Najlepsze wszelako sa inwestycje w youngtimery, Jako że jeden kolo wpisał se w CV, że się tym interesuje, to go zagadłem. I się dowiedziawszy, że to są take auteczka względnie nowe, w których widzimy tęgi potencjał na to, że staną się oldtimerami. Powiedzmy, że kupujemy dziesięcioletnie auto za dychę, sto lat je pucujemy -- i już możemy odsprzedać frajerom za stówę!
Youngtimery to tak 20 lat. Pomysł dobry ale xnaleźć w dobrym stanie to paaanie. Taka Multipla, to będzie super wartosciowe auto, już jest, znaczy nie jest bo wszystkie zgniły.
Marta Lempart dała Lewicy ultimatum: 48 godz. na zerwanie porozumienia z PiS. Jeśli tego nie zrobią - Lemparty będą pytać każdego lewicowca czy wolą iść z Tuleją czy z Pawłowicz. )
Mania napisal(a): Marta Lempart dała Lewicy ultimatum: 48 godz. na zerwanie porozumienia z PiS. Jeśli tego nie zrobią - Lemparty będą pytać każdego lewicowca czy wolą iść z Tuleją czy z Pawłowicz. )
Przemko napisal(a): Youngtimery to tak 20 lat. Pomysł dobry ale xnaleźć w dobrym stanie to paaanie. Taka Multipla, to będzie super wartosciowe auto, już jest, znaczy nie jest bo wszystkie zgniły.
Mania napisal(a): Marta Lempart dała Lewicy ultimatum: 48 godz. na zerwanie porozumienia z PiS. Jeśli tego nie zrobią - Lemparty będą pytać każdego lewicowca czy wolą iść z Tuleją czy z Pawłowicz. )
To pytanie zadajemy sobie właściwie od roku, ale okazuje się, że wszystko zależy od humorów i ruchów Saturna...
Zadałem sobie trud przeczytania.
Kiedy skończy się pandemia? Tropem jest koniunkcja. Saturn - Pluton z 2020 roku. Otóz poprzednia taka koniunkcja miała miejsce w 1983 i przyniosła pandemicze AIDS, która do tej pory nie została wykorzeniona.
Konkluzja jest taka, że kowid nie zniknie...
A piszę/ cytuję, bo rok temu ten astrolog pisał, że "Jowisz - Saturn zeszły się w koniunkcję i weszły razem do znaku Wodnika. Znak Wodnika obiecuje wolność, postęp techniczny i duchowy. ... Szczepionki do końca roku wygaszą pandemię."
romeck: czekam na jakąś ciekawą koniunkcję i erę w 2022... wasz prassówkarz (Wróżka, 202105-17)
""Czego nie zrozumieliście z jesiennego postulatu mówiącego o tym, że PiS ma wyp***dalać?" - pyta Ogólnopolski Strajk Kobiet posłów Lewicy. "Macie 24 godziny na deklarację o zerwaniu/nienawiązywaniu koalicji z PiS w sprawie głosowania nad Funduszem Odbudowy" - podkreśla organizacja."
Nie żyje hiszpański aktor Juan Joya Borja, znany także jako "El Risitas". Choć występował w serialach i filmach, największą popularność przyniósł mu fragment wywiadu i jego charakterystyczny śmiech. Od zeszłego roku poważnie chorował. Miał 65 lat.
Ale wczoraj to dałem sobie ostro w gaz.. Zgadałem się ze znajomymi na urlop i to był strzał w dziesiątkę słońce - ciepło, piękna pogoda.
Zrobiliśmy sobie ognisko nad wisłą na piaskach. Wszędzie pełno drewna i jeszcze ktoś naścinał takiego chrustu usypując co kilka metrów *kopce z gałązek*. Nawet specjalnie to ogniska nie podtrzymywało bo buchnęło i po gałęziach. No ale spaliliśmy wszystko, więc nie będzie musiał już ktoś tego sprzątać.
Chociaż potem chodziło mi po głoswie, że może to do czegoś było potrzebne.
Komentarz
Jeśli tego nie zrobią - Lemparty będą pytać każdego lewicowca czy wolą iść z Tuleją czy z Pawłowicz.
)
Mają też Polonezy i Maluchy w automacie
A piszę/ cytuję, bo rok temu ten astrolog pisał, że "Jowisz - Saturn zeszły się w koniunkcję i weszły razem do znaku Wodnika. Znak Wodnika obiecuje wolność, postęp techniczny i duchowy. ... Szczepionki do końca roku wygaszą pandemię."
romeck: czekam na jakąś ciekawą koniunkcję i erę w 2022...
wasz prassówkarz (Wróżka, 202105-17)
Tylko, że to jest kolejne już z ostatnich dni ultimatum tej Pani.
#StrajkKobiet
@strajkkobiet
Zegar tyka, 24 godziny minęły. Pytamy, żądamy działań i odpowiedzi, nie konferencji prasowych i przepychanek w mediach.
Więcej: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6171426216216658&id=1539769832715676&sfnsn=mo
Ikonowicz o lemparcie:
Albo obie rzeczy na raz.
Ale wczoraj to dałem sobie ostro w gaz.. Zgadałem się ze znajomymi na urlop i to był strzał w dziesiątkę słońce - ciepło, piękna pogoda.
Zrobiliśmy sobie ognisko nad wisłą na piaskach. Wszędzie pełno drewna i jeszcze ktoś naścinał takiego chrustu usypując co kilka metrów *kopce z gałązek*. Nawet specjalnie to ogniska nie podtrzymywało bo buchnęło i po gałęziach. No ale spaliliśmy wszystko, więc nie będzie musiał już ktoś tego sprzątać.
Chociaż potem chodziło mi po głoswie, że może to do czegoś było potrzebne.
👣
🐾
🐾
na tt piszo, że on na bank jest z Platformy.