Skip to content

Humer

1357358360362363456

Komentarz

• Robi z siebie idiotkę z zemsty za to, co zrobił mażonek zamiast coś zrobić mażonkowi? Nie moja miara wyrafinowania.
  • A skąd Otoka to wie?
  • trep napisal(a):
    A skąd Otoka to wie?
    Z dobrze poinformowanych źródeł. Tych samych co mu donoszą o plandemii.
  • trep napisal(a):
    A skąd Otoka to wie?
    Skądinąd. Podał również osobę zwspółzdrajczyni ale to wam poszukam audycji.
  • I on to podał info samobóju nieudanym Gowina
  • Partacz. Gowin znaczy.
  • los napisal(a):
    Partacz. Gowin znaczy.
    Czerska właśnie ożywiła to zombi. Bedzie teraz odsuwało PiS od władzy.
  • Smok_Eustachy napisal(a):
    trep napisal(a):
    A skąd Otoka to wie?
    Oglądałem i z tego co pamiętam to wg jego info była to znana wszystkim pani z nazwiskiem warzywnym na literke o.
  • Oberżyna? :-?
  • Ośmiornica owoc morza?
  • wojtek napisal(a):
    Smok_Eustachy napisal(a):
    trep napisal(a):
    A skąd Otoka to wie?
    Oglądałem i z tego co pamiętam to wg jego info była to znana wszystkim pani z nazwiskiem warzywnym na literke o.

Ale to wszystkie pudelki grzały już w tamtym roku. Ten niby romans z Madzią Ogórek i nie wyglądało to prawdopodobnie
  • If the EU itself applied for EU membership it would not be admitted because it lacks fundamental democratic principles.
  • Daje w humor bo nie wiem na ile prawda;

Israel granted Estonia's request to transfer one Blue Spear 5G SSM missile system to Ukraine,The Blue Spear Missile System is a precision weapon that can strike out of line of sight against mobile and stationary targets at sea. One such complex is enough to sink the entire Russian fleet in the Black Sea.

The maximum range of the missile is 290-300 km.

• 👣

🐾
    🐾

• edytowano May 2022
    image
    image
  • edytowano May 2022
    toże samo podobne widziałem na Krymie kilkanaście lat temu
    miejscowe potoczki do morza wzbierały na krótko przed porą obiadową
    Z życia ludzi radzieckich
  • Zemby bolą ;-) gdy się pomyśli o takim uczycielu/uczycielce ;-)
  • edytowano May 2022
    Najważniejsze: być w zgodzie z sobą :-)

image
  • ej ja to chciałem wkleić :D

ale złoto w czystej postaci
  • Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    Nu raczej nieprawda, a szkoda.
    https://www.jpost.com/international/article-706661
    Nieprawda a jednak Rosja wycofała do portu w Sewastopolu wszystkie swoje czarnomorskie okręty wojenne, za wyjątkiem dwóch bez wartości bojowej.
  • dyzio napisal(a):
    wojtek napisal(a):
    Smok_Eustachy napisal(a):
    trep napisal(a):
    A skąd Otoka to wie?
    Ale to wszystkie pudelki grzały już w tamtym roku. Ten niby romans z Madzią Ogórek i nie wyglądało to prawdopodobnie
    Pudelki nie były podobno jego źródłem informacji no, ale w sumie kto wie. Tak czy siak problem zostaje.
  • Nie ma żadnego problemu. Szrajberowi ludzie współczują a ta dziunia jeśli komuś odbierze 1 głoś to najprędzej wujowni.
  • trep napisal(a):
    Nie ma żadnego problemu. Szrajberowi ludzie współczują a ta dziunia jeśli komuś odbierze 1 głoś to najprędzej wujowni.
    Chodziło mi o problem małżeński ;)
  • janosik napisal(a):
    ej ja to chciałem wkleić :D

ale złoto w czystej postaci
    Śledzę warząchew i też mi się to tak wyświetliło. Pikne. 9 w skali Buffona.
  • trep napisal(a):
    Nie ma żadnego problemu. Szrajberowi ludzie współczują a ta dziunia jeśli komuś odbierze 1 głoś to najprędzej wujowni.
    A ta dziunia to nie jest odpowiednik KPEiR RP ? Tylko, że Krzaklewski to jednak lepiej wymyślił.
  • Przemko napisal(a):
    Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    Nu raczej nieprawda, a szkoda.
    https://www.jpost.com/international/article-706661
    Nieprawda a jednak Rosja wycofała do portu w Sewastopolu wszystkie swoje czarnomorskie okręty wojenne, za wyjątkiem dwóch bez wartości bojowej.
    Podobno wierzyć należy jedynie w wiadomości zdementowane.
  • Poza tym zdementowane zostało podrzędnie zdanie złożone. Nie wiemy który składnik.
  • O, wkleiłeś zdjęcie fragmentu naszej szafki na buty

=))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• https://t.me/uniannet/55499

Agencja UNIAN opublikowała nagranie z próby zniszczenia baterii haubic M777 przez Rosjan. Na nagraniu widać, że pocisk wystrzelony przez okupantów trafia tuż obok strategicznych celów.

"Prawdopodobnie został on... zdmuchnięty przez wiatr. Jako, że raszyści nie pokazali materiału, na którym widać zniszczoną broń, można śmiało stwierdzić, że żadna haubica nie ucierpiała przy kręceniu tego materiału" - informuje agencja.

Może w innym wątku to powinno być ale się roześmiałem.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.