Razem, Sanders, Corbyn, Podemos itd. Wynik PiS 40 vs. dziesięć partii razem 60, ale żadna powyżej 20 to ciągle rząd PiS. Wynik PiS 40 vs. KOD 60 to większość konstytucyjna KODu.
Chociaż podobnie wyglądają wykresy wszystkich głównych portali. No i nie rozumiem jednostek na pionowej osi (może jednak nie powinnam wklejać tego obrazka;).
Chociaż podobnie wyglądają wykresy wszystkich głównych portali. No i nie rozumiem jednostek na pionowej osi (może jednak nie powinnam wklejać tego obrazka;).
Tzn. że miejsce parówek na świecie (kolejność stron wg liczby wyświetleń / IP, z których są wejścia - zależy jak liczą) spadło z okolic miejsca ok. 4300 do ok. 5700.
Agora zamyka Kinoplex.pl, zbyt mała oglądalność i przychody- za wirtualnemedia Przetrwał na rynku pięć lat. Ale są niedobre wiadomości: Według badania gemiusAudience w lutym br. strony Grupy Gazeta.pl odwiedziło 11,45 mln realnych użytkowników, czyli 52,14 proc. wszystkich polskich internautów. (romeck: duża część tego to kulinaria, budownictwo itp, mało polityki)
romeck napisal(a): Ale są niedobre wiadomości: Według badania gemiusAudience w lutym br. strony Grupy Gazeta.pl odwiedziło 11,45 mln realnych użytkowników, czyli 52,14 proc. wszystkich polskich internautów. (romeck: duża część tego to kulinaria, budownictwo itp, mało polityki)
Mea culpa, przyznaję, że parę razy odwiedziłem, gdy szukałem tekstów Wajrata. Ale wszystko w ramach bezpłatnego limitu, nic im nie płaciłem ;-)
romeck napisal(a): oglądalność tv publicystki politycznej,
Oglądalność publicystki z pewnością jest zależna od walorów wizualnych i wdzięku osobistego tejże ;-)
Brzost napisal(a): Oglądalność publicystki z pewnością jest zależna od walorów wizualnych i wdzięku osobistego tejże ;-)
Bardzo lubiłem monitorować Superstację w ostatnim okresie pracy, nie trzeba było słuchać o czym gadają bo na pasku pojawiało się streszczenie. I można było w spokoju gapić się na Xerolizę. Na tle reszty prezenterów konkurencji za bardzo nie miała.
Brzost napisal(a): Oglądalność publicystki z pewnością jest zależna od walorów wizualnych i wdzięku osobistego tejże ;-)
Bardzo lubiłem monitorować Superstację w ostatnim okresie pracy, nie trzeba było słuchać o czym gadają bo na pasku pojawiało się streszczenie. I można było w spokoju gapić się na Xerolizę. Na tle reszty prezenterów konkurencji za bardzo nie miała.
romeck napisal(a): jutro - w poniedziałek - chyba kupię GW z powodu okularów do oglądania słońca (bóg Merkury przejdzie się przed obliczem boga Słońce)
Lepiey kolega założy ciemny okular i kupi browara (w ciemney butelce) . Wydulda go (browara) pOOki zimny a Merkurego oglądnie przez denko od butelki.
Komentarz
wątek jest o ujemnym wzroście wyborczej/agorze
/>
Co do Ej Pi Kaczmarka to dobry znak. Nie że jest PiSiorem, ale że radykalna lewica, ostatnio coraz modniejsza także na zachodzie, nie poprze KODu.
Bokotematy - bardzo OK
http://www.alexa.com/siteinfo/natemat.pl
Przetrwał na rynku pięć lat.
Ale są niedobre wiadomości:
Według badania gemiusAudience w lutym br. strony Grupy Gazeta.pl odwiedziło 11,45 mln realnych użytkowników, czyli 52,14 proc. wszystkich polskich internautów.
(romeck: duża część tego to kulinaria, budownictwo itp, mało polityki)
wszyscy/16-49 lat:
tvn24, fakty po faktach - 4,22% / 2,09%
tvpinfo, dziś wieczorem - 3,84% / 1,35%
polsatnews, gość wydarzeń - 1,12% / 0,67%
czyli jest 3:7
3,84 : 5,34
41,83 : 58,17
4 : 6
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,Opozycja-spiera-sie-o-marsz-antyrzadowy-7-maja,wid,18305168,wiadomosc.html?ticaid=116f2a&_ticrsn=5
Zdrowiey i pożyteczniey.