Skip to content

Humer

1315316318320321456

Komentarz

• dopiero teraz załapałem
  • Pardon, oto Clifford.
    image
    Niestety jest ich trochę w schroniskach, chyba nie wszystkie spełniły oczekiwania.
  • edytowano August 2021
    image

/romeck: z twittera nie da się wkleić obrazu; tylko goły link/
  • Przemko napisal(a):
    image
    A ta moja wypowiedź służy temu, by nie zwiększyła się nam liczbavwyborców. Bo gdyby, nie daj Boże, dostalim się do sejmu i jeszcze dostalim propozycję wejścia do koalicji rządzącej, to trzeba by zacząc gadać co innego, czyli mnie by wyrzucono.
    A tak se gadamy. A te gadanie powtarzają nasi wyborcy. I jeszcze w to wierzą.
  • edytowano August 2021
    https://mobile.twitter.com/antinho_/status/1425032971472588807/photo/1

https://pbs.twimg.com/media/E8a77a6WYAAkVEw?format=jpg&name=medium

image

ojacie!
    1. tweet na Twitterze
    2. trzeba otworzyć tweeta w przeglądarce ,, czyli skopiować link (ja: firefox mobile),
    3. kliknąć na zdjęcie i
    4. wtedy dopiero skopiować adres obrazka...
    5. i wkleić na fforum
  • Dzięki! :D:D:D
  • Witaj Notto!.
    Stęskniłem się za Tobą
  • edytowano August 2021
    image.

Te dramy internetowe to dla mnie zawsze będzie przedszkole. Jeszcze na tych stronkach społecznościowych na dobitkę.

Prawo do nie zostania zbanowanym. lol
  • christoph napisal(a):
    Witaj Notto!.
    Stęskniłem się za Tobą

<:-P
  • Trzeba było szybciej wątek o odchudzaniu założyć, to prędzej by wróciła i tęsknota byłaby mniejsza.
  • trep napisal(a):
    Trzeba było szybciej wątek o odchudzaniu założyć, to prędzej by wróciła i tęsknota byłaby mniejsza.
    Zapędzi nas w kozi róg
    Wtem! Temacie
  • edytowano August 2021
    Dzisiaj jechałem autobusem i widziałem cztery dziewczęra. Z tęczowymi torbami.
    Jedna miała do głowy przyczepione takie coś:

image

Tylko że kolor był niebieski tego kryształu. I to było naprawdę spore. Tak na 30cm.

Nawet się nie kryłem, parsknąłem smiechem. Jak ktoś uparł się aby zrobić z siebie idiotę to sam sobie jest winny.

Mieszkam w Warszawie, to powinno pewne sprawy tłumaczyć. Niebieskiego pojęcia nie mam co to miało oznaczać/ wyrażać etc.
  • Takie kryształki nad głową w charakterze wskaźników czegoś tam mają postacie w grze The Sims. (Co dokładnie znaczą nie wiem, bo nie grałem)
  • Latorośl donosi że kryształ pojawia się nad simem którym aktualnie ręcznie się steruje, wybiera aktywność itd
  • Kuba_ napisal(a):
    Latorośl donosi że kryształ pojawia się nad simem którym aktualnie ręcznie się steruje, wybiera aktywność itd
    Non capisco niente ;-(
  • znaczy, że podporządkowana
  • Dobre to było :)
  • Ja zaś w ramch tut. wątka obaczyłem chómorystyczne zestawienie dwóch fotogramów:
    image
    I wicie, co jest naybarziey chómorystyczne? Otóż nie to, że to tenże sam modello wiertaliota se leci w Sajgonie (fot. 1) i w Afganistanie w czornom tiulpanie (fot. 2), bo to to każda melepeta ze mną na czele zoczyć może, ale otóż to, że jest to ściśle ten sam wiertaliot, z tym samym numerem seryjnym, po gruntownym remoncie.

Otóż to jest dobra inżynieria i nawet 90 lat może służyć ku chwale swej ojczyzny!
  • nie kupili se nowych?
    a u nasz rej wach, że stare remontują, czołgi, wiertalioty, U-booty, samoloty
  • Czyli w dziedzinie wiertaliotów postępu niet.
  • christoph napisal(a):
    nie kupili se nowych?
    a u nasz rej wach, że stare remontują, czołgi, wiertalioty, U-booty, samoloty
    No bo może mają prowizję od sprzedawczyków a nie od zakładów remontowych, ci rejwachmeni.
  • edytowano August 2021
    los napisal(a):
    Czyli w dziedzinie wiertaliotów postępu niet.
    Nie tylko. Taki Boeing 747 lata do dziś. A na przykład wojskowy B-52 ( budowany w latach 1952-1962) wciąż w użyciu.
    Jak coś zadowala generałów i budżet, to się pucuje. Opory przed nowinkami znikaja tylko na poważnych wojnach, a i to nie zawsze.
  • edytowano August 2021
    popatrz pan, mocarstwo, a nie zmieniło nazw po porzednich właścicielach
    no , może przetłumaczyli Wielikij na Great

Minęło co najmniej siedem lat, odkąd na Alasce wybuchły jednocześnie trzy wulkany - dodał Loewen. Wulkany – Pavlof, Great Sitkin i Semisopochnoi – są objęte obecnie "pomarańczowym" alarmem, co oznacza, że ​​wulkan może potencjalnie wybuchnąć lub trwają erupcje z niewielką emisją popiołu - według Alaska Volcano Observatory.
  • To niemiecki pałac.
    Saksonczyków
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.