Skip to content

Humer

1311312314316317456

Komentarz

• Jeszcze nie utopił. Na razie idzie zgodnie z planem.
  • Grzegorz Schetyna wraca do Zarządu Krajowego PO. "Przed nami nowy rozdział. Tylko zwycięstwo"
  • Schetyna 4-5 lat temu wyciągnął ich z sondażowego dołka, gdy przegrywali z kropką. Potem ugruntował ich pozycję - dopóki był szefem PO - jako niekwestionowanego lidera opozycji, do tego stopnia, że żadna inna partia nie była pewna samodzielnego wejścia do Sejmu. Na zwycięstwo z PiS za mało, na zwycięstwo z resztą w sam raz.
  • Powrót Adorno!

image
  • Najlepszy skład na mecz ze Szwecją
    image
  • Gdzie Roch Kowalski?
  • edytowano June 2021
    Na ławce rezerwowych. Wejdzie za, hm... kontuzjowanego Rekucia. Zresztą pod koniec meczu też zejdzie z boiska.
  • https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-wprowadzili-kwoty-dla-transseksualistow-w-konkursach-dla-lek,nId,5315515

Rząd Aragonii, wspólnoty autonomicznej na północnym wschodzie Hiszpanii, ogłosił egzaminy konkursowe na lekarzy rodzinnych w publicznych ośrodkach zdrowia. Z 217 oferowanych miejsc pracy dla lekarzy rodzinnych 29 zarezerwowano dla określonych grup, w tym osób transseksualnych i cierpiących na choroby psychiczne. Dwa stanowiska są przeznaczone dla lekarzy cierpiących na chorobę psychiczną, cztery dla transseksualistów, sześć dla ofiar przemocy ze względu na płeć, trzy dla ofiar terroryzmu, trzynaście dla osób z niepełnosprawnościami fizycznymi i jedno dla osoby z niepełnosprawnością intelektualną.
  • edytowano June 2021
    Brzmi jak początek skeczu o lekarzach z Aragonii.
  • właśnie losie
    egzaminy na uczelnię też powinny odbywac się wg ww zasad
  • fajna wiadomość
    obrałem z głupich komentarzy - same fakty

abp Leszek Sławoj Głódź został sołtysem w Piaskach na Podlasiu. Mieszkańcy jednogłośnie wybrali hierarchę na to stanowisko w połowie czerwca.

W zebraniu mieszkańców uczestniczyło dziewięć osób spośród 36 uprawnionych
    Piaski są częścią Bobrówki, rodzinnej wsi Głódzia. Znajduje się w niej duża posiadłość byłego metropolity gdańskiego

Wybory w Piaskach odbyły się w związku z rezygnacją poprzedniego sołtysa Edwarda Klisza. Na zebranie mieszkańców przyszło dziewięć osób spośród 36 uprawnionych. Wszyscy zagłosowali za wyborem Głódzia na sołtysa.

- Nowy sołtys nie wyraził zgody na publikację telefonu i adresu mailowego. Dla osób spoza sołectwa pozostaje kontakt osobisty lub za pośrednictwem gminy. Pierwsza okazja już 29 czerwca na sesji rady gminy - mówi "Kurierowi Porannemu" Marek Jarosz, zastępca wójta gminy Jaświły, w której znajdują się Piaski.

Arcybiskup do tej pory należał do Rady Sołeckiej.

rozmowa między panem, wójtem (sołtysem) a plebanem odbędzie się bez udziału osób trzecich
    a nawet drugich
    unia personalna

a jaki lewar na wójta gminy! na miejscu mieszkańców Piaska też bym sporo sobie obiecywał po takim sołtysie
    asfalt, chodnik i kanalizację co najmniej
  • los napisal(a):
    https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-wprowadzili-kwoty-dla-transseksualistow-w-konkursach-dla-lek,nId,5315515

Rząd Aragonii, wspólnoty autonomicznej na północnym wschodzie Hiszpanii, ogłosił egzaminy konkursowe na lekarzy rodzinnych w publicznych ośrodkach zdrowia. Z 217 oferowanych miejsc pracy dla lekarzy rodzinnych 29 zarezerwowano dla określonych grup, w tym osób transseksualnych i cierpiących na choroby psychiczne. Dwa stanowiska są przeznaczone dla lekarzy cierpiących na chorobę psychiczną, cztery dla transseksualistów, sześć dla ofiar przemocy ze względu na płeć, trzy dla ofiar terroryzmu, trzynaście dla osób z niepełnosprawnościami fizycznymi i jedno dla osoby z niepełnosprawnością intelektualną.
    Wspaniale, to ja się będę leczył u lekarzyka debila. Myślę, że będzie mi się z nim łatwo porozumieć.
  • edytowano June 2021
    Obecnie szefową resortu zdrowia w rządzie Aragonii jest Sira Repolles z socjalistycznej partii PSOE

Jaki jest tam poziom uniwersytetu medycznego j skoro niepełnosprawnosć intelektualna pozwala na ukonczenie medycyny?
    Świat ciagle mnie jeszcze zadziwia...
  • I tyle zostało z pysznej niegdyś Korony Aragonii.
  • Coście sk..ny uczyniły z tą krainą.
  • Ładnie się tam bawią w tej hiszpanii.
  • loslos
    edytowano June 2021
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Wspaniale, to ja się będę leczył u lekarzyka debila. Myślę, że będzie mi się z nim łatwo porozumieć.
    Prorocy z Monty Pythona to też przewidzieli https://www.dailymotion.com/video/xcl8qr

• Nie nie i nie. Nie mogie wewto uwieżeć. Musk mie nie wyczymywa!!!

Dejta linka do samegusz źrudła albosz bede saspektał manipulejszyn. Chibasz isz stażysta zes interny wżuceł wew tranclator cuś co beło ironio i satyro. Jakosz u tegusz hyclerockiegusz posła co pozdrowieł pjerdylią pći
    https://www.wprost.pl/swiat/10012265/postulowali-uznanie-60-roznych-plci-posel-afd-wykpil-propozycje-lewicy.html

Wew preferans dla trancpciowców uwieże nualesz nie wew lekażyka kturen zposiadywa papiury na psykola albosz debila.
  • Ale przyspieszyło. Przecież to miało być dopiero za 500 lat!

• 500 znaczy 500 a tu jest zaledwie 484 bez 3 miesięcy i 21 dni. Bądźmy precyzyjni, pleasssss.
  • 2016
    landtag / sejmik w NRF
    zwroty grzecznościowe zgodne z LGBT+ ze strony AfD
  • janosik napisal(a):
    Ładnie się tam bawią w tej hiszpanii.
    Polecam felietony Małgorzaty Wołczyk o Hiszpanii we WNet: lewactwo, dżenderyzm, feminazizm, ogólnie sodomia i gomoria
  • edytowano June 2021
    "Stefan" - lubiona piosenka mojego pięcoletniego siostrzeńca.

Ciociu skoro już śniegu nie ma na dachu to zatańczymy?

PS Lubimy też tańce do:

Choć ja osobiście wolę w wykonaniu. Orkiestry pw Św.Mikolaja
  • Pani_Łyżeczka napisal(a):

PS Lubimy też tańce do:
    image

mów mi siostro!
  • jak już mówimy o zabawnych piosenkach z nieoczywistym początkiem rozwinięciem i zakończeniem. Raczej nie do tańca :)
  • Pani_Łyżeczka napisal(a):

PS Lubimy też tańce do:
    imageObrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.

Tu wspomniana wersja:

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.