Z jednej strony kretyńskie zachowanie człowieka, który powinien być poważny. Ale z drugiej strony ... hmmm. W dzisiejszych czasach sam fakt, że olał pewne sprawy, biegł po coś, miał determinację, pomijając już motywację, kurdens, jest coś w tym.
Z jednej strony kretyńskie zachowanie człowieka, który powinien być poważny. Ale z drugiej strony ... hmmm. W dzisiejszych czasach sam fakt, że olał pewne sprawy, biegł po coś, miał determinację, pomijając już motywację, kurdens, jest coś w tym.
Czemu naukowiec musi mieć kochankę? Bo gdy żona myśli, że jest u kochanki, a kochanka sądzi, że jest z żoną, on myk, myk... myk, myk... i jest w bibliotece...
"Afganistan. B. brytyjski żołnierz błaga o pomoc. Próbuje opuścić kraj wraz ze 173 zwierzętami
Były brytyjski żołnierz Pen Farthing próbuje ewakuować z Afganistanu 173 psy i koty. Grupę zatrzymano jednak przed lotniskiem na wiele godzin. Mężczyzna alarmuje, że wkrótce zwierzęta zaczną umierać z gorąca. O pomoc zwrócił się nawet do rzecznika talibów."
Grupę zatrzymano przed lotniskiem. Ja nie mogę. Niezły wariat.
Poznałem osobę która ściągała do Warszawy koty z Donbasu. Szukała jelenii który je przygarną, nie chciała pieniędzy, nic z tych rzeczy, normalna szajba.
Przemko napisal(a): Poznałem osobę która ściągała do Warszawy koty z Donbasu. Szukała jelenii który je przygarną, nie chciała pieniędzy, nic z tych rzeczy, normalna szajba.
Oni (rozmaici "animalsi") często to łączą z antynatalizmem i pogardą dla matek z dziećmi jako przyczyniającymi się do "przeludnienia" planety.
BDW zagadka: Kto od dawna strasznie nienawidzi ludzi i pragnie redukcji ich liczby?
Pani_Łyżeczka napisal(a): Chciałam dodać, że im bardziej zwierzę nadaję się do zakończenia jago cierpień w humanitarny sposób tum bardziej go dręczą i torturują ratując.
Raz na spacerze z psem spotkałem panią z pitbulem albo amstafem, z wielką blizną na brzuchu. Pani powiedziała że pies dorwał się do worka do którego zbierali kości z obiadu dla psów na wsi, nażarł się ich i zakleszczył sobie układ trawienny, nieprzyzwyczajony do kości, bo generalnie nie jada kości. Uratowanie psa kosztowało solidne naście tysięcy złotych (10 lat temu to było) za sam zabieg chirurgiczny, plus leki itd. itp. przy szansach mniejszych niż 50% że zwierzak to w ogóle przeżyje. Co trzeba mieć w głowie żeby nie dawać takiemu psu kości do jedzenia?
Zasadniczo wiemy, że na tym lotnisku jest totalny chaos teraz. Ludzie którzy uciekają raczej mają w obawie swoje życie. Tymczasem wielbiciel zwierząt forsuje dorgę na lotnisko.
Tłum ludzi, a w tym zgiełku upchane rozwścieczone zwierzęta. Głodne i srające gdzie popadnie.
trep napisal(a): Serio jelenie opiekują się kotami?
Sprawdziłem i faktycznie.
Nasz pies (york) opiekował się małą sarną z obciętą (przez kombajn) łapką. Na codzień - kanapowiec, spał z nią w szałasie i lizał jej ranę dopóki się nie zagoiła. Pozwalał jej też jeść swoje jedzenie. Btw Tato był jak ten york, normalnie miał fioła na punkcie kwiatów i krzewów, a gdy Basia obgryzła już prawie wszystkie liście i kwiaty, patrzył na to z uśmiechem i mówił, że Basi wszystko wolno. :-)
Bix Aliu napisal(a): Amerykańscy żołnierze, bohaterowie których straciliśmy wczoraj, oddali życie za wolność i bezpieczeństwo innych. Dopadniemy tych, którzy są za to odpowiedzialni. Nie wybaczymy i nie zapomnimy. Nie ugniemy się - będziemy kontynuować ewakuację.
Jak to przetłumaczył Wasiukiewicz: Nie ugniemy się - będziemy nadal spierdalać.
J. Biden wczoraj mówił o zamachowcach z lotniska w Kabulu "Dopadniemy was, zapłacicie za to!"
Bystrzy obserwatorzy zauważyli, iż sęk w tym, że sprytny zamachowiec dokonał terrorystycznego procederu odziany w tak zwany pas Szahida czym dopadnięcie go znacząco utrudnił...
MarianoX napisal(a): J. Biden wczoraj mówił o zamachowcach z lotniska w Kabulu "Dopadniemy was, zapłacicie za to!"
Bystrzy obserwatorzy zauważyli, iż sęk w tym, że sprytny zamachowiec dokonał terrorystycznego procederu odziany w tak zwany pas Szahida czym dopadnięcie go znacząco utrudnił...
wegetarianin, antykatolik, zwolennik New Age, programowo bezdzietny w tzw. wolnym związku, artysta i celebryta o dużych zasięgach medialnych nie stroniący od narkotyków
Komentarz
dlaczemu tylko na wschód?
koniecznie z dźwiękiem.
Ciekawe jak długo się ganiali.
chciało mu się
Czemu naukowiec musi mieć kochankę?
Bo gdy żona myśli, że jest u kochanki, a kochanka sądzi, że jest z żoną, on myk, myk... myk, myk...
i jest w bibliotece...
"Afganistan. B. brytyjski żołnierz błaga o pomoc. Próbuje opuścić kraj wraz ze 173 zwierzętami
Były brytyjski żołnierz Pen Farthing próbuje ewakuować z Afganistanu 173 psy i koty. Grupę zatrzymano jednak przed lotniskiem na wiele godzin. Mężczyzna alarmuje, że wkrótce zwierzęta zaczną umierać z gorąca. O pomoc zwrócił się nawet do rzecznika talibów."
Grupę zatrzymano przed lotniskiem. Ja nie mogę. Niezły wariat.
Sprawdziłem i faktycznie.
BDW zagadka: Kto od dawna strasznie nienawidzi ludzi i pragnie redukcji ich liczby?
Tłum ludzi, a w tym zgiełku upchane rozwścieczone zwierzęta. Głodne i srające gdzie popadnie.
https://9gag.com/gag/a2764Xw
wegetarianin, antykatolik, zwolennik New Age, programowo bezdzietny w tzw. wolnym związku, artysta i celebryta o dużych zasięgach medialnych nie stroniący od narkotyków