romeck napisal(a): w triduum i Wielkanoc obostrzenia takie same jak teraz: 1 wierny na 15 mkw (świątyni)
tak też sporo księży informuje nie mówią przy tem, ile metrów świątynia liczy, inżynierów i matematyków mało, to i ludzi ponad limit sporo co jednak cieszy
- Jestem człowiekiem doświadczonym w walkach. Akurat nie bokserskich, ale pamiętajmy, że w boksie bardzo ważna jest głowa. U mnie sfera mentalna jest bardzo mocna. Mam mentalność zwycięzcy. Ze strachem potrafię sobie radzić - mówi w rozmowie ze Sport.pl Kazimierz Marcinkiewicz, były premier, który w czerwcu zawalczy z Rafałem Collinsem podczas charytatywnej gali sportów walki.
- Jestem człowiekiem doświadczonym w walkach. Akurat nie bokserskich, ale pamiętajmy, że w boksie bardzo ważna jest głowa. U mnie sfera mentalna jest bardzo mocna. Mam mentalność zwycięzcy. Ze strachem potrafię sobie radzić - mówi w rozmowie ze Sport.pl Kazimierz Marcinkiewicz, były premier, który w czerwcu zawalczy z Rafałem Collinsem podczas charytatywnej gali sportów walki.
Chyba że...
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
W telefonie może być aplikacja "nie przeszkadzać". U mnie jest i ustawiłem sobie, że od 21:00 do 6:00 telefon nie wydaje żadnych dźwięków z wyjątkiem dzwonka, gdy dzwonią osoby z listy ulubionych.
ale od razu widać (kiedy się czyta), że artykuł sponsorowany, czyli napisany przez 'zespół marketingu'. Ciekawe, ile osób (dziewczyn) się na to nabiera.
Oczywiście, rozumiem, że chodzi o to, że taka reklama poszła...
Wardenga wspominał kiedyś że rozmawiał z takimi dziewczynami o zarobkach żeby się zorientować co do skali, i to jest ściema. One zarabiają na poziomie zbliżonym do YouTube czy 1-2 tysiące za milion wyświetleń, tak że dobrze zarabiają tylko nieliczne gwiazdy.
Komentarz
nie mówią przy tem, ile metrów świątynia liczy,
inżynierów i matematyków mało, to i ludzi ponad limit sporo
co jednak cieszy
Jak nie sprawy w PiS to zlewy.
I zaostrzenie zakazu zgromadzeń co może godzić w msze "polowe".
👣
🐾
🐾
Gdy działacz PO obsługujący Twittera nie wie co to trolling . Autorem twitta oczywiście człowiek-bóbr nie Budka .
Kazimierz Marcinkiewicz przed walką: Rafał Collins poprosił mnie o najtrudniejszą rzecz na świecie
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
https://www.facebook.com/watch/?v=440361723693545
(tak myślę)
Żadna tam reklama kontekstowa typu kumpello, normalny artykuł sponsorowany opublikowany na kodziarskim portalu.
Ciekawe, ile osób (dziewczyn) się na to nabiera.
Oczywiście, rozumiem, że chodzi o to, że taka reklama poszła...