Skip to content

Humer

1314315317319320456

Komentarz

• edytowano July 2021

Redaktor Wojciech Kowalski donosi:
    image
  • Hola, hola...jaką płeć?
    Biologiczną?
    Genderowską?
    Plynną?
  • Jest to jeden z naszych priorytetów, ale nie na najbliższy czas.

Profesor minister Czarnek ma bardzo właściwe poglądy ale poza tym niestety jest idiotą.
  • Foliarze w III Rzeszy
    image
  • los napisal(a):
    Jest to jeden z naszych priorytetów, ale nie na najbliższy czas.

Profesor minister Czarnek ma bardzo właściwe poglądy ale poza tym niestety jest idiotą.
    +10
  • A co nowego powiedział, bo nie jestem na bieżąco?
  • loslos
    edytowano August 2021
    Toż jest: Jest to jeden z naszych priorytetów, ale nie na najbliższy czas.

Nie uwiódł cię urok tego stwierdzenia? Ktoś taki musiał się upić wódką bezalkoholową.

Dla niedokształconych w łacinie (nie ma takich na forum ale mogą to czytać też inni): prior znaczy wcześniejszy.
  • los napisal(a):

Nie uwiódł cię urok tego stwierdzenia? Ktoś taki musiał się upić wódką bezalkoholową.

Dla niedokształconych w łacinie (nie ma takich na forum ale mogą to czytać też inni): prior znaczy wcześniejszy.
    To nie ulega frekwencji i nie jest to dla nas żadnym nihil novi.
  • Może się wzoruje na Violetcie Kubasińskiej? :-D
  • To zdecydowanie w stylu Violi Kubasińskiej. Niestety, to prawdziwy minister. Nasz.
  • edytowano August 2021
    A tak mówiąc Gregorem Schetynescu - może w obecnych czasach się po prostu paradygmat łaciński rozp...ił? Sorry, takie mamy signum temporis.
  • los napisal(a):

OK, nie zobaczyłem cudzysłowu ;-)
  • Są priorytety priorytetowe i są priorytety niepriorytetowe. To paradoksalne stwierdzenie podobnie jak na przykład oczywista oczywistość, większa połowa lub cofanie się do przodu.
  • W każdym razie grunt żeby plusy dodatnie nie przesłoniły nam plusów ujemnych.
  • Pierwsza transseksualna osoba podczas igrzysk poniosła klęskę
    Transpłciowy sportowiec był jednym z faworytów zawodów w kategorii wagowej powyżej 87 kilogramów. Jego występ okazał się jednak kompletną klęską. Hubbard nie zaliczył ani jednego udanego podniesienia. "Zerwał" próby na 120 kg, a następnie dwa razy na 125 kg. W drugim podejściu dwóch z trzech sędziów nie zaliczyło próby z uwagi na łokieć, który nie był do końca wyprostowany.

Wygrała reprezentantka Chin. Li Wenwen ustanowiła rekord olimpijski podnosząc 140 kg

https://dorzeczy.pl/sport/193576/chodzi-o-konkurs-w-podnoszeniu-sztangi.html

hłehłehłe
  • Michał5 napisal(a):
    Pierwsza transseksualna osoba podczas igrzysk poniosła klęskę
    Transpłciowy sportowiec był jednym z faworytów zawodów w kategorii wagowej powyżej 87 kilogramów. Jego występ okazał się jednak kompletną klęską. Hubbard nie zaliczył ani jednego udanego podniesienia. "Zerwał" próby na 120 kg, a następnie dwa razy na 125 kg. W drugim podejściu dwóch z trzech sędziów nie zaliczyło próby z uwagi na łokieć, który nie był do końca wyprostowany.

Wygrała reprezentantka Chin. Li Wenwen ustanowiła rekord olimpijski podnosząc 140 kg

hłehłehłe
    W 2019 na mistrzostwach świata kobiet zajął 6 miejsce, przegrał z biologicznymi kobietami.
  • edytowano August 2021
    MarianoX napisal(a):
    Są priorytety priorytetowe i są priorytety niepriorytetowe. To paradoksalne stwierdzenie podobnie jak na przykład oczywista oczywistość, większa połowa lub cofanie się do przodu.
    Hłe, hłe :D
    Pierwsza kolejność przed innymi pierwszymi kolejnościami.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• skandal! Jawna dyskryminacja! Powinni z mety przyznać onemu medal. Złoty! Że też ten świat sportu nie nadąża. Musowo do poprawki, albo zakazać igrzysk olimpijskich. :))
  • edytowano August 2021
    Powinni też zdyskwalifikowac naszych "złotych" sprinterów.

Jak byk stoi "sztafeta mieszana" a w polskim składzie - sami biali. Skandal!
  • MarianoX napisal(a):
    los napisal(a):

To nie ulega frekwencji i nie jest to dla nas żadnym nihil novi.
    Zgadzam się z ministrem w większej połowie.
    A w tej mniejszej nie mam zdania.
  • Michał5 napisal(a):
    Pierwsza transseksualna osoba podczas igrzysk poniosła klęskę

hłehłehłe
    trans-łokieć!
  • Jak kto jest mężczyzną a twierdzi, że jest kobietą ostatecznie zostaje "transseksualną osobą" i jest...jest... nowocześnie.
  • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4478173295566332&id=118497041534001

po ośmiuset latach od wybudowania kościoła (dziś anglikański loł-czercz), dobudowano antresolę a na niej kawiarenkę, (d)oświetlono i ...
    koniecznie zobaczcie, co odkryto! A było ukryte WYŁĄCZNIE w cieniu (mroku poddasza).

;)
    potem wkleję fotkę
  • Z życia wzięte.
    Pojechawszy ja wczoraj na wieś do znajomego blacharza, bo miawszy coś do zreperowania. Na jeich podwórku były dzieci, a wśród nich krążył pies rasy przedziwnej; tułów powiększonego czarnego jamnika, a sympatyczna morda jakby od buldoga. Takiego cudactwa nie widziałam jako żywo.
    - Jak się nazywa wasz piesek - spytałam
    - Kliford - odrzekła dziewczynka.
    - Pisze się Clifford - poinformował jej starszy brat.
  • Mania napisal(a):
    Ileż ja kiedyś zgadywałem o co chodzi córce gdy wołała "Pifol!" :)
  • Kuba_ napisal(a):
    Mania napisal(a):
    ...a wystarczyłoby spytać jak się pisze!
  • Kuba_ napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Znaczy, że to jest popularne imię dla psów? Łomatko!
  • Mania napisal(a):
    Kuba_ napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Znaczy, że to jest popularne imię dla psów? Łomatko!

Nieee... Taka była baja w telewizji, o wielkim czerwony psie Pifolu, pisze się Clifford.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.