Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

11213151718135

Komentarz

• Zaraz zaraz, czy to ta Dominisia o ksywie "Algida" z Sowy&Przyjaciół...?
  • edytowano May 2016
    Eden napisal(a):
    Zaraz zaraz, czy to ta Dominisia o ksywie "Algida" z Sowy&Przyjaciół...?
    No raczej o Grycanie to nie jest. Wujek google jest bezlitostny. Wpisujemy Dominika Algida i ło matko i córko!!!
  • fatuswombatus napisal(a):Wujek google jest bezlitostny.
    Powinni tego zabronić.
  • ale komentarze pod wywiadem przywracają wiarę w człowieka i obywatela :-)
  • Mania napisal(a):
    Komunistyczny kapuś Turowski zwiał z Targów Książki
    Na szczęście Gmyzowi wcześniej udało się wyżebrać autograf...

image

• @Wombat

mowie o tym co widze i czytam. o dalszych sugerowanych przez kolege sprawach nic nie wiem:)
  • balbina napisal(a):
    @Wombat

mowie o tym co widze i czytam. o dalszych sugerowanych przez kolege sprawach nic nie wiem:)
    Musi balbina zapytać kelnerów.
  • Ktoś czytał tą rozmowę z Turowskim ? Ciekawe jak się tłumaczy ? Esbek wyciągnięty przez Jeglińskiego opisał całą historię. Ustrzelili Turowskiego klasycznie, na małolatę. Ciekawe też jak tłumaczy się z informacji ułatwiających przygotowanie zamachu na JPII.
  • Austria ma prawicowego prezydenta! :-)
    Norbert Hofer
    image
  • edytowano May 2016
    Najpierw Budapeszt, później Warszawa i Wiedeń, a dalej ho, ho, może i Berlin ! Sypie się sypie.
  • W Austrii jeszcze nie wiadomo. Ci korespondencyjni mogą zmienić wynik. Chyba tam mają jakiś ruch kontroli wyborów, bo lewactwo wszędzie w Europie w alercie i nie przebiera w środkach..
  • 51,9 : 48,1 dla Hofera ale po podliczeniu 90% głosów ( TvpInfo)
  • ... Waszyngton najpewniej też.
  • O to, to... dałby Bóg :-)
  • edytowano May 2016
    Mania napisal(a):
    ... Waszyngton najpewniej też.
    A to cały czas wg mnie scenariusz sensacyjny wręcz. No ale Tryumf zaczyna dobrze pogrywać - wybierzcie Clintonową, zabierze wam giwery. Straszenie tym babskiem może chwycić, bo ona różne ma pomysły i tym się chwali.
  • Czemu Polonia nie zaktywizuje sie po stronie Trumpa?
    Pohandlować glosami warto, zwlaszcza po wywodach Clintona na temat Polski i Węgier.
  • Ale "prawicowy" w znaczeniu Amerykanów oznacza "izolacjonista", chcemy tego żeby USA wycofało się z Europy?
  • Jaki on tam izolacjonista? On chce kasy od Europy za ochronę i rekruta.
  • Mało tego że izolacjonista, w dodatku otoczony różnymi kacapskimi tituszkami i całkiem płatnymi, ekskluzywnymi tirówkami. Zaprawdę wybór pomiędzy socdemoleberalna lewaczką Hilarią a tamtejszą odmianą JBPP to wybór między dżumą a cholerą
  • Eden napisal(a):
    Mało tego że izolacjonista, w dodatku otoczony różnymi kacapskimi tituszkami i całkiem płatnymi, ekskluzywnymi tirówkami. Zaprawdę wybór pomiędzy socdemoleberalna lewaczką Hilarią a tamtejszą odmianą JBPP to wybór między dżumą a cholerą
    Nie sądzę Eden, że cokolwiek konstruktywnego i prawdziwego do nas dotarło w sprawie Tryumfa. No, chyba że jakoś siedzisz mocno w sprawach amerykańskich i masz bezpośrednie info. Z tego widzę u nas, napierdalają w niego wszyscy, a to znaczy, że warto nim się zainteresować.
  • O otoczeniu tego hamerykanskiego pajaca kacapska ajenturą dość często mówią różni analitycy i znawcy tematu w TVRepublika np. Wystarczy więc tylko ucho przyłożyć. Najprawdopodobniej gościu jest taką tamtejszą odmianą K.rwina. Tak więc to, że napierdalaja w niego wszyscy nie jest dla mnie żadnym argumentem za nim. W pajaca spod muszkie również i ja napierdalam od zawsze, bo uważam, że to wybitnie szkodliwa kreatura, nie tylko mega szuria JBPP.
  • edytowano May 2016
    USA to nie Polska, zeby kacapski agent mogl zostac prezydentem. Otoczenie mu FBI wyczysci.
  • Eden napisal(a):
    O otoczeniu tego hamerykanskiego pajaca kacapska ajenturą dość często mówią różni analitycy i znawcy tematu w TVRepublika np. Wystarczy więc tylko ucho przyłożyć. Najprawdopodobniej gościu jest taką tamtejszą odmianą K.rwina. Tak więc to, że napierdalaja w niego wszyscy nie jest dla mnie żadnym argumentem za nim. W pajaca spod muszkie również i ja napierdalam od zawsze, bo uważam, że to wybitnie szkodliwa kreatura, nie tylko mega szuria JBPP.
    Tiaaa, bo ta lezba HIlaria, ciągnąca koks równo, to cnotka.
    Tituszki... krwa, chłopie, ogarnij się. Hilaria jest sama tituszką, podobnie jak ten najarany pedał co teraz tam jest.
  • Skoro GW zwalcza Trumpa jak zarazę - to zasługuje na zwycięstwo. ;)
  • Ano. Negatywna opinia w GW zawsze powinna byc pozytywna rekomendacją dla nas.
  • Byli czasy, że GWno bez pardonu zwalczało Bolka.
    To co koledzy napisali powyżej ma pewien sens ale nie jest aksjomatem.
  • randolph napisal(a):
    Byli czasy, że GWno bez pardonu zwalczało Bolka.
    To co koledzy napisali powyżej ma pewien sens ale nie jest aksjomatem.
    W samo.... to... no.....w tę malutką kropkę na środku tarczy..
  • edytowano May 2016
    Ależ moi drodzy, w przypadku GW wszystko jest jasne, znamy zasady i mentalność. Mogę z 99% pewnością stwierdzić na kogo się banda Adasia rzuci i w jakich okolicznościach. Np. gdyby rywalem Trumfa by był Kaczyński, w GW byśmy byli świadkami niesamowitego poparcia dla Trumfa. Tak to działa. Czyli póki co mamy dwie zasady:

- jeżeli Wyborcza na kogoś pluje to warto tym kimś się zainteresować, może być wartościowy
    - jeżeli Wyborcza popiera kogoś/coś to niekoniecznie znaczy, że popiera faktycznie, a ten ktoś/coś jest im potrzebny do walki z większym wrogiem. Kiedy wróg polegnie ten ktoś/coś może być pogrzebany

Tryumfa GW jednoznacznie nienawidzi i nigdy nie zmieni stanowiska, bo gorszy od niego może być tylko Kaczyński a jak wiadomo do ich konfrontacji nie dojdzie.

Największą słabością mejnstrimu jest to, że są przewidywalni.
  • edytowano May 2016
    A-a-ale Putaina nie lubili jak Majdan byl, i Kaczynski tez nie lubil.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.