Skip to content

Humer

1316317319321322456

Komentarz

• christoph napisal(a):
    To niemiecki pałac.
    Saksonczyków
    damy im Kartę Polaka
  • KazioToJa napisal(a):
    christoph napisal(a):
    To niemiecki pałac.
    Saksonczyków
    damy im Kartę Polaka
    no wuaśnie!
    dlaczemu tylko na wschód?
  • Jožina z bagien pamiętacie jeszcze?

• W wykonaniu Metalliki? Pewnie.
  • edytowano August 2021
    Przepraszam za wulgaryzm, ale nie wiem jak wyedytować

image
  • edytowano August 2021
    Poseł Sterczewski ;

koniecznie z dźwiękiem.
  • edytowano August 2021
    image:))
    Ciekawe jak długo się ganiali.
  • Najlepsze było info, że wśród uchodźców przebywa kot, który też jak rozumiem chciał się tu do nas przedostać.
  • posix napisal(a):
    Najlepsze było info, że wśród uchodźców przebywa kot, który też jak rozumiem chciał się tu do nas przedostać.
    Sugerowano że przyszedł razem z uchodźcami z Afganistanu, taki wymuskany spaślak 10-kilowy.
  • pantelej napisal(a):
    Poseł Sterczewski ;

https://twitter.com/i/status/1430223520160681988

koniecznie z dźwiękiem.
    Z jednej strony kretyńskie zachowanie człowieka, który powinien być poważny. Ale z drugiej strony ... hmmm. W dzisiejszych czasach sam fakt, że olał pewne sprawy, biegł po coś, miał determinację, pomijając już motywację, kurdens, jest coś w tym.
  • JORGE napisal(a):
    pantelej napisal(a):
    Poseł Sterczewski ;

https://twitter.com/i/status/1430223520160681988

koniecznie z dźwiękiem.
    Z jednej strony kretyńskie zachowanie człowieka, który powinien być poważny. Ale z drugiej strony ... hmmm. W dzisiejszych czasach sam fakt, że olał pewne sprawy, biegł po coś, miał determinację, pomijając już motywację, kurdens, jest coś w tym.
    no
    chciało mu się
  • Wolę jego wyczyn od bełkotu tej blond wyzywającej SG od zbirów.
  • Mania napisal(a):
    Wolę jego wyczyn od bełkotu tej blond wyzywającej SG od zbirów.
    Może odnalazł by się jako pracownik jakiejś organizacji humanitarnej . Gdzie odnalazła by się resztą tego cyrku ?
  • Stare ale jare:

Czemu naukowiec musi mieć kochankę?
    Bo gdy żona myśli, że jest u kochanki, a kochanka sądzi, że jest z żoną, on myk, myk... myk, myk...
    i jest w bibliotece...
  • News z gw.

"Afganistan. B. brytyjski żołnierz błaga o pomoc. Próbuje opuścić kraj wraz ze 173 zwierzętami

Były brytyjski żołnierz Pen Farthing próbuje ewakuować z Afganistanu 173 psy i koty. Grupę zatrzymano jednak przed lotniskiem na wiele godzin. Mężczyzna alarmuje, że wkrótce zwierzęta zaczną umierać z gorąca. O pomoc zwrócił się nawet do rzecznika talibów."

Grupę zatrzymano przed lotniskiem. Ja nie mogę. Niezły wariat.
  • Poznałem osobę która ściągała do Warszawy koty z Donbasu. Szukała jelenii który je przygarną, nie chciała pieniędzy, nic z tych rzeczy, normalna szajba.
  • Serio jelenie opiekują się kotami?

Sprawdziłem i faktycznie.
    image
  • edytowano August 2021
    Przemko napisal(a):
    Poznałem osobę która ściągała do Warszawy koty z Donbasu. Szukała jelenii który je przygarną, nie chciała pieniędzy, nic z tych rzeczy, normalna szajba.
    Oni (rozmaici "animalsi") często to łączą z antynatalizmem i pogardą dla matek z dziećmi jako przyczyniającymi się do "przeludnienia" planety.

BDW zagadka: Kto od dawna strasznie nienawidzi ludzi i pragnie redukcji ich liczby?
  • Chciałam dodać, że im bardziej zwierzę nadaję się do zakończenia jago cierpień w humanitarny sposób tum bardziej go dręczą i torturują ratując.
  • edytowano August 2021
    Pani_Łyżeczka napisal(a):
    Chciałam dodać, że im bardziej zwierzę nadaję się do zakończenia jago cierpień w humanitarny sposób tum bardziej go dręczą i torturują ratując.
    Raz na spacerze z psem spotkałem panią z pitbulem albo amstafem, z wielką blizną na brzuchu. Pani powiedziała że pies dorwał się do worka do którego zbierali kości z obiadu dla psów na wsi, nażarł się ich i zakleszczył sobie układ trawienny, nieprzyzwyczajony do kości, bo generalnie nie jada kości. Uratowanie psa kosztowało solidne naście tysięcy złotych (10 lat temu to było) za sam zabieg chirurgiczny, plus leki itd. itp. przy szansach mniejszych niż 50% że zwierzak to w ogóle przeżyje. Co trzeba mieć w głowie żeby nie dawać takiemu psu kości do jedzenia?
  • Zasadniczo wiemy, że na tym lotnisku jest totalny chaos teraz. Ludzie którzy uciekają raczej mają w obawie swoje życie. Tymczasem wielbiciel zwierząt forsuje dorgę na lotnisko.

Tłum ludzi, a w tym zgiełku upchane rozwścieczone zwierzęta. Głodne i srające gdzie popadnie.

• trep napisal(a):
    Serio jelenie opiekują się kotami?

Sprawdziłem i faktycznie.
    image
    Nasz pies (york) opiekował się małą sarną z obciętą (przez kombajn) łapką. Na codzień - kanapowiec, spał z nią w szałasie i lizał jej ranę dopóki się nie zagoiła. Pozwalał jej też jeść swoje jedzenie. Btw Tato był jak ten york, normalnie miał fioła na punkcie kwiatów i krzewów, a gdy Basia obgryzła już prawie wszystkie liście i kwiaty, patrzył na to z uśmiechem i mówił, że Basi wszystko wolno. :-)
  • Basie już tak mają, że ma się do nich słabość :-)
  • Bix Aliu napisal(a):
    Amerykańscy żołnierze, bohaterowie których straciliśmy wczoraj, oddali życie za wolność i bezpieczeństwo innych. Dopadniemy tych, którzy są za to odpowiedzialni. Nie wybaczymy i nie zapomnimy. Nie ugniemy się - będziemy kontynuować ewakuację.
    Jak to przetłumaczył Wasiukiewicz: Nie ugniemy się - będziemy nadal spierdalać.
  • edytowano August 2021
    J. Biden wczoraj mówił o zamachowcach z lotniska w Kabulu "Dopadniemy was, zapłacicie za to!"

Bystrzy obserwatorzy zauważyli, iż sęk w tym, że sprytny zamachowiec dokonał terrorystycznego procederu odziany w tak zwany pas Szahida czym dopadnięcie go znacząco utrudnił...
  • MarianoX napisal(a):
    J. Biden wczoraj mówił o zamachowcach z lotniska w Kabulu "Dopadniemy was, zapłacicie za to!"

Bystrzy obserwatorzy zauważyli, iż sęk w tym, że sprytny zamachowiec dokonał terrorystycznego procederu odziany w tak zwany pas Szahida czym dopadnięcie go znacząco utrudnił...
    Ależ go przechytrzył!
  • Spryciarz. A Amerykanie ponoć mają wysłać do Kabulu Kapitana Szwecję.
  • Wszelako, ciekawe jak to się stało, że Adi stał się idolem popkultury, tak?

https://9gag.com/gag/a2764Xw
  • A nie jest idealnym kandydatem do tej roli?
  • edytowano August 2021
    Gdybyż tylko był filosemitą to byłby idealny:

wegetarianin, antykatolik, zwolennik New Age, programowo bezdzietny w tzw. wolnym związku, artysta i celebryta o dużych zasięgach medialnych nie stroniący od narkotyków
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.