Robienie grymasów jakby nogę ktoś wyrywał brzmi co najmniej niepokojąco.
Mnie zaintrygowało, skąd znajomość mimiki osoby, której właśnie wyrywają nogę, bo to już strasznie mroczno się robi...
Ojtam, w tych czasach to nawet nie trzeba do dark-webu nurkować, żeby obejrzeć sobie w przybliżeniu grymasy ludzi, którym właśnie obcinają głowę, więc cóż tam noga.
Świetny ten komiks ale chciałbym jednak zauważyć, iż św. Antoni w trakcie tej słynnej maskarady diabelskiej był chłopem w młodośrednim wieku, a nie siwym dziadkiem
@wojtek powiedział(a):
Świetny ten komiks ale chciałbym jednak zauważyć, iż św. Antoni w trakcie tej słynnej maskarady diabelskiej był chłopem w młodośrednim wieku, a nie siwym dziadkiem
To już wina malarza. Nawet św. Szaweł spadł z konia dopiero gdy to Karawadżo namalował.
Hehe, komiks ok i śmieszny ale na tem właśnie polega cały wic, że diabeł by chciał, żeby go postrzegano jako amatora, nieudacznika, ofermę, śmiesznego bazyliszka bo jak go wtedy brać na poważnie?
Nie by chciał, tylko udało mu się przekonać nawet większość purpuratów, że nie istnieje. Takich sukcesów nie notuje nawet sam Stwórca. Co do swojego jednakże istnienia, rzecz jasna.
Komentarz
KM mówi, że niektórzy doktorzy piszą takie kwieciste opisy, natomiast ten twój uzasadnia zrobienie MR dla tego kolesia
Nie wnikam w merytorykę ale ten styl mnie rozwalił...
Dziwna sprawa
Śmiejta się, śmiejta, przyjdzie wasze RODO i wasz zje.
👣
🐾
🐾
Robienie grymasów jakby nogę ktoś wyrywał brzmi co najmniej niepokojąco.
Mnie zaintrygowało, skąd znajomość mimiki osoby, której właśnie wyrywają nogę, bo to już strasznie mroczno się robi...
Ojtam, w tych czasach to nawet nie trzeba do dark-webu nurkować, żeby obejrzeć sobie w przybliżeniu grymasy ludzi, którym właśnie obcinają głowę, więc cóż tam noga.
Zaczęła się spirala atmosfery. Wszyscy poszli spać.
Niemogie, dla uatrakcyjnienia przekazu, puszczają bańki mydlane :-)
Silna i niezależna singielka jest aktualnie samotna z wyboru.
Co prawda nie był to jej wybór, ale jednak.
Igraszki z diabłem.
To już wina malarza. Nawet św. Szaweł spadł z konia dopiero gdy to Karawadżo namalował.
Hehe, komiks ok i śmieszny ale na tem właśnie polega cały wic, że diabeł by chciał, żeby go postrzegano jako amatora, nieudacznika, ofermę, śmiesznego bazyliszka bo jak go wtedy brać na poważnie?
👣
🐾
🐾
Nie by chciał, tylko udało mu się przekonać nawet większość purpuratów, że nie istnieje. Takich sukcesów nie notuje nawet sam Stwórca. Co do swojego jednakże istnienia, rzecz jasna.
To w ogóle jest schemat rozmów, z którym się biję w sobie.
E?
Jak mówić słuszne rzeczy bez nadęcia na rację.
Leżę :-) NIestety dla użytkowników Ćwierkacza:
https://twitter.com/i/status/1737119336857305109
Najlepsza jest puenta :-)
Mnie się film włącza bez logowania.
Nawet podobny do Epsteina.
Decipher his name.
👣
🐾
🐾
Polskie celebrytki zaczną latać na te wyspy zamiast do Dubaju na "imprezy integracyjne"?
Aj sii łot dej did hjer! 😂