Mój syn2 od pół roku biegle w zegarze. (za dwa miesiące 7 lat skończy)
Pół roku temu też zacząłem go uczyć kwadratowania (2² , 3³, ...) syn1 uczy go pozostałej matematyki czyta (duka, ale sam czyta, już pisze proste zdania), syn1 uczy go system sylab, zrobił karty: SZY, MA, KO, NA, BI, KA, ÓW... itp
Zalinkowany film to musi być, musi być.... Też bym z tak głupio kolorowego cyferblatu nie umiał godziny!!!
A tymczasem w dalekim UK, niepełnosprawna (fizycznie i psychicznie) działaczka LGBTQIAP+ ma poważne kłopoty z prawem ze względu na popełnienie eksterminacyjnej transfobicznej myślozbrodni:
Z drugi strony, jej działalnoś była jakimś krokem, stopniem, szczeblem. A działalnoś gosci, których ona krytykowała, była kolejnym krokem. Być może, gdyby nie jej szczebel, nie można byłoby wspiąć się na kolejny.
Brytfanna nie uciekła z wujni, z podowu, że wujnia jes lewacka. W Europie Brytfanna jest w absolutnej awangardzie lewactwa, tak jak pn Ameryka na Świecie.
trep napisal(a): Brytfanna nie uciekła z wujni, z podowu, że wujnia jes lewacka. W Europie Brytfanna jest w absolutnej awangardzie lewactwa, tak jak pn Ameryka na Świecie.
A college in the United Kingdom has issued a trigger warning to its students — pretty much all of whom are considered adults — about the content in George Orwell's iconic novel "1984."
Turns out the powers that be at the University of Northampton are saying the dystopian tome about totalitarianism contains "explicit material," which some students may find "offensive and upsetting,"
Komentarz
Żeby zrozumieć mema, trzeba kliknąć tu:
Pół roku temu też zacząłem go uczyć kwadratowania (2² , 3³, ...)
syn1 uczy go pozostałej matematyki
czyta (duka, ale sam czyta, już pisze proste zdania), syn1 uczy go system sylab, zrobił karty: SZY, MA, KO, NA, BI, KA, ÓW... itp
Zalinkowany film to musi być, musi być.... Też bym z tak głupio kolorowego cyferblatu nie umiał godziny!!!
Trzeba obejrzeć do końca.
👣
🐾
🐾
1.
2.
c.d.n.
Odpowiedź (Balcerowicza): Pinochet.
Albo: Hitler.
A oto i Pani Działaczka:
Jebnięta działaczka turbofeminizmu najnormalniejsza w tym burdelu.
Policja. Rekwiruje książkę.
Wielka Brytania, ostoja konserwatyzmu, która uciekła z lewackiej Wujni.
Pisowskie wzmożenie mnie ogarnęło.
Chrzescijanstwo to dla nich jakieś nowinki.
https://www.theblaze.com/news/college-trigger-warning-george-orwell-1984
Reklama dźwignią handlu. Tylko 3.99.