Skip to content

Humer

1423424426428429456

Komentarz

• @Berek powiedział(a):
    Humer spadł nam na daleką pozycję (w sumie nie dziwota...) więc pozwalam sobie go trochę upnąć - samograjem. :)

Wspaniałe, przypomniałem sobie - co tam panie słychać w country? To samo. :)

• Cudne, kupuję. :)
    Zaczynam lubić country...!

• Toż to było zawsze w country. Nawet w polskim country

i co też fajnie podpatrzył Rewiński

• Greta już passe.

• loslos
    edytowano October 2023

Zaczynam ją lubić. Acha, ta nastolatka ma już 20 lat. Chyba nie będzie nastolatką tak długo jak Jakub Wojewódzki?

• Greta już passe.
    Ale wiecie dlaczego?
    Pierwsze 30 sekund, nie trzeba oglądać całości tego szajsu.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9kY3zqz3D9A

👣

🐾
    🐾

• Czy teraz jak się je ośmiorniczki to jest już dodatkowo akt antysemicki? Wolno jeść? Nie wolno? Dla kolegi pytam, bo sam nie lubię i nie mam problemu.

• Wolno, a nawet trzeba.

👣

🐾
    🐾

• @Tomek powiedział(a):
    Czy teraz jak się je ośmiorniczki to jest już dodatkowo akt antysemicki? Wolno jeść? Nie wolno? Dla kolegi pytam, bo sam nie lubię i nie mam problemu.

Wg Starego Testamentu to jest obrzydliwość, więc chyba antysemicki.

• edytowano October 2023

Scena z jedzeniem żywej ośmiorniczki w Oldboju też ludzi skłania do antysemickich komentarzy:

@rajifusama
    9 lat temu
    Hollywood had no balls to remake this scene..

link do sceny na jutubie usunięty

• Okropny film. Nie oglądajcie.

• @trep powiedział(a):
    Okropny film. Nie oglądajcie.

Dobrze że kolega to napisał, bo mi jeden lewicujący znajomy mocno zachwala, ale w takim razie nie obejrzę.

• Administracja nie pochwala wklejania szokujących filmów na forum. Usunąć?

• edytowano October 2023

Ja piszę o całym filmie pt. Oldboj. Ktoś mi to polecił, na FW ktoś znajomy dał wysoką ocenę, a że filmy, choć b. rzadko, to przeważnie razem oglądamy to i na ten patrzyliśmy we dwoje. World Taekwondo Federation? - pytaliśmy coraz głośniej z każdą minutą. Obejrzeliśmy do końca, żeby rozjaśnić intrygę, ale potem żałowaliśmy. Intryga była faktycznie wyjaśniona na końcu, ale ten film nie posiada wartości.

• Info z gazu:

"Włodzimierz Karpiński zgodził się na objęcie mandatu w Parlamencie Europejskim. Były minister przebywa obecnie w areszcie. W lutym postawiono mu zarzuty dotyczące korupcji. Objęcie mandatu będzie oznaczało przyznanie mu immunitetu i opuszczenie aresztu. List otwarty w sprawie polityka wystosowali jego synowie."

(...)

"W sprawie objęcia mandatu przez Karpińskiego list otwarty wystosowali jego synowie. "Jest to na dzisiaj jedyny sposób, by ukrócić trwający od ponad 8 miesięcy absurdalny, bezzasadny i dewastujący areszt stosowany wobec Niego na wniosek Prokuratury Krajowej w Katowicach. Areszt, w którym przebywa jako zakładnik politycznych interesów na potrzeby kampanii zaplanowanej przez PiS. Nasz Ojciec przyjmie mandat, także by móc mówić na forum Parlamentu Europejskiego o stosowaniu i wykonywaniu przepisów prawa w Polsce" - czytamy. Synowie Karpińskiego"

Szkoda, że nie dłużej. Ale to 8 miesięcy poprawia humor.

• @los powiedział(a):
    Zaczynam ją lubić. Acha, ta nastolatka ma już 20 lat. Chyba nie będzie nastolatką tak długo jak Jakub Wojewódzki?

Widzisz jak ten filosemityzm poprawia wzrok?

• edytowano November 2023

Kedyś udałem się do sklepu celem nabycia spodni. Pani okazała mniej więcej takie jak na obrazku.
    — Hm no tak, a nie ma może spodni nowych?
    — Panie, coś pan, one wszystkie są nowe!
    — Nie wątpię. Ale czy w takim razie ma pani takie, co nie tylko są nowe, ale i wyglądają jak nowe?
    — Hm, a to nie.

• I jeszcze oba lewe.

• @wildcatter1 powiedział(a):
    I jeszcze oba lewe.

Wysłałem priv.

1
    Jak byłem mały to się wstydziłem, że mam za krótkie, albo dziurawe spodnie. Moda naśladujaca biedę eliminuje takie obszary wstydu w spolecznatwie (można oczywiście bronić, że równanie do bogatszych motywuje biednych do wyjścia z biedy, żeby mieć pieniądze na te świetne jakościowo spodnie).
    +
    2
    Z obszyciem i wzmocnieniem tych wszystkich dziur jest więcej roboty niż z jednolitym materiałem szytym dla poszukiwaczy złota.
    +
    3
    Świetna marka.

=

0 beki

• Kolejne nowsze modele powinny śmierdzieć jak żul.

dobra tam, bo dział humorr

Na prawdę nie pamiętam gdzie to słyszałem. Mogło to być na Rebelce i ktuś pisał o swojej córce ale tyż skłaniam się ku temu, że cheba była to jedna z moich trzech córek.

-Tata, spodnie mię pękły na kolanie!
    -Ale co za problem, przecież teraz jest taka moda.
    -Tak, ale jak się kupi takie spodnie w sklepie, a te to tylko do wyrzucenia.

image

👣

🐾
    🐾

• Nosiłem spodnie balenciagi jak nie były jeszcze modne. W latach 80. Przy tablicy odpowiadałem, prowadzący się nieco obruszył, ale jak mu powiedziałem, że nie nas stać na nowe, pokiwał głową ze zrozumieniem.

Dzisiaj balenciagi to noszę tylko skarpetki, majtki, jeden sweter (balenciaga pod pachami) i jedną ulubioną koszulę, co mi jej szkoda.

• Omatko!
    Na wsi to by był wstyd w takich gaciach do obory wejść bo by się krowy poobrażały.

• Nic nie wymaga tylu drobiazgowych i kosztownych przygotowań co stworzenie wrażenia ubóstwa i spontaniczności.

Tak głosi mądrość, zatem spodnie tak po prostu dziurawe w oczywisty sposób nie są a'propos i nie konweniują.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.