A ta moja wypowiedź służy temu, by nie zwiększyła się nam liczbavwyborców. Bo gdyby, nie daj Boże, dostalim się do sejmu i jeszcze dostalim propozycję wejścia do koalicji rządzącej, to trzeba by zacząc gadać co innego, czyli mnie by wyrzucono. A tak se gadamy. A te gadanie powtarzają nasi wyborcy. I jeszcze w to wierzą.
ojacie! 1. tweet na Twitterze 2. trzeba otworzyć tweeta w przeglądarce ,, czyli skopiować link (ja: firefox mobile), 3. kliknąć na zdjęcie i 4. wtedy dopiero skopiować adres obrazka... 5. i wkleić na fforum
Ja zaś w ramch tut. wątka obaczyłem chómorystyczne zestawienie dwóch fotogramów:
I wicie, co jest naybarziey chómorystyczne? Otóż nie to, że to tenże sam modello wiertaliota se leci w Sajgonie (fot. 1) i w Afganistanie w czornom tiulpanie (fot. 2), bo to to każda melepeta ze mną na czele zoczyć może, ale otóż to, że jest to ściśle ten sam wiertaliot, z tym samym numerem seryjnym, po gruntownym remoncie.
Otóż to jest dobra inżynieria i nawet 90 lat może służyć ku chwale swej ojczyzny!
los napisal(a): Czyli w dziedzinie wiertaliotów postępu niet.
Nie tylko. Taki Boeing 747 lata do dziś. A na przykład wojskowy B-52 ( budowany w latach 1952-1962) wciąż w użyciu. Jak coś zadowala generałów i budżet, to się pucuje. Opory przed nowinkami znikaja tylko na poważnych wojnach, a i to nie zawsze.
popatrz pan, mocarstwo, a nie zmieniło nazw po porzednich właścicielach no , może przetłumaczyli Wielikij na Great
Minęło co najmniej siedem lat, odkąd na Alasce wybuchły jednocześnie trzy wulkany - dodał Loewen. Wulkany – Pavlof, Great Sitkin i Semisopochnoi – są objęte obecnie "pomarańczowym" alarmem, co oznacza, że wulkan może potencjalnie wybuchnąć lub trwają erupcje z niewielką emisją popiołu - według Alaska Volcano Observatory.
Komentarz
Niestety jest ich trochę w schroniskach, chyba nie wszystkie spełniły oczekiwania.
/romeck: z twittera nie da się wkleić obrazu; tylko goły link/
A tak se gadamy. A te gadanie powtarzają nasi wyborcy. I jeszcze w to wierzą.
https://pbs.twimg.com/media/E8a77a6WYAAkVEw?format=jpg&name=medium
ojacie!
1. tweet na Twitterze
2. trzeba otworzyć tweeta w przeglądarce ,, czyli skopiować link (ja: firefox mobile),
3. kliknąć na zdjęcie i
4. wtedy dopiero skopiować adres obrazka...
5. i wkleić na fforum
Stęskniłem się za Tobą
Te dramy internetowe to dla mnie zawsze będzie przedszkole. Jeszcze na tych stronkach społecznościowych na dobitkę.
Prawo do nie zostania zbanowanym. lol
Witaj Notto!.
Stęskniłem się za Tobą
<:-P
Wtem! Temacie
Jedna miała do głowy przyczepione takie coś:
Tylko że kolor był niebieski tego kryształu. I to było naprawdę spore. Tak na 30cm.
Nawet się nie kryłem, parsknąłem smiechem. Jak ktoś uparł się aby zrobić z siebie idiotę to sam sobie jest winny.
Mieszkam w Warszawie, to powinno pewne sprawy tłumaczyć. Niebieskiego pojęcia nie mam co to miało oznaczać/ wyrażać etc.
I wicie, co jest naybarziey chómorystyczne? Otóż nie to, że to tenże sam modello wiertaliota se leci w Sajgonie (fot. 1) i w Afganistanie w czornom tiulpanie (fot. 2), bo to to każda melepeta ze mną na czele zoczyć może, ale otóż to, że jest to ściśle ten sam wiertaliot, z tym samym numerem seryjnym, po gruntownym remoncie.
Otóż to jest dobra inżynieria i nawet 90 lat może służyć ku chwale swej ojczyzny!
a u nasz rej wach, że stare remontują, czołgi, wiertalioty, U-booty, samoloty
Jak coś zadowala generałów i budżet, to się pucuje. Opory przed nowinkami znikaja tylko na poważnych wojnach, a i to nie zawsze.
no , może przetłumaczyli Wielikij na Great
Minęło co najmniej siedem lat, odkąd na Alasce wybuchły jednocześnie trzy wulkany - dodał Loewen. Wulkany – Pavlof, Great Sitkin i Semisopochnoi – są objęte obecnie "pomarańczowym" alarmem, co oznacza, że wulkan może potencjalnie wybuchnąć lub trwają erupcje z niewielką emisją popiołu - według Alaska Volcano Observatory.
Saksonczyków