Skip to content

Humer

1335336338340341456

Komentarz

• Wódka Spokoju.
    (Siła Mazowiecka.)
  • Przemko napisal(a):
    :D

Na hasło "szarlotka" też można czasem dostać wódkę, i tymbark.
    A to nie jest tak, że ta dana "szarlotka" ogranicza się tylko do melanżu Żubrówki z trawką + soku jabłecznego?

Pytam, bo tracę kątakt z językiem (pijackiem).

👣

🐾
    🐾

• Denaturat jest bardzo, ale to bardzo niesmaczny.
  • Nie dla niewidomych.

👣

🐾
    🐾

• Wódka w ogóle nie jest smaczna.
  • los napisal(a):
    Wódka w ogóle nie jest smaczna.
    Lekarstwa rzadko bywają smaczne...
  • los napisal(a):
    Nie jest.
    Wszysko jest syf, syf, i syfem pogania.
    Ale dobra wódka nie jest zła.
    No i wódkę nie pije się dla smaku.

👣

🐾
    🐾

• Wódka mało, że nie jest smaczna to jeszcze jest okrutną trucizną. Dopiero kiedy się naprawdę długo nie pije i organizm odzwyczai się od alkoholu, widać to czarno na białym. Organizm walczy, histerycznie reaguje na trującą substancję. A do siebie dochodzi, po takim zwykłym, suto zakrapianym wieczorze około 20 dni. Tak jest, po 20 dniach umysł wraca do 100% sprawności. Oczywiście, po paru dobach już ma z 90%, ale pełna jasność umysłu, wraca dużo dłużej.

Skłamałbym, że jestem wrogiem alkoholu. Ale on miał w naszym społeczeństwie zawsze wypaczoną rolę. Jest zwykłym dodatkiem, nie celem samym w sobie. A niestety tak odpoczywamy, obcując z alkoholem jako głównym aktorem.
  • Są wykłady-uczki JAK pić, np.:

• edytowano February 2022
    los napisal(a):
    Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    Nie jest. Wszysko jest syf, syf, i syfem pogania.
    JORGE napisal(a):
    Wódka mało, że nie jest smaczna to jeszcze jest okrutną trucizną.
    Nie potrafię znaleźć na YT tego radzieckiego nałkowca, wroga picia wódki, uczącego metabolizmu po spożyciu, o tym, że to bakterie jedzące cukier srają (wydalają) alkoholem i że pijemy dosłownie sracza który mam mózg spacza. (stary filmik, cz-b).
    ?
  • Ponoć bimber jest jednak lekarstwem na wszystko... Tak mówi mój znajomy, któremu nic innego nie pomaga.
    Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    :D

Na hasło "szarlotka" też można czasem dostać wódkę, i tymbark.
    A to nie jest tak, że ta dana "szarlotka" ogranicza się tylko do melanżu Żubrówki z trawką + soku jabłecznego?

Pytam, bo tracę kątakt z językiem (pijackiem).
    Zależy w jakim środowisku, ci którzy kupują rano wódkę na śniadanie kupują najtańszy zestaw.
  • loslos
    edytowano February 2022
    Putin spotkał się z Macronem - w takim sensie, w jakim Ryanair lata do Paryża.
    Szwedzi cieszą się ze zniesienia związanego z pandemią nakazu 2-metrowego odstępu między ludzmi w miejscach publicznych.

Mogą teraz z ulgą powrócić do ulubionego 5-metrowego.
  • Może to będzie pozytywny impuls dla Kapeli i wyjdzie jeszcze na ludzi. Już ma zakontraktowane dwie kolejne walki...
  • A miało być na odwrót... Ktoś tu kręci (lody).
  • Brick Top?
  • "Polityk przyznał także, że sam stracił na Polskim Ładzie. - Jakieś 1100 zł straciłem, to bardzo dużo dla mnie. Ja to zakładałem - wskazał. "

Strasznie mnie ta wypowiedź rozbawiła.
  • posix napisal(a):
    "Polityk przyznał także, że sam stracił na Polskim Ładzie. - Jakieś 1100 zł straciłem, to bardzo dużo dla mnie. Ja to zakładałem - wskazał. "

Podobno w Sejmowej można za 1100 zł wyprawić niezły bankiet ;-)
  • posix napisal(a):
    "Polityk przyznał także, że sam stracił na Polskim Ładzie. - Jakieś 1100 zł straciłem, to bardzo dużo dla mnie. Ja to zakładałem - wskazał. "

Przedsiębiorca . A poza tym popierajmy go. Mazurek zupełnie odjechał w tym wywiadzie i pokazał , że nie rozumie po co jest immunitet.
  • dyzio napisal(a):
    Może to będzie pozytywny impuls dla Kapeli i wyjdzie jeszcze na ludzi. Już ma zakontraktowane dwie kolejne walki...
    niech wyjdzie na Żelaznego Karła imieniem Wasyl i podzieli los Wiewiórki Łysej Skórki
  • 22222222222

powyższe to numer PESEL,
    dziewczynki, jeśli która urodzi się dzisiaj, 22.02.2022, jako 1.111 kobieta...

• leobulero napisal(a):
    dyzio napisal(a):
    Może to będzie pozytywny impuls dla Kapeli i wyjdzie jeszcze na ludzi. Już ma zakontraktowane dwie kolejne walki...
    niech wyjdzie na Żelaznego Karła imieniem Wasyl i podzieli los Wiewiórki Łysej Skórki
    Takie sprawy to
    Nie tylko dla orłów
  • Nie wiem co to ten Jaś Kapela.
    ?
  • bandyta
  • Z Krypola
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.