@pantelej powiedział(a):
(pszenica jest cięższa od żyta 85 do 80kg/hl), Akurat noszenie zboża mnie ominęło, nadrobiłem workami cementu i wapna na budowach i teraz się zastanawiam - dlaczego dawniej nie wymyślono worków po 25kg..
Według przepisów BHP mężczyzna regularnie może dźwigać 25 kg a przy pracy dorywczej 42 kg, ciekawe kiedy te przepisy zostały wprowadzone - już po wejściu do UE czy zaraz po wyjściu z PRL.
To tylko balon próbny, natomiast ciekawe jest jak silne musi być trzymanie że 10 dzień idą w to w zaparte. Jak to przejdzie to mogą z Polakami wszystko.
Przepraszam panią Agnieszkę Piwar za stwierdzenie, iż była "opłacaną moskiewską najmitką". Nie zdawałam sobie sprawy, że jej teksty przedrukowane w Sputniku z Myśli Polskiej były zamieszczane "pro bono" (bezpłatnie).
Komentarz
DD TVN
Mieliśmy Kościół walczący, a dzisiaj mamy Kościół milczący.
Cisi i pokornego serca.
Suchejcie, nie mam pojęcia kim są persony na tym zdjęciu.
... To źle?
.
To ja pocieszę że też nie mam pojęcia. Jest już nas dwoje :-)
Jest nas legion.
To nie Monty Python, to nieustraszeni pogromcy PiSu z tvn, i tt, czyli dziennikarska elyta ludzi światłych :)DDD
Też się wstydziłem przyznać, że nie mam pojęcia ocb z tym zdjęciem.
Według przepisów BHP mężczyzna regularnie może dźwigać 25 kg a przy pracy dorywczej 42 kg, ciekawe kiedy te przepisy zostały wprowadzone - już po wejściu do UE czy zaraz po wyjściu z PRL.
"To Budka podsunął mi ten projekt!!!"
Jeszcze nie rządzą a już afera.
To tylko balon próbny, natomiast ciekawe jest jak silne musi być trzymanie że 10 dzień idą w to w zaparte. Jak to przejdzie to mogą z Polakami wszystko.
Mają rozmach!
Aossohozi?
O humer, Kolego. Dobry humer. O unoszenie kącików ust i puszczanie powietrza nosem.
W wersji forumowej doszedł by do poznania kim jest Głoś.
Ministerstwo d/s równości im. Prokrusta.
Brzmi niczym Instytut Ekumenii i Dialogu Międzyreligijnego p/w Świętego Eliasza
ministerstwo ds Krótkości
Agnieszka Romaszewska opublikowała przeprosiny ;-)
Przepraszam panią Agnieszkę Piwar za stwierdzenie, iż była "opłacaną moskiewską najmitką". Nie zdawałam sobie sprawy, że jej teksty przedrukowane w Sputniku z Myśli Polskiej były zamieszczane "pro bono" (bezpłatnie).
Dla Twitterowiczów (X-owiczów):
https://twitter.com/i/status/1733589361717829746
Uwaga! Oglądacie na własną odpowiedzialność!
Młode, wykształcone, z wielkiego miasta.
To jest ustawione, zarabia się na ilości odsłon, nie wierzcie we wszystko co widzicie w internetach.
Dawno temu zaufałem jednemu internetowi. Wtedy dałbym sobie za niego router uciąć. I... I bym teraz, nie miał szybkiego łącza. gfgf
Po "rozmowie z klientem Netii" już nic lepszego w internetach nie było. Tak jak Metallica skończyła się na "Kill'em all"
Niekoniecznie - vide Jaok.
Od jakiegoś czasu kamera w ogrodzie u moich rodziców łapie wiewiórkę która przychodzi wyjadać ziarenka dla sikorek.
Znasz Jaoka?