Z drugiej strony gest Giertycha świadczy o sporej odwadze. Bez donkowej kryszy fecet naraża się pojście do pierdla, bo pół kodeksu karnego ma na koncie.
@los powiedział(a):
Z drugiej strony gest Giertycha świadczy o sporej odwadze. Bez donkowej kryszy fecet naraża się pojście do pierdla, bo pół kodeksu karnego ma na koncie.
@los powiedział(a):
Zatem powinno się teraz rozpocząć grilowanie Giertycha, idealny do rzucenia na pożarcie. Giertych do wora!
W wywiadzie dla Rolling Stone z listopada 2000 r. prezydent Bill Clinton zasugerował, że 22. poprawka powinna zostać zmieniona, aby ograniczyć liczbę prezydentów do dwóch następujących po sobie kadencji, ale następnie zezwolić na kolejne kadencje ze względu na dłuższą średnią długość życia.
Czy słowo "długość" przy słowie "życia" nie jest w jakiś sposób sugerujące> @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Komentarz
oceniam, czy deklaracja Dudy była potrzebna. Tak, była.
A Morawiecki i Fogiel głosowali przeciw dekryminalizacji morderstw na dzieciach, więc postąpili lepiej niż Giertych.
ale ma też wiedzę o Donku i jego kolegach.
Zatem powinno się teraz rozpocząć grilowanie Giertycha, idealny do rzucenia na pożarcie. Giertych do wora!
Orange is the new black!
14 juillet :-)))) Żandarmi z Saint Tropez.
https://x.com/i/status/1812951490790846894
Nu, program Cela+ to jedno z większych rozczarowań.
BTW to siostra Kini?
Gubię się ostatnio, bo już nie wiem, co jest rewolucyjne, a co kontrrewolucyjne.
Nie. To pasierbica aktora Piotra Polka.
Tak i coś na poprawę humera w tę środowy wieczór
A w bonusie coś dla mniośników talentu Erola Flynna!
Today we need another Arthur "Smoke a gremlin of the Kremlin" Harris.
👣
🐾
🐾
Czy słowo "długość" przy słowie "życia" nie jest w jakiś sposób sugerujące> @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Ausgezeichnet!
-- Tato, boli mnie noga.
-- Lewa? Czy skrajna prawa?
Wałęsa bije się w pierś: To ja zachęciłem Trumpa do kariery prezydenckiej
Czy to czasem nie Wałęsa zmusił Bidena do rezygnacji z kandydowania w wyborach? - chcielibyśmy wiedzieć.
Uwielbiam tego gościa.
Trzeba kliknąć.
Wojtek. Wspaniały