Skip to content

Humer

1301302304306307456

Komentarz

• w triduum i Wielkanoc obostrzenia takie same jak teraz: 1 wierny na 15 mkw (świątyni)
  • romeck napisal(a):
    w triduum i Wielkanoc obostrzenia takie same jak teraz: 1 wierny na 15 mkw (świątyni)
    tak też sporo księży informuje
    nie mówią przy tem, ile metrów świątynia liczy,
    inżynierów i matematyków mało, to i ludzi ponad limit sporo
    co jednak cieszy
  • Strachy na lachy.

Jak nie sprawy w PiS to zlewy.
  • romeck napisal(a):
    w triduum i Wielkanoc obostrzenia takie same jak teraz: 1 wierny na 15 mkw (świątyni)
    Na 20 m2. Więc 3/4 obecnej liczby wiernych.
    I zaostrzenie zakazu zgromadzeń co może godzić w msze "polowe".
  • edytowano March 2021
    .
  • nie jestem pewien, czy mi dobrze wyszedł humor:

image
  • link do postu na TT z - usuniętym już! - wideowpisem prezydenta Lecha Wałesy. W czasie "on" wchodzi Danuta: "Rodziną się, kurde, zajmij!" ;)

• Danka górą!
  • Nieśmiało przypominam, że Bolek ma osobny wątek tutej.

👣

🐾
    🐾

• edytowano March 2021
    image

Gdy działacz PO obsługujący Twittera nie wie co to trolling . Autorem twitta oczywiście człowiek-bóbr nie Budka :).
  • Podobno Amerykanie już lecieli z pomocą w odblokowaniu Kanału Sueskiego: image
  • https://bi.im-g.pl/im/46/a9/19/z26908998IH,Kazimierz-Marcinkiewicz-i-Rafal-Collins-stana-do-w.jpg
    Kazimierz Marcinkiewicz przed walką: Rafał Collins poprosił mnie o najtrudniejszą rzecz na świecie

- Jestem człowiekiem doświadczonym w walkach. Akurat nie bokserskich, ale pamiętajmy, że w boksie bardzo ważna jest głowa. U mnie sfera mentalna jest bardzo mocna. Mam mentalność zwycięzcy. Ze strachem potrafię sobie radzić - mówi w rozmowie ze Sport.pl Kazimierz Marcinkiewicz, były premier, który w czerwcu zawalczy z Rafałem Collinsem podczas charytatywnej gali sportów walki.
  • Yes! Yes! Yes!
  • ethanol napisal(a):
    https://bi.im-g.pl/im/46/a9/19/z26908998IH,Kazimierz-Marcinkiewicz-i-Rafal-Collins-stana-do-w.jpg
    Kazimierz Marcinkiewicz przed walką: Rafał Collins poprosił mnie o najtrudniejszą rzecz na świecie

- Jestem człowiekiem doświadczonym w walkach. Akurat nie bokserskich, ale pamiętajmy, że w boksie bardzo ważna jest głowa. U mnie sfera mentalna jest bardzo mocna. Mam mentalność zwycięzcy. Ze strachem potrafię sobie radzić - mówi w rozmowie ze Sport.pl Kazimierz Marcinkiewicz, były premier, który w czerwcu zawalczy z Rafałem Collinsem podczas charytatywnej gali sportów walki.
    Chyba że...

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• No dopsze, ale to widzieliscie? :)) :))

• Beło :-) Na poprzedniej stronie.
  • Może drugi raz weszła? :)
  • Bez wejść Danki nie miałby tylu "wejść" na stronę.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Ten OLX mnie wnerwia bo przysyłają o nieludzkich porach sms-y z reklamami.
  • W telefonie może być aplikacja "nie przeszkadzać". U mnie jest i ustawiłem sobie, że od 21:00 do 6:00 telefon nie wydaje żadnych dźwięków z wyjątkiem dzwonka, gdy dzwonią osoby z listy ulubionych.
  • I budzika ;)
  • Brzost napisal(a):
    Ten OLX mnie wnerwia bo przysyłają o nieludzkich porach sms-y z reklamami.
    ale tzn że dałeś na OLX zgodę na njusy esemesem! odhaczyć
    (tak myślę)
  • No, chyba, że Brzost nie może włączyć "nie przeszkadzam" z tego samego powodu, dla którego McMurphy nie nosi czapki.
  • To nie mój telefon tylko Małżonki. Ja mam starożytny model i mało kto go molestuje. Ale podpowiem :-)
  • edytowano April 2021
    Złoto! A w dodatku autentyk :-)
    Żadna tam reklama kontekstowa typu kumpello, normalny artykuł sponsorowany opublikowany na kodziarskim portalu.

bongacams

• ale od razu widać (kiedy się czyta), że artykuł sponsorowany, czyli napisany przez 'zespół marketingu'.
    Ciekawe, ile osób (dziewczyn) się na to nabiera.

Oczywiście, rozumiem, że chodzi o to, że taka reklama poszła...
  • Wardenga wspominał kiedyś że rozmawiał z takimi dziewczynami o zarobkach żeby się zorientować co do skali, i to jest ściema. One zarabiają na poziomie zbliżonym do YouTube czy 1-2 tysiące za milion wyświetleń, tak że dobrze zarabiają tylko nieliczne gwiazdy.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.