Wódka mało, że nie jest smaczna to jeszcze jest okrutną trucizną. Dopiero kiedy się naprawdę długo nie pije i organizm odzwyczai się od alkoholu, widać to czarno na białym. Organizm walczy, histerycznie reaguje na trującą substancję. A do siebie dochodzi, po takim zwykłym, suto zakrapianym wieczorze około 20 dni. Tak jest, po 20 dniach umysł wraca do 100% sprawności. Oczywiście, po paru dobach już ma z 90%, ale pełna jasność umysłu, wraca dużo dłużej.
Skłamałbym, że jestem wrogiem alkoholu. Ale on miał w naszym społeczeństwie zawsze wypaczoną rolę. Jest zwykłym dodatkiem, nie celem samym w sobie. A niestety tak odpoczywamy, obcując z alkoholem jako głównym aktorem.
Mordechlaj_Mashke napisal(a): Nie jest. Wszysko jest syf, syf, i syfem pogania.
JORGE napisal(a): Wódka mało, że nie jest smaczna to jeszcze jest okrutną trucizną.
Nie potrafię znaleźć na YT tego radzieckiego nałkowca, wroga picia wódki, uczącego metabolizmu po spożyciu, o tym, że to bakterie jedzące cukier srają (wydalają) alkoholem i że pijemy dosłownie sracza który mam mózg spacza. (stary filmik, cz-b). ?
posix napisal(a): "Polityk przyznał także, że sam stracił na Polskim Ładzie. - Jakieś 1100 zł straciłem, to bardzo dużo dla mnie. Ja to zakładałem - wskazał. "
Strasznie mnie ta wypowiedź rozbawiła.
Podobno w Sejmowej można za 1100 zł wyprawić niezły bankiet ;-)
posix napisal(a): "Polityk przyznał także, że sam stracił na Polskim Ładzie. - Jakieś 1100 zł straciłem, to bardzo dużo dla mnie. Ja to zakładałem - wskazał. "
Przedsiębiorca . A poza tym popierajmy go. Mazurek zupełnie odjechał w tym wywiadzie i pokazał , że nie rozumie po co jest immunitet.
Komentarz
(Siła Mazowiecka.)
Pytam, bo tracę kątakt z językiem (pijackiem).
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Wszysko jest syf, syf, i syfem pogania.
Ale dobra wódka nie jest zła.
No i wódkę nie pije się dla smaku.
👣
🐾
🐾
Skłamałbym, że jestem wrogiem alkoholu. Ale on miał w naszym społeczeństwie zawsze wypaczoną rolę. Jest zwykłym dodatkiem, nie celem samym w sobie. A niestety tak odpoczywamy, obcując z alkoholem jako głównym aktorem.
?
Mogą teraz z ulgą powrócić do ulubionego 5-metrowego.
https://spidersweb.pl/rozrywka/2022/02/21/prime-show-mma-ziemowit-kossakowski-jas-kapela
powyższe to numer PESEL,
dziewczynki, jeśli która urodzi się dzisiaj, 22.02.2022, jako 1.111 kobieta...
Nie tylko dla orłów
?