Po kiego wykres, którego skala nie zaczyna się normalnie od zera, a od 65-ciu procent?
Mania napisal(a):
los napisal(a):
Gówin napisal(a):próbowałem reformować sądownictwo w taki sposób, w jaki skutecznie zreformowałem polskie uczelnie.
Coś o gówinowej "reformie" wiemy.
No, skutecznie. Lewactwo rządzi.
Nie zamiemierzam usprawiedliwiać G-wina, ale łatwiej oczyścić stajnię Augiasza, wskrzesic Łazarza a nawet odchudzić Ricardo Kalisza niż ograniczyć wpływy lewactwa w edukacji, kulturze i mediach.
I to na całym zachodnim świecie - POTUS Donald ma z tym nawet większe problemy niż my.
Jak jednak spokój, regularny przychód i pozycja społeczna degradują człowieka... Dalibyście wiarę, że na obu zdjęciach po prawej jest ten sam człowiek?
" W "strefach wolnych od LGBT" mieszka już 30 proc. Polaków. Ale oburzenie wywołują tabliczki, nie homofobia *Wiktoria Beczek Wiktoria Beczek 29.01.2020 21:39* To nie happening z tabliczkami "Strefa wolna od LGBT" jest problemem, a to, że samorządy przyjmują dyskryminujące uchwały. Wielu oburza się jednak tym symbolem, bo kojarzy się z Holokaustem. I słusznie się kojarzy - ale to nie znak obok ławek, a sam pomysł, by zakazywać Żydom siadania na nich, był pierwszym krokiem do zagłady."
Jak podaje „Bild”, zaledwie 20 proc. pojazdów Puma należących do niemieckiej armii jest sprawnych. Dowództwo musiało wykazać się kreatywnością w czasie ćwiczeń.W efekcie na ćwiczeniach zabrakło sprzętu i żołnierze musieli udawać, że zwykłe samochody są wozami bojowymi. (..) Tamtejsze media bezlitośnie przypominają, że jeszcze bardziej zawstydzająca sytuacja miała miejsce podczas ćwiczeń NATO w 2014 roku w Norwegii. Niemieccy żołnierze musieli używać pomalowanych mioteł jako broni.
Komentarz
Natomiast co do meritum, to mi się wypowiedź Mesje Gowę kojarzy z jaruzelowym "socjalizmu będziemy bronić jak niepodległości" ;-)
Nie zamiemierzam usprawiedliwiać G-wina, ale łatwiej oczyścić stajnię Augiasza, wskrzesic Łazarza a nawet odchudzić Ricardo Kalisza niż ograniczyć wpływy lewactwa w edukacji, kulturze i mediach.
I to na całym zachodnim świecie - POTUS Donald ma z tym nawet większe problemy niż my.
👣
🐾
🐾
https://mobile.twitter.com/Prywaciarrz/status/1222190287457607681
Nie wiem czy prawda czy fejk ,niemniej sprawa wygląda .. poważnie.
👣
🐾
🐾
Nie wiem czy naprawdę odwołał koncert w Polsce.
" W "strefach wolnych od LGBT" mieszka już 30 proc. Polaków. Ale oburzenie wywołują tabliczki, nie homofobia
*Wiktoria Beczek Wiktoria Beczek 29.01.2020 21:39*
To nie happening z tabliczkami "Strefa wolna od LGBT" jest problemem, a to, że samorządy przyjmują dyskryminujące uchwały. Wielu oburza się jednak tym symbolem, bo kojarzy się z Holokaustem. I słusznie się kojarzy - ale to nie znak obok ławek, a sam pomysł, by zakazywać Żydom siadania na nich, był pierwszym krokiem do zagłady."
Zagłada LGBT ;-))
https://samchui.com/about-sam-chui/
ba! Wiadomo, ze rzady pisu sa nieszczesciem