Skip to content

Humer

1312313315317318456

Komentarz

• Pani_Łyżeczka napisal(a):
    Ja mam często takie sytuacje na aukcjach firmowych w pt:

Vegatarian menu, please?
    Are you vegatarian!?!?!
    No, Catholic And I'm fastnig.*

Na Hindusach i Muslimach nie robi to zbytniego wrażenia a mina np Holendrów czy innych Angoli sprawia, że piątek zaczyna być dobrą zabawą (szatan ;)). Samo słowo poszczę wprawia ich w mieszaninę wstydliwego zakłopotania i chyba lekkiego strachu.

*Wegetariańskie menu poproszę.
    Jesteś wegetarianką!?
    Nie, katolikiem i poszczę.
    Hugses & kisses
  • "Lider PiS podczas czwartkowego oświadczenia zwrócił uwagę, że w ostatnich dniach pisano, że klub PiS ma poniżej 230 posłów. – Od tej chwili można powiedzieć, że ma z powrotem 230, sądzę że niedługo będzie miał więcej – mówił.

Poinformował jednocześnie, że poseł Lech Kołakowski, który jesienią opuścił PiS, „przechodzi z powrotem do naszego klubu”. – Co prawda już jako przedstawiciel Partii Republikańskiej, ale przechodzi z powodów merytorycznych. Zabiegał o pewne sprawy dla polskiego rolnictwa, my postanowiliśmy, że te postulaty są naprawdę warte nie tylko zastanowienia, ale także przyjęcia i to jest ta merytoryczna płaszczyzna naszego porozumienia – powiedział Kaczyński."
  • Naprawdę musiał Pan Prezes z tą piątką dla zwierząt wyskakiwać? W sumie cała sprawa kojarzy się ze starym szmoncesem o cadyku w Leżajsku.
  • edytowano July 2021
    los napisal(a):
    Naprawdę musiał Pan Prezes z tą piątką dla zwierząt wyskakiwać? W sumie cała sprawa kojarzy się ze starym szmoncesem o cadyku w Leżajsku.
    Nieważne jaki kolor ma koza, grunt żeby myszy łapała.
  • peterman napisal(a):
    los napisal(a):
    Naprawdę musiał Pan Prezes z tą piątką dla zwierząt wyskakiwać? W sumie cała sprawa kojarzy się ze starym szmoncesem o cadyku w Leżajsku.
    Nieważne jaki kolor ma koza, grunt żeby myszy łapała.
    Rabbi z Szang Chaju
  • trep napisal(a):
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Spotkanie z Tuskiem w Szczecinie?
  • Positive.
  • Uniwersytety III wieku to niezawodne zaplecze placformy.
  • Mania napisal(a):
    Uniwersytety III wieku to niezawodne zaplecze placformy.
    Mam takie 2 dalsze ciocie w wieku 60-ciu paru lat wpatrzone od lat w Donalda i zapewne nie tylko ja,
  • Prof. Krzemiński odkrył nawet że jakaś część kobiet słuchających Radia Maryja jest zakochana w Tusku.
  • Mam znajomą starszą panią, bardzo zacną, która była zakochana w Tusku 30 lat temu :-)
    Czasem mam ochotę jej to przypomnieć, ale że spotykamy się głównie na pogrzebach wspólnych znajomych, to jakoś tak... nie uchodzi ;-)
  • Też zakochanych w Tusku 30 lat temu?
  • Niekoniecznie. Znajomi z pracy byli bardzo pluralistyczni. Pełne spektrum :-)
  • rdr napisal(a):
    https://en.wikipedia.org/wiki/Intellectual_dark_web

:)
    Dobre. Peterson się załapał jak widzę .
  • rdrrdr
    edytowano July 2021
    https://wiadomosci.wp.pl/wolnosc-to-wynalazek-boga-nie-diabla-6032023303476353a

EDIT: znalezione na portalu ze smiesznymi obrazkami

EDIT2: ,,Dawanie ludziom nadziei i satysfakcji z bycia Polakiem jest być może najważniejszym obowiązkiem polityka. Dużo ważniejszym niż techniki prywatyzacyjne czy perfekcyjne ustawy. Przywództwo musi płynąć z doświadczenia i serca. Jeśli się chce być przywódcą, trzeba mieć poczucie odpowiedzialności za wspólnotę, a nie za jednostkę.''

EDIT3: ,,Liberalizm nie ma nic wspólnego z paradami gejów. John Stuart Mill przewracałby się w grobie, gdyby wiedział, że jego ukochany liberalizm jest używany jako legitymizacja dla takich zachowań. My jesteśmy ze szkoły de Tocqueville’a, a nie francuskich radykałów, dla których wolność oznacza prawo do deformacji podstawowych zasad.''
  • A to co? Dyskusja linkami?
    ;))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• SigmundvonBurak napisal(a):
    Dobre. Peterson się załapał jak widzę .
    poza nim sami starosakonni
    In a New York Times editorial, Bari Weiss listed individuals associated with the intellectual dark web which include:[1][11]

Ayaan Hirsi Ali
    Jonathan Haidt
    Sam Harris
    Heather Heying
    Claire Lehmann
    Douglas Murray
    Maajid Nawaz
    Jordan Peterson
    Steven Pinker
    Joe Rogan
    Dave Rubin
    Ben Shapiro
    Michael Shermer
    Debra W. Soh
    Christina Hoff Sommers
    Bret Weinstein
    Eric Weinstein

• Za wszystkim ...
  • edytowano July 2021
    to stara metoda,
    po wejściu USA do wojny nr 2 zatrudnili ludzi z holly wood do pisania treści patriotycznych i prowojennych
    btw znikło ponad 50% Niemców w stanach, reszta nie okazywała publicznie przywiązania do krajów pochodzenia prezydenta Trumpa
  • edytowano July 2021
    :D

image
  • https://scontent.fpoz4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/204203632_4088338687948749_2655199198844603479_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_rgb565=1&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Jgs-CCTCSCQAX9OeqSt&_nc_ht=scontent.fpoz4-1.fna&oh=883ae77d38061d6b62478326ede43fa2&oe=60EA6A27

W mediach społecznościowych pojawiło się zdjęcie, na którym uchwycono, jak jeden z liderów Konfederacji, Janusz Korwin-Mikke, w samej bieliźnie wychodzi ze sklepu. Z zajścia polityk wytłumaczył się w rozmowie z portalem Interia.

- „Przy robocie w ogródku wyskoczyłem na chwilkę coś kupić. Nie chciało mi się ubierać, bo ubieranie ze złamanym palcem jest trudne. Żona mnie podwiozła, wyskoczyłem i wróciłem do domu”
  • Hitler kaputt ale dr Goebbels ciągle żywy.
  • Oczywiście mowa szatana: łączenie "pro abo" z sercem.
  • edytowano July 2021
    trep napisal(a):
    Oczywiście mowa szatana: łączenie "pro abo" z sercem.
    Celne spostrzeżenie - przewrotna, lucyferyczna Mowa Węża, coś w stylu orwellowskiego Ministerstwa Miłości, czy też Aibeit macht Frei.
  • Przemko napisal(a):
    :D

image
    Fundacja bez kodzików! ;)
  • trep napisal(a):
    image
    Czy ja widzę Kaję Godek?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.