a):

To samo Niemcy z Der Ohnetu piszą o naszej armii.

ba! Wiadomo, ze rzady pisu sa nieszczesciem
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.