Israel granted Estonia's request to transfer one Blue Spear 5G SSM missile system to Ukraine,The Blue Spear Missile System is a precision weapon that can strike out of line of sight against mobile and stationary targets at sea. One such complex is enough to sink the entire Russian fleet in the Black Sea.
toże samo podobne widziałem na Krymie kilkanaście lat temu miejscowe potoczki do morza wzbierały na krótko przed porą obiadową Z życia ludzi radzieckich
Skądinąd. Podał również osobę zwspółzdrajczyni ale to wam poszukam audycji.
Oglądałem i z tego co pamiętam to wg jego info była to znana wszystkim pani z nazwiskiem warzywnym na literke o.
Ale to wszystkie pudelki grzały już w tamtym roku. Ten niby romans z Madzią Ogórek i nie wyglądało to prawdopodobnie Pudelki nie były podobno jego źródłem informacji no, ale w sumie kto wie. Tak czy siak problem zostaje.
Agencja UNIAN opublikowała nagranie z próby zniszczenia baterii haubic M777 przez Rosjan. Na nagraniu widać, że pocisk wystrzelony przez okupantów trafia tuż obok strategicznych celów.
"Prawdopodobnie został on... zdmuchnięty przez wiatr. Jako, że raszyści nie pokazali materiału, na którym widać zniszczoną broń, można śmiało stwierdzić, że żadna haubica nie ucierpiała przy kręceniu tego materiału" - informuje agencja.
Może w innym wątku to powinno być ale się roześmiałem.
Komentarz
Ale to wszystkie pudelki grzały już w tamtym roku. Ten niby romans z Madzią Ogórek i nie wyglądało to prawdopodobnie
Israel granted Estonia's request to transfer one Blue Spear 5G SSM missile system to Ukraine,The Blue Spear Missile System is a precision weapon that can strike out of line of sight against mobile and stationary targets at sea. One such complex is enough to sink the entire Russian fleet in the Black Sea.
The maximum range of the missile is 290-300 km.
https://www.jpost.com/international/article-706661
👣
🐾
🐾
miejscowe potoczki do morza wzbierały na krótko przed porą obiadową
Z życia ludzi radzieckich
ale złoto w czystej postaci
Pudelki nie były podobno jego źródłem informacji no, ale w sumie kto wie. Tak czy siak problem zostaje.
)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Agencja UNIAN opublikowała nagranie z próby zniszczenia baterii haubic M777 przez Rosjan. Na nagraniu widać, że pocisk wystrzelony przez okupantów trafia tuż obok strategicznych celów.
"Prawdopodobnie został on... zdmuchnięty przez wiatr. Jako, że raszyści nie pokazali materiału, na którym widać zniszczoną broń, można śmiało stwierdzić, że żadna haubica nie ucierpiała przy kręceniu tego materiału" - informuje agencja.
Może w innym wątku to powinno być ale się roześmiałem.